• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güle güle tak canıım , o klasik lafı demicem ama öyle olur umarım :D
Ya ben albümünü göremiyorum senin
Şimdi görebilirsinn :)
ben kaldım ben hihi :KK70: günaydın :KK70: sabah sabah toplantılarla güne başladık birazdan göndericem :KK70: meraklı hatunlar beklesinler
Ahaa yüzüklere kaldığımız yerden devam. Hadi bakalım bekliyoruuuz..

Günaydınn, dün bıraktığım çılgın hatunlar nereye gitti yahu kalkın canlanın :D

Trpst Trpst Ozaman senin icin gelsin :) H happyNow ile zevklerimiz benziyor. Tasli tarafi beyaz diğer tarafi sari benimde. Sırf size resim göndericem diye taktım tektaşı bugün :KK70:

Eklentiler

• IMG_20150318_090016.webp
    IMG_20150318_090016.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 64
Trpst Trpst Ozaman senin icin gelsin :) H happyNow ile zevklerimiz benziyor. Tasli tarafi beyaz diğer tarafi sari benimde. Sırf size resim göndericem diye taktım tektaşı bugün :KK70:
çok hoş canım bende demiycem artık onu bu güne sakarlık yapmadan başlayayım

Evett benziyo sanırıımm :) Güle güle tak kuzum, tektaş da zarif bişeymiş :)
dün elbise konusunu açtım nişan konusunu falan elsbise konusuna geldi dedim uzun bi alısveriş maratonuna hazır ol en neyi nasıl istersen öyle alalım öyle yapalım hersey istediğin gibi olacak dedi:KK68::KK68::KK68:
Vuuhuu, süpermiiiş .. Çok sevindim kuzuu :)
Kahvedeki detay süperr :D Diğerleri de öyle tabiii )

Back
X