• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evett katılıyorum ben de çok eğlendim :)

Ay çok güldümm :KK70: :KK70: Hamama da götürse bari :KK70::KK70::KK70: Gelir bence ya çok iyi düşünmüşsün

Uuu bi kocaman taş dahaa. Mutlulukla takın adaşım :KK39:

Teşekkür ederim adaş inşallah ;) ;)

İlk defa görüyorum bak bir irice tektaş daha :KK70: güle güle kullan canımm

:) Teşekkür ederim canım benim inşallah :)

Ay çok güldümm :KK70: :KK70: Hamama da götürse bari :KK70::KK70::KK70: Gelir bence ya çok iyi düşünmüşsün
Haha bence de ya bileti görünce değil izin almak işten bile çıkar o deli gibi bir sevgi yani :D
Şimdi görümceciğim ve eniştesini de ayarttım. Onlar da ona süpriz olucak minik bi pankartla. Bi dee sanatçı şahsa ulaşıp doğum gününü kutlatırsak başka bişey istemem :D

Ay sevgili nişanlım beni çıldırtacak kızlaar :KK70:

30unda doğum günü var. Ben de kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var yıllardır gitmek istediğini söyleyip durur 7 senedir dilinde :) Ama çok pahalı olduğundan bi türlü ayarlayamamıştık, gidebileceğimiz zamanlarda sahne almıyodu falan. Ama organizasyon aynı gün değil. 25inde haftaya çarşamba yani.

Ben de biletleri alıp kutu içinde ona süpriz yapmak istiyorum. Sorun şu ki benimki vardiyalı çalışıyor ve o gün o saatte işte olması gerek. O yüzden bi haftadır haftaya dayımlar gelecek( yurtdışında kendisi hiç görmedi o yüzden ) annem gelmeni istedi diye kandırıyorum. O da bana kızıyo. Onun için izin mi isticem düğünde görsün diye. Ya gelmen lazım diyorum hamama da götürsün istersen beni bi de diyo :KK70:

1 Haftadır tartışma sebebi yani bu. Neyse dün zor bela ikna ettim gibi ama az önce bile söylendi. Sen olsan yaparmısın 2 saatlik şeyler için bile geriiliyorum gelmiyim diyosun ben niye geliyorum diye saydırdı da saydırdı.

Valla deli etti gelcekmi gelmicekmi anlamadım. En sonunda kızarak gelicem tamam dedi, izin alabilcekmisin dedim alırım dedi. Ben de bugün söyliceeme söz vermiştim. Bu gün biletleri alıp akşama yemekte falan süpriz yapıcam. Ama o kadar para vericem o biletler elidme kalırsa paralarım onu yaa çok gerginim ama alayım di miii :KK70:
bileti gördükten sonra ayarlar bence sen rahat ol :D

Trpst Trpst Ozaman senin icin gelsin :) H happyNow ile zevklerimiz benziyor. Tasli tarafi beyaz diğer tarafi sari benimde. Sırf size resim göndericem diye taktım tektaşı bugün :KK70:

Çok güzelmiş canım mutlulukla tak :)

Çok güzelmiş canımmm :) :) Mutlulukla tak sende :) :)
Ay sevgili nişanlım beni çıldırtacak kızlaar :KK70:

30unda doğum günü var. Ben de kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var yıllardır gitmek istediğini söyleyip durur 7 senedir dilinde :) Ama çok pahalı olduğundan bi türlü ayarlayamamıştık, gidebileceğimiz zamanlarda sahne almıyodu falan. Ama organizasyon aynı gün değil. 25inde haftaya çarşamba yani.

Ben de biletleri alıp kutu içinde ona süpriz yapmak istiyorum. Sorun şu ki benimki vardiyalı çalışıyor ve o gün o saatte işte olması gerek. O yüzden bi haftadır haftaya dayımlar gelecek( yurtdışında kendisi hiç görmedi o yüzden ) annem gelmeni istedi diye kandırıyorum. O da bana kızıyo. Onun için izin mi isticem düğünde görsün diye. Ya gelmen lazım diyorum hamama da götürsün istersen beni bi de diyo :KK70:

1 Haftadır tartışma sebebi yani bu. Neyse dün zor bela ikna ettim gibi ama az önce bile söylendi. Sen olsan yaparmısın 2 saatlik şeyler için bile geriiliyorum gelmiyim diyosun ben niye geliyorum diye saydırdı da saydırdı.

Valla deli etti gelcekmi gelmicekmi anlamadım. En sonunda kızarak gelicem tamam dedi, izin alabilcekmisin dedim alırım dedi. Ben de bugün söyliceeme söz vermiştim. Bu gün biletleri alıp akşama yemekte falan süpriz yapıcam. Ama o kadar para vericem o biletler elidme kalırsa paralarım onu yaa çok gerginim ama alayım di miii :KK70:

Ay gülmekten kırıldım bi heycanla anlatmışsın sen biletleri al o akşam şok olduktan sonra ayarlar :D

Wuuuu çok hoşmuş seninkide canım :)
Mutluluklaaaa taaak :D

Ay gülmekten kırıldım bi heycanla anlatmışsın sen biletleri al o akşam şok olduktan sonra ayarlar :KK70:
Sorma sormaa ama bana söylediklerini telefonda konuşurken ses kaydı yaptım bidee :D Haha
sonra dinletip utandırıcam artık sonra gelsin özürler :D

Sorma sormaa ama bana söylediklerini telefonda konuşurken ses kaydı yaptım bidee :KK70: Haha
sonra dinletip utandırıcam artık sonra gelsin özürler :KK70:
koptum burda hamama da gitsin tabi sende cok fenasın ses kaydı yapmış bide güzel süpriz

koptum burda hamama da gitsin tabi sende cok fenasın ses kaydı yapmış bide güzel süpriz
Haha napim kuzu elimde delil olsun dediydim . Utandıracam ya illa :D
Tepkisini çok merak ediyorum. Ama bişey sorucammm.
Bu akşam vereyim mi biletleri kutuda sence yoksa o gün görse daha mı iyi?
O günü beklesem şöyle bi sorun var beni yiyecek o güne kadar. Neden de neden diye. :D Çünkü ben gelmen lazım önemli bi konu var seni de ilgilendiriyo dedim. Konuyu sorar durur söylemezsem :(
Ben de bu akşam söylicem diye söz vermiştim amaa

Haha napim kuzu elimde delil olsun dediydim . Utandıracam ya illa :KK70:
Tepkisini çok merak ediyorum. Ama bişey sorucammm.
Bu akşam vereyim mi biletleri kutuda sence yoksa o gün görse daha mı iyi?
O günü beklesem şöyle bi sorun var beni yiyecek o güne kadar. Neden de neden diye. :KK70: Çünkü ben gelmen lazım önemli bi konu var seni de ilgilendiriyo dedim. Konuyu sorar durur söylemezsem :KK43:
Ben de bu akşam söylicem diye söz vermiştim amaa
doum gününde ver canım en doğrusu bırak yesin tamam de geç:KK70::KK70:

Back
X