• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Beceriksiz ben albüm yapamadım :KK70: ay yüklüyorum buraya artık sanki daha öncede yüklemiştim ama :KK64:
Hayırr ben ilk kez görüyorumm. Çok güzel canım senin de parmağından çıkmasın inşallah :D Taşlı model nasıl kullanışlı oluyor mu, ben düşer diye de çekinmiştim biraz

Nolur bu cümleyi kurmayın bana çok pis gülme geliyor ahaha :KK70: Kendi yazış tarzım geldi aklıma :KK70::KK70: hiç çıkmasın inşallah parmağından yazdım ya :KK70: sanki beddua ediyorum ay niye güldüm bu kadar
ayyy komik oldu gercekten koptummm:KK70::KK70::KK70::KK70:etrafta kız kafayı kırdı bakısları var

ayyy komik oldu gercekten koptummm:KK70::KK70::KK70::KK70:etrafta kız kafayı kırdı bakısları var
Ya benim az önce patron karşımdaydı tutmaya çalışıyorum garip garip sesler çıkarıyorum en sonunda öksürükle kamufle ettim :D :D

Tam takım gibi olmuş seninkiler valla. Sanki ona özel yapılmış. Hiç çıkmasın inşallah parmağından yazıyodum bi gülme aldı anlatamam :KK70: :KK70: Sanki beddua eder gibi ahashah ay tutamıyorum kendimi :KK70:

Albüm yaptım canım, extravolume da albume ekledi
Hahaha cok hossun valla. Aminnnnn derim oyle bedduaya ben :D

Hayırr ben ilk kez görüyorumm. Çok güzel canım senin de parmağından çıkmasın inşallah :KK70: Taşlı model nasıl kullanışlı oluyor mu, ben düşer diye de çekinmiştim biraz
Amin hepimizin inşallah maşallah henüz sorun çıkarmadı ama dediğin gibi bi çok arkadaşımın yüzüğünün taşı düşmüş. Ay bu yüzükleri alıcak diye bizimki kendini paraladı resmen bu olsunda bu olsun diye :D

Hayırr ben ilk kez görüyorumm. Çok güzel canım senin de parmağından çıkmasın inşallah :KK70: Taşlı model nasıl kullanışlı oluyor mu, ben düşer diye de çekinmiştim biraz
Hahaha ya ne delisin minibusten devam ediyorim gulmekten oldum insanlar tuhaf bakiyo banaa yaaa :D

Back
X