- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
pendiğe ve kadiköye baktım canım. kadiköydeki bir yere karar verdim.
aaa hangisine?
Ben aysiradan bir model denedim..Birde mademe amour'a baktım ama sadece baktım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pendiğe ve kadiköye baktım canım. kadiköydeki bir yere karar verdim.
mademe amour'a baktın mıııı. Çok merak ediyorum nasıldı modeller fiyatlaar?aaa hangisine?
Ben aysiradan bir model denedim..Birde mademe amour'a baktım ama sadece baktım![]()
Aynen öylee yaaniii
Seni de takip ettim bu arada![]()
Şakaaaaaİnanmıyorum ya nişan elbisemiz aynı![]()
mademe amour'a baktın mıııı. Çok merak ediyorum nasıldı modeller fiyatlaar?
Şakaaaaa![]()
Foto gönder lütfen çatlarııımİnanmıyorum ya nişan elbisemiz aynı![]()
Canım çok teşekkür ederiimm :)Hahaaha ciddi misin yaİnsanın burada da pişti olacağı aklına gelmiyor vallahi
Senin de resimlerini merak ettim ama şimdi
@extravolume canım çok güzel olmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun :) Her şey çok güzel görünüyor, siz de ışıldıyorsunuz
Al benden de o kadarCanım çok teşekkür ederiimm :)
Hakikaten oalcak iş değil ben de çok merak ettim çatlicam hatta![]()
Kızlar şu pierre cardin in makyaj çantası vardı gecenlerde almayı dusunen bı arkadas vardı kimdi o alabıldımı acaba?
aynen gögüs kısmı kapalı olsun zaten büyük öyle giyemem açılıp dururÇookk güzel ama. 2 tanecik zaten alayım diyorum bazen. Bakalım acelesi yok elbet bir gün karar veririmTabi almaya karar verdikten sonra hangisini alacağıma karar vermek de var
Tek önerim göğüs kısmı açılmayacak bir şey alman. Kahve servisi falan yapılacak ya zor olabilir.
haydi haydi benide:):)Kızlaar albüm tamamdıır . Aceleyle olduğundan sırlama yok. Çok detayda yok ama artık oldğu kadar
Özellikle @curlygirl seni takip etmekle işe başlıyorum![]()
canım benide et öldük burda meraktanFoto gönder lütfen çatlarııım![]()
Ama ben de meraklardayımm napıcazCanım benim pek özenli olmadı malum durumlardan, buraya yükleyecek doğru düzgün fotoğraf yokki..özelden atayım ağzımız burnumuz düzgün çıkanlardan![]()
ben hala göremiyorumCanım çok teşekkür ederiimm :)
Hakikaten oalcak iş değil ben de çok merak ettim çatlicam hatta![]()
Ettiiim:)haydi haydi benide:):)
h eh cok güzel canım maşallah burda bile pişti olabiliyoruz:):Ettiiim:)
Ayy hayirrn gayet guzellsiniz:)Canım benim pek özenli olmadı malum durumlardan, buraya yükleyecek doğru düzgün fotoğraf yokki..özelden atayım ağzımız burnumuz düzgün çıkanlardan![]()