- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
burayı bilmesinler ya deli damgası vururlar bizeHahaha psikolojinin tabanında neler yattığını bilseler garipler
Amaan ne garibi boşver çeksinler azcık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burayı bilmesinler ya deli damgası vururlar bizeHahaha psikolojinin tabanında neler yattığını bilseler garipler
Amaan ne garibi boşver çeksinler azcık![]()
Korkuyorum sendenasıl bombalar bu akşam
bende girmiyorum sabah zaten bakalım ofisten cıkınca mı yakalar evde mi bilmem):)Korkuyorum sendenAh ya akşamları giremiyorum eğlenceyi kaçırmayayım. Yarın anlatırsın olmadı bi daha
![]()
bu arada saçı başı yaptım süslendim giyindim kaç gündür tetikteyim zaten:):)Korkuyorum sendenAh ya akşamları giremiyorum eğlenceyi kaçırmayayım. Yarın anlatırsın olmadı bi daha
![]()
2950ama belki diktirip daha ucuza kapatabilirim yani hemen hevesimi tıkamasına gerek yoktu. hatta istersen düğünden sonra satabilirim de dedim daha ne yapayım ki ?
Kız sen naptın adamı öyle valla suçluyken acımaya başladık biz bileama vallahi helal olsun sana
katil edicen adamı
Bakalım bi sinirim geçsin de
Anneleri karıştımaya karşıydım ama şansını zorluyor
Eğer şu gurur meselesini kapatıp yeniden heves edersem bu taktiği uygularım ama keçi inadım tuttu şu anda almam dedim almam. Dokunmam artık bişeye. Sonradan hepsi birden peşin peşin ona patlarsa da bilemem kendi kaşındı.
Kızlar bu bdv bende tam tersi etki yapıyor yaBen orda yazılanları okuyorum mesela bazıları aşırı fevri cevaplar veriyor bir dakika ya ne kadar yıkıcıyız diyip silkeleniyorum. Hatta vakti zamanında nişan öncesi biz ayrılıyorduk neredeyse, ben de oraya bir konu açayım dedim ve o günden sonra ben eski ben değilim
Demedikleri kalmadı bana sen evlenince kesin şiddet de görürsün para da vermez seni de çalıştırmaz vs. Bir şey de anlatmadım biliyor musunuz? Sadece üzgün olduğumu, sorunun da sevgilim olduğunu söylemiştim sanırım. Bana öyle yorumlar geldikçe dedim ki bu insanlar bence bana durumun bu kadar da mühim olmadığını göstermeye çalışıyorlar, hem de kafam dağılıyor. Yorumların gerçeklikten uzak olması hem eğlendirdi hem halime şükrettirdi.
Korkuyorum sendenAh ya akşamları giremiyorum eğlenceyi kaçırmayayım. Yarın anlatırsın olmadı bi daha
![]()
aynen aynısını daha uyguna bulduk biz arkadaşa denk getirme meselesi birazdaende ilk defa bir gelinlik denedim geçen hafta , 4400 tl dedi acımasız hatun :) İlk tepkileri takma kafana
ende ilk defa bir gelinlik denedim geçen hafta , 4400 tl dedi acımasız hatun :) İlk tepkileri takma kafana
Şimdi makina azcık bulaşık için açılmaz ya. Haliyle 1 tabak lazım olunca çıkarıp elde yıkamak lazım. Ama 12 kişilik alınca böyle bir dert yok. Kirlet at kirlet at birikicek zaten öyle demiştimNiye yıkayınca 12 taneyi birden yıkamıycak mıyız sonuçta![]()
Haha arada benimki de söyler hakkını yemiyim. Ama insanın hep duyası geliyor iştehep deseler keske :):) ama rada cıkıyor öyle![]()
Haha kesinliklee.burayı bilmesinler ya deli damgası vururlar bize![]()
hoşçakal bebeğimBen servise doğru yol alıyorum hatunlarrrBol muhabbetlerrr size
![]()
BAk bu cidden işe yarıyor. Tabaktan örnek vermekten içim çıksa daaa![]()
İki takım alıcam diye konuştu durdu. 2 kişi günlük kullancaksan neden 12 kişilik alıyomuşuz. O zaman diğer pahalı olanı neden almışızz. Kirlenince napıcaz diyorum yıkamamak için dimi diyoAnnene sorsana dedim tel.deyken. Sorduu bide iddayla. Aldı cevabını oturdu
Annesi 12 olsa daha iyi olur tabi oğlum makinadayken falan zor olur diğer türlü dedi. Hııı amaan yaptı sustu
dur bakalım bende heyecanlandım ine şehir dısında geç gelirse kaçırır çıkış saatimi ama ne yapar eder gelir gibi geliyorŞimdi makina azcık bulaşık için açılmaz ya. Haliyle 1 tabak lazım olunca çıkarıp elde yıkamak lazım. Ama 12 kişilik alınca böyle bir dert yok. Kirlet at kirlet at birikicek zaten öyle demiştim
O da o yüzden böyle bi anlam çıkarmışşş
Haha arada benimki de söyler hakkını yemiyim. Ama insanın hep duyası geliyor işte
Haha kesinliklee.
