• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım nişan düsünmüyorum hani öyle aile arasında olsun hazırlık yapayım ev için fikir istedim kızlar gönderdilr cokta güzel olmustu N Nyks01 ve curlygirl curlygirl gayet güzel hazırlanmıslar
Bende söz isteme aynı anda yaptık çünkü benim ailem taa Maraş ta nişanlım eskisehir arada 12 saat yol var ertesi gün nişan yaptık bunlarda benim kurabiyelerim kendim evde yaptım

Eklentiler

• FB_IMG_1426598020170.webp
    FB_IMG_1426598020170.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 45
Bende söz isteme aynı anda yaptık çünkü benim ailem taa Maraş ta nişanlım eskisehir arada 12 saat yol var ertesi gün nişan yaptık bunlarda benim kurabiyelerim kendim evde yaptım
ayrı şehirde olunca mecburen biz ynı sehirdeyiz evlerimiz on bes dakika meesafede arabayla yani o yüzden kaç kez gelirler bilmem

bencede tek yeterli ama beni istemeye ayrı nişana ayrı gelecekler
Sana iki elbise şart kız aynı elbise olmaz tabi :D
Evet canım Forever' dan almıştım..Çok teşekkür ederim :) Benim sizin gibi kendi evimde olmadı bir çok şey kaldı maalesef, ay içimde kalmış benim ya hep aynı şeyi söyleyip duruyorum o_O
Niye içinde kalsın ki maşallah çok güzelsiniz, mutlusunuz. Hem düğünde de telafi edersiniz. Nişan unutulur gider zaten, düğün hep akılda kalır.
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar
bende bakıcam duy sesimi:KK70::KK70:
Forumun baş meraklıları ilan ediyorum ikimizi :D :D :D

Sana iki elbise şart kız aynı elbise olmaz tabi :KK70:

Niye içinde kalsın ki maşallah çok güzelsiniz, mutlusunuz. Hem düğünde de telafi edersiniz. Nişan unutulur gider zaten, düğün hep akılda kalır.

Forumun baş meraklıları ilan ediyorum ikimizi :KK70: :KK70: :KK70:
ay başmeraklıya çok güldüm :D Trpst Trpst

Sana iki elbise şart kız aynı elbise olmaz tabi :KK70:

Forumun baş meraklıları ilan ediyorum ikimizi :KK70: :KK70: :KK70:
hakketten çatlıyorum ya :KK70::KK70::KK70:tabi şart ama başımda bu denli kıskanç biri varken cok zor benim işi elbise giyince deliriyor adete gözleri yuvalarından cıkıp boynundaki damarlar patlayacak gibi sıkıyor kendini:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X