• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Malesef ya şimdi benim iki tane tektaşım var da biri altın diğeri pırlanta malum uzun yıllar beraber olunca o altını çok önceden almıştı :KK70: işyeride çok tozlu ortam falan diye altını takıyorum diğerini takmıyorum :KK70: :KK70:
Yüzük çok olunca tabi derdi de ayrı oluyor galiba :D
Aay baktımm seninki de çok kibarmıııışşş.. Güle güle kullan kuzuum.
Ben de attım alyansla olanı şimdi yükleniir :KK70:
Teşekkürlerr :) Düz sarı alyans alacaktık sırf tek taşa uysun diye böyle yaptık ama sonradan daha çok içime sindi bu zaten :) Beklemedeyim senin yüzüğü de :KK51:

Burdaymıışş :)
Çok da ciciymiiiiiş, ay güle güle takıverin :KK70:

Haha of ben de albüme koyucam o zaman bakıverin ordan.
Hadi at da haber ett.
Gerçek pırlanta olması lazım diye beynini yemiştim o da basmış pırlantayı sağolsun haha canım sevdiceğim nişanlıcığım aşkm :KK70:
sağol canımmm

Gerçek mii seninki de . HAyır öyleyse nasıl alsın adam kocamanını :KK70:
Benimkinin de taşı büyük değil ki çok o sebepten :)

Ben iksini birlikte takıyorum baya alıştım hatta tek takamıyorum şuan :KK70:

Aaa koy tabi :KK70:
Albüme bakabilirsiniiiz.
Trpst Trpst yetişş :KK70:
ay neler kaçırmısım ya simdi catır catır okuyorum yetişemiyorum

Çok da güzel olmuşş.
Attım bilee :KK70:
Tam takım gibi olmuş seninkiler valla. Sanki ona özel yapılmış. Hiç çıkmasın inşallah parmağından yazıyodum bi gülme aldı anlatamam :KK70: :KK70: Sanki beddua eder gibi ahashah ay tutamıyorum kendimi :KK70:
ayyy nerdelerrrr bakmam lazım hemen
Albüm yaptım canım, extravolume da albume ekledi

ben tektaşı takarken çok rahatsız oluyorum ya siz olmuyormusunzu :KK70: her yere takılıyor birileriyle tokalaşırken falanda bende işe gelirken tektaşı değil alyansı takıyorum sadece
evet takılıyor ama şimdilik bunu takıyorum nişandan sonra bakalım

Pırlanta aşkına geldi kız :KK70: Benimkide cücük gibi minicik ama ben çok seviyorum daha büyüğü olsun diye de içimde kalmadı valla. Canım benim kıyamadı tek istediğin bu zaten dedi aldı bunu :KK74:
cok güzel canım hiiç çıkarma inşallah

Beceriksiz ben albüm yapamadım :D ay yüklüyorum buraya artık sanki daha öncede yüklemiştim ama :KK64:

Eklentiler

• yzk.webp
    yzk.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 41
Back
X