- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Ben yarım saat uzağa gidiyorum. Merkezdeyim yine ama insan üzülüyor ister istemez.
Bir de korkularım çoğaldı sizde de öyle mi?
Üzülürsün tabi ama ben tamamen yabanci bir sehre gidiyorum ailemden cok uzaklara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarım saat uzağa gidiyorum. Merkezdeyim yine ama insan üzülüyor ister istemez.
Bir de korkularım çoğaldı sizde de öyle mi?
Kızlar ya makyaj ve saç gelinlik giyildikten sonrami giymeden oncemi yapılır?
Buda benimkiHani hani seninki nerdee bak kaldırırm fotoyu herkes koysun çabukkk![]()
![]()
Ya ben sactan sonra giymek istiyorum offfÖnce makyaj sonra gelinlik sonra da sac diye biliyorum ben![]()
Canım gelınlıgının durumuna gore gıyebılırsın kolaysa gıymesı.. Benım arkadasımın sacı makyajı yapıldı sonra gelınlıgını gıydı sonra rutuslar yapılmıstı.. Bende oyle yapmayı dusunuyorum sıcak olur zaten rahatsız olurm ben..Ya ben sactan sonra giymek istiyorum offf![]()
Ya ben albümünü göremiyorum seninHaha benim nisanlicigimin laflari bunlar hep. Benim yuzuklere bakip bakip sag elinde milyarlar tasiyosun bee gozumuzu kor ettin o nasil parlama diyo haha gorgusuzlukte sinir yok![]()
BendeeeeCanım gelınlıgının durumuna gore gıyebılırsın kolaysa gıymesı.. Benım arkadasımın sacı makyajı yapıldı sonra gelınlıgını gıydı sonra rutuslar yapılmıstı.. Bende oyle yapmayı dusunuyorum sıcak olur zaten rahatsız olurm ben..
cok güzelmiiş canım parmağından cıkmasın inşallahBuda benimki![]()
günaydın umarım klavyede hala kahve lekeleri mevcut yer yerGünaydıınnn Gün başlasın o zaman kızlarİnşallah bugün yeni sakarlıklar yapmayız
![]()
günaydınnGünaydın bayanlarrr![]()
Ben bugün sakin bi ruh halindeyim bir sakarlık çıkaracağımı sanmıyorumgünaydın umarım klavyede hala kahve lekeleri mevcut yer yer
bügün bende sakin başladım gibiBen bugün sakin bi ruh halindeyim bir sakarlık çıkaracağımı sanmıyorum![]()
günaydınnGünaydınnnnnn![]()
ben kaldım ben hihiYüzüğünü göstermeyen kaldı mı![]()