• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İnanmıyorum ya nişan elbisemiz aynı :KK53::KK57::21:
Hahaaha ciddi misin ya :D İnsanın burada da pişti olacağı aklına gelmiyor vallahi :D Senin de resimlerini merak ettim ama şimdi :P

H happyNow canım çok güzel olmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun :) Her şey çok güzel görünüyor, siz de ışıldıyorsunuz

Hahaaha ciddi misin ya :KK70: İnsanın burada da pişti olacağı aklına gelmiyor vallahi :KK70: Senin de resimlerini merak ettim ama şimdi :p

@extravolume canım çok güzel olmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun :) Her şey çok güzel görünüyor, siz de ışıldıyorsunuz
Canım çok teşekkür ederiimm :)

Hakikaten oalcak iş değil ben de çok merak ettim çatlicam hatta :D

Çookk güzel ama. 2 tanecik zaten alayım diyorum bazen. Bakalım acelesi yok elbet bir gün karar veririm :KK70: Tabi almaya karar verdikten sonra hangisini alacağıma karar vermek de var :KK53:

Tek önerim göğüs kısmı açılmayacak bir şey alman. Kahve servisi falan yapılacak ya zor olabilir.
aynen gögüs kısmı kapalı olsun zaten büyük öyle giyemem açılıp durur

Hahaaha ciddi misin ya :KK70: İnsanın burada da pişti olacağı aklına gelmiyor vallahi :KK70: Senin de resimlerini merak ettim ama şimdi :p

H happyNow canım çok güzel olmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun :) Her şey çok güzel görünüyor, siz de ışıldıyorsunuz

Canım benim pek özenli olmadı malum durumlardan, buraya yükleyecek doğru düzgün fotoğraf yokki..özelden atayım ağzımız burnumuz düzgün çıkanlardan :KK53:

Canım benim pek özenli olmadı malum durumlardan, buraya yükleyecek doğru düzgün fotoğraf yokki..özelden atayım ağzımız burnumuz düzgün çıkanlardan :KK53:
Ayy hayirrn gayet guzellsiniz:)
Ay ben elbiseyo aldiktan sinra indirim costu ya nisamlima diyemedim hahahah:KK70:
Sen demi magdursun yoksa? :KK70:

Back
X