• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benimki de minik, gercek pırlanta alsn diye bende model fln yolluyordum cok eskiden bunu begenmis canm nişanlım benim bende hic ckarmyorum parmagmdaan. *.*

Herkesler gitti mi yaaaaaaa, Bizim meraklılar nerde :D :D

Eklentiler

• 20150317_175457.webp
    20150317_175457.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 70
Benimki de minik, gercek pırlanta alsn diye bende model fln yolluyordum cok eskiden bunu begenmis canm nişanlım benim bende hic ckarmyorum parmagmdaan. *.*

Herkesler gitti mi yaaaaaaa, Bizim meraklılar nerde :KK70: :KK70:
burdayım ya kahveyi döktüm poliçelerin üstüne gülücem diya harika canım ve geliyor hazır mısın PARMAĞINDAN CIKMASIN İNŞALLAH:KK70::KK70::KK70:

Herkesler gitti mi yaaaaaaa, Bizim meraklılar nerde :KK70: :KK70:
Gül güle tak kuzumm :) ne güzelmiş seninkide kız pırlanta o ne miniği gayet ideal :D öbürleri taş olmuyo zaten kaya

Ben de tasarım yapamıyorum onu napıcaz :KK14: Neyse felekten bi gün çaldık, yarın artık hırpalar kendimi bitiririm ne yapalım :KK43:
aynen ya heryer leş gibi kahve oldu sordular ben içmiycem dedim getirmişer bari içiyim dedim gülücem diye heryer kahve :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

burdayım ya kahveyi döktüm poliçelerin üstüne gülücem diya harika canım ve geliyor hazır mısın PARMAĞINDAN CIKMASIN İNŞALLAH:KK70::KK70::KK70:

Sen ne olma emiiiiii yaaaaaaaa :) :) koptum yemin ediyorummm
Bende onu yapmıştım bi kere :) :)

Burdayımmm :KK24: Çok güzel canım seninkiler de, mutlu günleriniz olsun hep

Amin canım çok saol :D :KK68:

Gül güle tak kuzumm :) ne güzelmiş seninkide kız pırlanta o ne miniği gayet ideal :KK70: öbürleri taş olmuyo zaten kaya

Saol canımmm,
Demi doğru ama bana minik gelior da çok seviyorum o ayrı :D :D

Güle güle tak canım inşallah çok güzelmiş :KK66: :KK66:

Saol canım benim :D :D

Kızlar hazırlıklar son sürat devam etmekte o sebepten giremedim hiç.
Nasılsınız?

Sen ne olma emiiiiii yaaaaaaaa :) :) koptum yemin ediyorummm
Bende onu yapmıştım bi kere :) :)

Amin canım çok saol :KK70: :KK68:

Saol canımmm,
Demi doğru ama bana minik gelior da çok seviyorum o ayrı :KK70: :KK70:

Saol canım benim :KK70: :KK70:
ayy napıyım ya koptum ben iyice bügün felekten calıstık yarın hallaederiz artık

Back
X