Bi de giyinmiş süslenmiş çok fenasın senn :d Yarını bekliciğim heyecanlaaa
Kesinlikle güler. Gülünmeyecek gibi değil. Hatta bundan gazla bi ağzını arayıvereyim bakalım ne düşünüyor.bende yansıtmam ailelere ama bu gerçekten bahsedilcek bişey.eminim annesi güler. :))
Oyşş. Ya ben o gelinlik için ya benimsin ya kara toprağın moduna girmiştim. Şimdi vedalaşıyorum cici şeyle. Bu kadar erken ve kararsızlıkta üstüme yokken en ufak tereddütüm olmadan beğenmiştim oysaki. Güle güle şeker gelinlik, başkalarına yar olursun artıkende ilk defa bir gelinlik denedim geçen hafta , 4400 tl dedi acımasız hatun :) İlk tepkileri takma kafana
Ben anladım uzunca da cevap yazdım bakAcaba burada ne demeye çalışmışım![]()
Evi rezil ettikleriyle kalır valla. Ruhlarında yok yine anlamazlaray çok komik ya. aslında bunların hepsini 1 aylığına ev hanımı yapıcaksın o zaman bi daha ağızlarını açıyolarmı hiç
![]()
Allah iyiliğini versin nasılda drametize temiş olayı gelinlik önemli hemen pes edemezsin öyleKesinlikle güler. Gülünmeyecek gibi değil. Hatta bundan gazla bi ağzını arayıvereyim bakalım ne düşünüyor.
Oyşş. Ya ben o gelinlik için ya benimsin ya kara toprağın moduna girmiştim. Şimdi vedalaşıyorum cici şeyle. Bu kadar erken ve kararsızlıkta üstüme yokken en ufak tereddütüm olmadan beğenmiştim oysaki. Güle güle şeker gelinlik, başkalarına yar olursun artıkBen kot tişörtle nikah kıyıcam çünkü. Gelinlik gereksiz bir şey. Sonunda diycem aslında gelin de gereksiz sen kendin git evlen
Ben anladım uzunca da cevap yazdım bak![]()
Haha ay ne eğlenceli olurduuuay çok komik ya. aslında bunların hepsini 1 aylığına ev hanımı yapıcaksın o zaman bi daha ağızlarını açıyolarmı hiç
![]()
aynen benimki yumurtanın sarısıyla beyazını ayıracağım diye elinde kır yumurtayı sarısını tut elinde arkadşları anlattı gülmekten koptum adamın dünyadan haberi yokEvi rezil ettikleriyle kalır valla. Ruhlarında yok yine anlamazlar![]()
O gelinlik çok önemliydi hem de. Dramatik bir olay sonuçta. Ohaa ama en komiği ben kot tişörtle nikah kıyarım dedim yaAllah iyiliğini versin nasılda drametize temiş olayı gelinlik önemli hemen pes edemezsin öyle
Ohoo işimiz var. Neyse senin romeo serenat yapsın dursun, karışmasın mutfağaaynen benimki yumurtanın sarısıyla beyazını ayıracağım diye elinde kır yumurtayı sarısını tut elinde arkadşları anlattı gülmekten koptum adamın dünyadan haberi yok![]()