Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aay baktımm seninki de çok kibarmıııışşş.. Güle güle kullan kuzuum.Bi daha bak canım![]()
SAĞOL BEBEĞİMMçok güzell :)
geldimm teklif calısıyordum hepsini okycam şimdi
evde ama ancak o zaman alabilirimMaşşallahh ellerin ne güzel kız ben de ne bekliyorumAyrıca resmen tektaşın greenandblue'su var
güzelmiş farklı olmuş seninkiler de güle güle kullan
![]()
Koy koy
Bu arada millet ben de albüm açtım görgüsüz gibi on beş farklı açıdan çektim![]()
Yüzük çok olunca tabi derdi de ayrı oluyor galibaMalesef ya şimdi benim iki tane tektaşım var da biri altın diğeri pırlanta malum uzun yıllar beraber olunca o altını çok önceden almıştıişyeride çok tozlu ortam falan diye altını takıyorum diğerini takmıyorum
![]()
![]()
Teşekkürlerr :) Düz sarı alyans alacaktık sırf tek taşa uysun diye böyle yaptık ama sonradan daha çok içime sindi bu zaten :) Beklemedeyim senin yüzüğü deAay baktımm seninki de çok kibarmıııışşş.. Güle güle kullan kuzuum.
Ben de attım alyansla olanı şimdi yükleniir![]()
sağol bebeğim daha güzelleri sizin olsunMaşşallah gözüm yarıldı bakarken![]()
Çok da güzel olmuşş.Teşekkürlerr :) Düz sarı alyans alacaktık sırf tek taşa uysun diye böyle yaptık ama sonradan daha çok içime sindi bu zaten :) Beklemedeyim senin yüzüğü de![]()
amin inşallahhh sağol canımÇok güzelmiş :) Umarım ömür boyu parmağından çıkmaz![]()
Başına bi iş geldi sandımgeldimm teklif calısıyordum hepsini okycam şimdi
Olsun bekleriz bizevde ama ancak o zaman alabilirim
sağol canımmmBurdaymıışş :)
Çok da ciciymiiiiiş, ay güle güle takıverin
Haha of ben de albüme koyucam o zaman bakıverin ordan.
Hadi at da haber ett.
Gerçek pırlanta olması lazım diye beynini yemiştim o da basmış pırlantayı sağolsun haha canım sevdiceğim nişanlıcığım aşkm![]()
ayyy nerdelerrrr bakmam lazım hemenBaşına bi iş geldi sandımKaçırma kuzu bissürü alyans tek taş resmi var
Olsun bekleriz biz![]()
ay neler kaçırmısım ya simdi catır catır okuyorum yetişemiyorumGerçek mii seninki de . HAyır öyleyse nasıl alsın adam kocamanını
Benimkinin de taşı büyük değil ki çok o sebepten :)
Ben iksini birlikte takıyorum baya alıştım hatta tek takamıyorum şuan
Aaa koy tabi
Albüme bakabilirsiniiiz.
Trpst yetişş
![]()
Tam takım gibi olmuş seninkiler valla. Sanki ona özel yapılmış. Hiç çıkmasın inşallah parmağından yazıyodum bi gülme aldı anlatamamÇok da güzel olmuşş.
Attım bilee![]()
Albüm yaptım canım, extravolume da albume eklediayyy nerdelerrrr bakmam lazım hemen
evet takılıyor ama şimdilik bunu takıyorum nişandan sonra bakalımben tektaşı takarken çok rahatsız oluyorum ya siz olmuyormusunzuher yere takılıyor birileriyle tokalaşırken falanda bende işe gelirken tektaşı değil alyansı takıyorum sadece
cok güzel canım hiiç çıkarma inşallahPırlanta aşkına geldi kızBenimkide cücük gibi minicik ama ben çok seviyorum daha büyüğü olsun diye de içimde kalmadı valla. Canım benim kıyamadı tek istediğin bu zaten dedi aldı bunu
![]()
ben resimlere baktım bir ohh cektim tamda zamnında gitmişimAy ben hala gülüyorum biri beni durdursun![]()