- 3 Mart 2015
- 254
- 326
- 53
- 31
Bende söz isteme aynı anda yaptık çünkü benim ailem taa Maraş ta nişanlım eskisehir arada 12 saat yol var ertesi gün nişan yaptık bunlarda benim kurabiyelerim kendim evde yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende söz isteme aynı anda yaptık çünkü benim ailem taa Maraş ta nişanlım eskisehir arada 12 saat yol var ertesi gün nişan yaptık bunlarda benim kurabiyelerim kendim evde yaptım
kuzu çerkezlik mi var sende adige görünce sorayım dedim:):)
çok cicisiniz kuzummmYine baaaak :)
ayrı şehirde olunca mecburen biz ynı sehirdeyiz evlerimiz on bes dakika meesafede arabayla yani o yüzden kaç kez gelirler bilmemBende söz isteme aynı anda yaptık çünkü benim ailem taa Maraş ta nişanlım eskisehir arada 12 saat yol var ertesi gün nişan yaptık bunlarda benim kurabiyelerim kendim evde yaptım
yok ama cok ykın arkadaşlarım vardı cok iyi bilirimevet canım çerkesim kendimsende mi
cok güzel olmussun hiç içinde kalmasın kuzuEvet canım Forever' dan almıştım..Çok teşekkür ederim :) Benim sizin gibi kendi evimde olmadı bir çok şey kaldı maalesef, ay içimde kalmış benim ya hep aynı şeyi söyleyip duruyorum![]()
bende görmek istiyorumendless love wuuu birileri baya romantik evlilik teklifi almışş. Ben bu fotoğrafları yeni gördüm dahaa
Maşallah size de ya hep mutlu olun inşallah
![]()
bende bakıcam duy sesimiBana da bakabilirsin canım :)
Ben isteme söz de aynı giydim ama nişan bir sonraki gündü onda değişik oldu tabi![]()
cok güzel olmussun hiç içinde kalmasın kuzu
bende görmek istiyorumendless love nerdesin bende görücem:):)
benide takip edin kızlarrendless love wuuu birileri baya romantik evlilik teklifi almışş. Ben bu fotoğrafları yeni gördüm dahaa
![]()
Sana iki elbise şart kız aynı elbise olmaz tabibencede tek yeterli ama beni istemeye ayrı nişana ayrı gelecekler
Niye içinde kalsın ki maşallah çok güzelsiniz, mutlusunuz. Hem düğünde de telafi edersiniz. Nişan unutulur gider zaten, düğün hep akılda kalır.Evet canım Forever' dan almıştım..Çok teşekkür ederim :) Benim sizin gibi kendi evimde olmadı bir çok şey kaldı maalesef, ay içimde kalmış benim ya hep aynı şeyi söyleyip duruyorum![]()
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlarBende söz isteme aynı anda yaptık çünkü benim ailem taa Maraş ta nişanlım eskisehir arada 12 saat yol var ertesi gün nişan yaptık bunlarda benim kurabiyelerim kendim evde yaptım
Forumun baş meraklıları ilan ediyorum ikimizibende bakıcam duy sesimi![]()
ben neden göremiyorum bu fotoğrafıÇok teşekkür ederim canım çok sağol..darısı sana inşallahhh
Takip edeyim canım ama bende albüm yok :)benide takip edin kızlarr![]()
ay başmeraklıya çok güldümSana iki elbise şart kız aynı elbise olmaz tabi
Niye içinde kalsın ki maşallah çok güzelsiniz, mutlusunuz. Hem düğünde de telafi edersiniz. Nişan unutulur gider zaten, düğün hep akılda kalır.
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar
Forumun baş meraklıları ilan ediyorum ikimizi![]()
![]()
![]()
40 yıllık merakımızı gideriyoruz buradaAyy bende görücem neler oluyorrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Vallahi ben de halimize çok güldüm
hakketten çatlıyorum yaSana iki elbise şart kız aynı elbise olmaz tabi
Niye içinde kalsın ki maşallah çok güzelsiniz, mutlusunuz. Hem düğünde de telafi edersiniz. Nişan unutulur gider zaten, düğün hep akılda kalır.
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar
Forumun baş meraklıları ilan ediyorum ikimizi![]()
![]()
![]()
endless love wuuu birileri baya romantik evlilik teklifi almışş. Ben bu fotoğrafları yeni gördüm dahaa
![]()
bende görmek istiyorumendless love nerdesin bende görücem:):)