2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kardeşin tabi ki haksız ama değişssin diye de beklemeyin canım can çıkar huy çıkmaz derler ya..
Sıkma canını yüz de verme..
İş yerinde olanlar güzel olmamış ama stresli olduğunu anlarlar inşallah her zaman yaptığın birşey değil sonuçta.
işyerindekilerde hak etti aslında 2 aydır bekliyorum hasta oldum hala yapacaklar. belki şimdi yaparlar o_O
Kızlar precious ayrılmış aramızdan o_O
ay noldukii neden ayrıldıki

Aaaa nerden topikdenmi o_O

Nasıl ayrılmış?

Nasıl yaniiiiiii
Üyeliği iptal olmuş kızlar. şaşırdım daha dün konuşmuştuk ne oldu acaba
Özelden yazsan olar mı ya merak ettimm kii :KK70:
hahah :D ay öyle geçer gideriz demiştim bu konuyu ama tabi olay çeyiz mutfak olunca hepimiz ilgileniyoruz :D ya şirketteki olayları da çok anlattım şimdi bi de bi yerden tanıdık çıkar vallahi dünya küçük :D amma ödleğim ben de ya :KK53: zaten valla meraka değmez yani öyle bildiğinizi sanmıyorum :D

hahah :KK70: ay öyle geçer gideriz demiştim bu konuyu ama tabi olay çeyiz mutfak olunca hepimiz ilgileniyoruz :KK70: ya şirketteki olayları da çok anlattım şimdi bi de bi yerden tanıdık çıkar vallahi dünya küçük :KK70: amma ödleğim ben de ya :KK53: zaten valla meraka değmez yani öyle bildiğinizi sanmıyorum :KK70:
Böyle anlat anlat sonrada merak edilcek bişey değil ettim ben bi kere :D Bende görmüştüm 1-2 gün önce niye iptal olmuş acaba

hahah :KK70: ay öyle geçer gideriz demiştim bu konuyu ama tabi olay çeyiz mutfak olunca hepimiz ilgileniyoruz :KK70: ya şirketteki olayları da çok anlattım şimdi bi de bi yerden tanıdık çıkar vallahi dünya küçük :KK70: amma ödleğim ben de ya :KK53: zaten valla meraka değmez yani öyle bildiğinizi sanmıyorum :KK70:

Neden iptal olmuş acaba ya merak ettim şimdi..

Peki madem :)

çok şaşırdım nasıl üyeliği iptal olmuş ki? belk ban yemiştir?

Böyle anlat anlat sonrada merak edilcek bişey değil ettim ben bi kere :KK70: Bende görmüştüm 1-2 gün önce niye iptal olmuş acaba
Evet kötü yaptım fark ettim :D Anlık bir heyecan sonucu kendimi tutamamamdan hep. Arada çeyiz paylaşmaya başlarsam, burdan aldıklarım olursa koyarım böyle arada görürsünüz :P Daha benim yaptıklarım piyasaya sürülmediği için paylaşmıyorum da zamanla olur o da :)
Üzüldüm ya umarım geçici süreliktir geri döner.

Back
X