Nolur bu cümleyi kurmayın bana çok pis gülme geliyor ahahacok güzel canım hiiç çıkarma inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolur bu cümleyi kurmayın bana çok pis gülme geliyor ahahacok güzel canım hiiç çıkarma inşallah
cok güzel canımm maşallah Allah hepimizi bir ömür mutlu etsinBeceriksiz ben albüm yapamadımay yüklüyorum buraya artık sanki daha öncede yüklemiştim ama
![]()
Hayırr ben ilk kez görüyorumm. Çok güzel canım senin de parmağından çıkmasın inşallahBeceriksiz ben albüm yapamadımay yüklüyorum buraya artık sanki daha öncede yüklemiştim ama
![]()
ayyy komik oldu gercekten koptummmNolur bu cümleyi kurmayın bana çok pis gülme geliyor ahahaKendi yazış tarzım geldi aklıma
hiç çıkmasın inşallah parmağından yazdım ya
sanki beddua ediyorum ay niye güldüm bu kadar
Ya benim az önce patron karşımdaydı tutmaya çalışıyorum garip garip sesler çıkarıyorum en sonunda öksürükle kamufle ettimayyy komik oldu gercekten koptummmetrafta kız kafayı kırdı bakısları var
Hahaha cok hossun valla. Aminnnnn derim oyle bedduaya benTam takım gibi olmuş seninkiler valla. Sanki ona özel yapılmış. Hiç çıkmasın inşallah parmağından yazıyodum bi gülme aldı anlatamam![]()
Sanki beddua eder gibi ahashah ay tutamıyorum kendimi
Albüm yaptım canım, extravolume da albume ekledi
Beceriksiz ben albüm yapamadımay yüklüyorum buraya artık sanki daha öncede yüklemiştim ama
![]()
Amin hepimizin inşallah maşallah henüz sorun çıkarmadı ama dediğin gibi bi çok arkadaşımın yüzüğünün taşı düşmüş. Ay bu yüzükleri alıcak diye bizimki kendini paraladı resmen bu olsunda bu olsun diyeHayırr ben ilk kez görüyorumm. Çok güzel canım senin de parmağından çıkmasın inşallahTaşlı model nasıl kullanışlı oluyor mu, ben düşer diye de çekinmiştim biraz
Kuzum kuzum amin hepimiz mutlu olalim insallah hepppp :)
hakkatten deli diye bakıyorlar iyi toplandın ben çizdim kafayı sesli sesli gülüyorumYa benim az önce patron karşımdaydı tutmaya çalışıyorum garip garip sesler çıkarıyorum en sonunda öksürükle kamufle ettim![]()
![]()
Ay hala acayip sesler çıkarıyorum kafayı yedimHahaha cok hossun valla. Aminnnnn derim oyle bedduaya ben![]()
İnsanlar güzel dileklerde bulunmayı biliyor gerçekten :)Evet canım tekrardan güle güle tak inşallahh![]()
Saoll kuzucuk seninki nerdeee niye görmüyorukkkkEvet canım tekrardan güle güle tak inşallahh![]()
bugün iyiydik gercekten Allah bozmasın benimkide mesaj atmıs ben buraya yetişcem diye hala yazmadım:)Kuzum kuzum amin hepimiz mutlu olalim insallah hepppp :)
Hahaha ya ne delisin minibusten devam ediyorim gulmekten oldum insanlar tuhaf bakiyo banaa yaaaHayırr ben ilk kez görüyorumm. Çok güzel canım senin de parmağından çıkmasın inşallahTaşlı model nasıl kullanışlı oluyor mu, ben düşer diye de çekinmiştim biraz
çizdim kafayı sesli sesli kahkaha atıyorumAy hala acayip sesler çıkarıyorum kafayı yedim
İnsanlar güzel dileklerde bulunmayı biliyor gerçekten :)
Aminn canım cümlemiziiicok güzel canımm maşallah Allah hepimizi bir ömür mutlu etsin
ben koyverdim öyle yapHahaha ya ne delisin minibusten devam ediyorim gulmekten oldum insanlar tuhaf bakiyo banaa yaaa![]()
Haha kiz gormen lazim benimki de ariyo sallamadan konusup kapiyorim hizli hizli . isim var ayoll arama dicektimbugün iyiydik gercekten Allah bozmasın benimkide mesaj atmıs ben buraya yetişcem diye hala yazmadım:)![]()
aminnn cok sükür güzeldi bügünAminn canım cümlemiziii![]()