2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızla bi mesajlar geliyor ben bile şaşırdım içinden şair cıktı adamın bi tanesini paylaşmak istiyorum.
susuz günlerde beklersin ki gelsinde bi yağmur sırılsıklam olayım.Hiç şikayet etmem şemsiye bile kullanmam yeter ki gelsin ama gelincede şemsiye kullanırsın şapka takarsın işte ben buyum sevgilim sen geldin ben hep engelledim.

ben hala cevap yazmadım ama bu günaydın mesajımdı gece attıkları da harikaydı

malesef sayısını ben bile unuttum ama o akıllanmıyor. evde hakkı yok ama ikamet adresi orası gözüktüğü için eve geliyor. maaşına gelmesi gerekir ama haciz işlemi karşıdaki avukatın takdirine bağlı oluyor biraz. genelde maaşa getirmeyi istemiyorlar taksitle alıp uğraşmamak için böyle eve getiriyorlar. insanlar eve geelceğini duyunca ödüyor çünkü. bu son olan telefon borcu. okadar sinir bozucuki telefon faturası 70-100 falan gelmiş 3 ay ve son ay 1200 küsür tl. biliyorum hiç inandırıcı değil. nasıl olur diye söylendiğimdede hattı kapattırdım işte sonra kesmişler faturayı diye birsürü yalan. okadar çok yalan söylerki durumdan kaçmak için, kızmayalım die daha beterolur sonra. benim düşünceme göre hat üstünden telefon aldı ödemedi bir anda kestiler faturayı. çünkü 1200 tl fatura olmasının imkanı yok. bunu ona söylediğimde tabi kabul etmiyor sen beni suçluyorsun diyip üste çıkıyor.şuan toplam borç 1700 bişi.babam kızdı elindeki telefonunu satıp sabah ödeyeceksin borç bitenede kadarda telefon yasak sana dedi ama 26 yaşında adam bu ne desen fayda etmiyor artık. nişanlımda bizdeydi. o gitti konuştu kardeşimle ben verim sana parayı yatır sabah maaşını alınca verirsin demiş. akşam getirdi parayı bıraktı ona ben kaışmıcam dedim. ne yaparsanız yapın.
tüh ya neden sorumluluk almıyor hala kötü olmus

Günaydın hatunlarrrrrrrrr:KK76::KK76::KK76:

Günaydın kızlar bugünde ben çok sinirliyim

Günaydın fıstıklaaarrrrr

Herkeslere günaydın.Özlemişim hepinizi nasılsınız bakalım

Günaydınnnn :) biraz daha uyusaydım ne güzel olurdu :KK51:

GÜNAYDIN KIZLARR

Günaydın kızlarr

Kızlar yaa gece valla ter içinde uyandım ben dee :KK43:
Rüyamda nişanlımı gördüm.. Ayrılıyoduk. Ama annesi yüzündenmiş güyaa. Annesi bana bağırıp çağırdı falan sen şöylesin böylesin istemiyoruz diye. Nişanlıma dönüyorum ağzını bile açmıyo. Ben ağlıyorum. Ben 8 sene boyunca tek bişey için söz verdim sana o da ne olursa olsun yanında olucağımdı. Hadi gidelim burdan başka bi şehre , ben razıyım diyorum. Sen de bana söz vermemişmiydin diyorum. Ama annem burada onu bırakamam diyo..
Ay yanii neden gördüm böyle bişey ben şimdii. Dünde çok güzel bi gün geçirmiştik halbukii :KK43:. Ağlayarak kalbim yerinden çıkcıak gibi uyandım gece. Arayıp azarlicaktım da neyse dedim halim yoktu :)
kıyamam sana hayır olsun

Amin canım :))) darısı sizlere inşallah:)) kolay gelsin canım:))
oohh yaa :KK49::KK49::KK49:
Günaydın hatunlarrrrrrrrr:KK76::KK76::KK76:
günaydın canımm:KK60:
Günaydın kızlar bugünde ben çok sinirliyim
günaydın canımm ya peki siz ödemeseniz akıllanmaz mı ya alışkanlık edinmiş gibi geldi bana :KK20:
Günaydın fıstıklaaarrrrr
günaydın canım:KK60:
Herkeslere günaydın.Özlemişim hepinizi nasılsınız bakalım
günaydın kuzu ben iyiym sen nasılsn:KK19:
Günaydınnnn :) biraz daha uyusaydım ne güzel olurdu :KK51:
:KK72: haftasonuna az kaldı canımmm
ya işte buna kafam almıyor ya. ben çalışmaya başladığım günden beri 6-7 ayda bir bir borç çıkartıyor. ve bu son noktaya gelene kadar karışmıyorum en son mecbur kalıyorum ödüyorum. sonra konuşmuyorum tabi onunla tepki veriyorum. düzzelmiş numarası yapıyor acıyorum. sonra pat birdaha.
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Kızlar yaa gece valla ter içinde uyandım ben dee :KK43:
Rüyamda nişanlımı gördüm.. Ayrılıyoduk. Ama annesi yüzündenmiş güyaa. Annesi bana bağırıp çağırdı falan sen şöylesin böylesin istemiyoruz diye. Nişanlıma dönüyorum ağzını bile açmıyo. Ben ağlıyorum. Ben 8 sene boyunca tek bişey için söz verdim sana o da ne olursa olsun yanında olucağımdı. Hadi gidelim burdan başka bi şehre , ben razıyım diyorum. Sen de bana söz vermemişmiydin diyorum. Ama annem burada onu bırakamam diyo..
Ay yanii neden gördüm böyle bişey ben şimdii. Dünde çok güzel bi gün geçirmiştik halbukii :KK43:. Ağlayarak kalbim yerinden çıkcıak gibi uyandım gece. Arayıp azarlicaktım da neyse dedim halim yoktu :)
:KK43::KK43::KK43:canım günaydın ben de gece erkek arkadaşımın öldüğünü gördüm ağlayarak uyandım tersine çıkar derler hayra yor :KK42:
GÜNAYDIN KIZLARR
günaydın canımm:KK19: erkek arkadaşın baya akıllandı aferin sana kız:KK5:

günaydın canımm ya peki siz ödemeseniz akıllanmaz mı ya alışkanlık edinmiş gibi geldi bana :KK20:

:KK43::KK43::KK43:canım günaydın ben de gece erkek arkadaşımın öldüğünü gördüm ağlayarak uyandım tersine çıkar derler hayra yor :KK42:

canım cok sükür bir daha tekrarlanmasında bu hali cok iyi

Öyle rüyalarda ömrü uzun olur derler canım üzülme

Back
X