Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan canım otantik çok hoş :)
Çok güzel canım ömür boyu parmağında olur inşallah![]()
Beceriksiz ben albüm yapamadımay yüklüyorum buraya artık sanki daha öncede yüklemiştim ama
![]()
KRİŞİ KIRDIM POLİÇELERİN ÜSTÜNE KAHVEYİ DÖKTÜM
At tabii bakalımHepsi çok güzel kuzular bende atayım mıı ?
Hep takmayı nasip eder rabbim inşallah :)
Bi işe gittim geldim ohoo oku oku bitmedi yaaaaaaaaaaa
Amin canım cıkmasınBende öyle düşünüyorummmm
Maşşalah çok güzelmiş canım umarım hiç çıkarmazsın parmağından :) :)
çok teşekkür ederim darıs tüm gelinciklerin başınacanım yemektakımı 890-çatal bıçakta 600 tutu nasıl bu fiyata aldığımı özelden yazarım.
çok sevindim :) ne güzel gelişmeler oluyor böyle :) hayırlı olsun
kesin duyacağım hemde defalarca yandım benBir daha bu lafı canlı olarak birinden duyduğumuz an kahkahayı basıp rezil olucaz biliyosunuz değil miDua edelim de bi aile büyüğü söylemesin
![]()
burdayım ya kahveyi döktüm poliçelerin üstüne gülücem diya harika canım ve geliyor hazır mısın PARMAĞINDAN CIKMASIN İNŞALLAHBenimki de minik, gercek pırlanta alsn diye bende model fln yolluyordum cok eskiden bunu begenmis canm nişanlım benim bende hic ckarmyorum parmagmdaan. *.*
Herkesler gitti mi yaaaaaaa, Bizim meraklılar nerde![]()
![]()
BurdayımmmBenimki de minik, gercek pırlanta alsn diye bende model fln yolluyordum cok eskiden bunu begenmis canm nişanlım benim bende hic ckarmyorum parmagmdaan. *.*
![]()
Gül güle tak kuzumm :) ne güzelmiş seninkide kız pırlanta o ne miniği gayet idealBenimki de minik, gercek pırlanta alsn diye bende model fln yolluyordum cok eskiden bunu begenmis canm nişanlım benim bende hic ckarmyorum parmagmdaan. *.*
![]()
Ya sorma hepsini yeniden bastırıyorumAmanınn zarar büyük
At tabii bakalım
KatılıyorummGül güle tak kuzumm :) ne güzelmiş seninkide kız pırlanta o ne miniği gayet idealöbürleri taş olmuyo zaten kaya
Ben de tasarım yapamıyorum onu napıcazYa sorma hepsini yeniden bastırıyorum
Benimki de minik, gercek pırlanta alsn diye bende model fln yolluyordum cok eskiden bunu begenmis canm nişanlım benim bende hic ckarmyorum parmagmdaan. *.*
![]()
aynen ya heryer leş gibi kahve oldu sordular ben içmiycem dedim getirmişer bari içiyim dedim gülücem diye heryer kahveBen de tasarım yapamıyorum onu napıcazNeyse felekten bi gün çaldık, yarın artık hırpalar kendimi bitiririm ne yapalım
![]()
burdayım ya kahveyi döktüm poliçelerin üstüne gülücem diya harika canım ve geliyor hazır mısın PARMAĞINDAN CIKMASIN İNŞALLAH![]()
BurdayımmmÇok güzel canım seninkiler de, mutlu günleriniz olsun hep
Gül güle tak kuzumm :) ne güzelmiş seninkide kız pırlanta o ne miniği gayet idealöbürleri taş olmuyo zaten kaya
Güle güle tak canım inşallah çok güzelmiş![]()
![]()
ayy napıyım ya koptum ben iyice bügün felekten calıstık yarın hallaederiz artıkSen ne olma emiiiiii yaaaaaaaa :) :) koptum yemin ediyorummm
Bende onu yapmıştım bi kere :) :)
Amin canım çok saol![]()
Saol canımmm,
Demi doğru ama bana minik gelior da çok seviyorum o ayrı![]()
Saol canım benim![]()
![]()