• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yok sesli güldüm ofiste deli sandılar suan :):) bizden meraklısı yok sanırım ne güzel canım Allah bozmasın benimkininde planları varmıs ama kimseye anlatmıyor arkadaşlarından duydum
Ay ne güzel teklif mi edicek yaa :D Ben zorla ettirmiştim :D Yüzüğü önceden aldı, ben de ikimiz için özel bi yere gittiğimizde yüzüğü eline verdim hadi bana evlenme teklifi et dedim teklif etti :D Ay çok romantiğiz ya :KK68::KK68: Hayır bir de dışarıdan izleyenler gerçekten sürpriz olduğunu falan sandılar :KK47:
kızlar yarın sevgilim bana kendi elleriyle yapacağı keki getircekmiş yarın . bende ona börek yapıyım dimi :) hem işte de yer :)
Öyle şeyler de mi varmış o_O Maşallah diyeyim bu hafta geçen haftaya nispet yapıyor herkes iyi

yok sesli güldüm ofiste deli sandılar suan :):) bizden meraklısı yok sanırım ne güzel canım Allah bozmasın benimkininde planları varmıs ama kimseye anlatmıyor arkadaşlarından duydum
Senin ki de romantik güzel şeyler yapar kesin :D
Bana da süpriz olmuştu hiç haberim yoktu beklemiyordum bile :)

Maşallah kuzum,evlilik teklifine özendim :oops: :-) mutluluğunuz devam etsin inşallah :KK68:

Amin canım benim hepimizin inşallah

sorma aman bi daha yapmaz falan sus ve normalmiş gibi karsıla ama bi şoklara girdim yani kendi elelriyle kek müthiş valla daha ne olsun:KK70::KK70::KK70:

kendisi burda arkadaşı ile yaşıyor :) malzemeleri alcak gidip allahım:KK70:
bakalım nasıl bir şey gelcek yarın önüme merak ediyorum:KK70:

bende buldum bunuyorum dimi:KK70:

ya çok kıskanç onunda fikrini almam gerekecek umarım hem kapalı hem şık güzel bişey bulurum umarım
Benimkide kıskanç ve ikimizinde uzak akrabaları kapalı bende bu şekilde birsey giydim canim

Eklentiler

• 2015-03-17 15.46.48.webp
    2015-03-17 15.46.48.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 2015-03-17 15.47.17.webp
    2015-03-17 15.47.17.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 51
Ay ne güzel teklif mi edicek yaa :KK70: Ben zorla ettirmiştim :KK70: Yüzüğü önceden aldı, ben de ikimiz için özel bi yere gittiğimizde yüzüğü eline verdim hadi bana evlenme teklifi et dedim teklif etti :KK70: Ay çok romantiğiz ya :KK68::KK68: Hayır bir de dışarıdan izleyenler gerçekten sürpriz olduğunu falan sandılar :KK47:

Öyle şeyler de mi varmış o_O Maşallah diyeyim bu hafta geçen haftaya nispet yapıyor herkes iyi
edecekmiş her bulusmaya gittiğimizde heyecandan ölüyorum umarım hayal kırıklığına ugramam ama demiş ki cok güzel bişey var kafamda kimseye söylemem seninide muhtesemmiş zorlada olsa etmiş benimde yüzük var ama vermem :):)

Ay ne güzel teklif mi edicek yaa :KK70: Ben zorla ettirmiştim :KK70: Yüzüğü önceden aldı, ben de ikimiz için özel bi yere gittiğimizde yüzüğü eline verdim hadi bana evlenme teklifi et dedim teklif etti :KK70: Ay çok romantiğiz ya :KK68::KK68: Hayır bir de dışarıdan izleyenler gerçekten sürpriz olduğunu falan sandılar :KK47:

bende teklif beklemedeyim halla

şaşırdın canım bende çok şaşırdım açıkcsı

canım pıerre cardın sitesine grip sipariş verebilirsin , sevgilimi ikna edersem net üzerinden alımı için onu aldırmak istiyorum çünkü çok hoşuma gitti
Bende istıyorum ama gormedende bılemıyorum.. alısverıs sıtelerınde yok pierre cardının gelınlık ve erkek magazası var eskısehırde onlarda getırtemıyo.. ama gormedende cesaret edemıyorum canım ya..

edecekmiş her bulusmaya gittiğimizde heyecandan ölüyorum umarım hayal kırıklığına ugramam ama demiş ki cok güzel bişey var kafamda kimseye söylemem seninide muhtesemmiş zorlada olsa etmiş benimde yüzük var ama vermem :):)
Seninkinin geçen haftaki davranışlarına bakaraktan iyi bir teklif gelir diyorum :D

Bende istıyorum ama gormedende bılemıyorum.. alısverıs sıtelerınde yok pierre cardının gelınlık ve erkek magazası var eskısehırde onlarda getırtemıyo.. ama gormedende cesaret edemıyorum canım ya..

beğenmezsen iade edersin canım iade koşullarını oku sitesinde sorun olacağını sanmıyorum açıkcası tanınmış firma sonuçta canım

Back
X