• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayy delireceğim bizim işte dışardan tali çalısanlar olur %60 komisyonla iki ay önce biri tasındı bügün biri dört masa var su an bulunduğum yerde sinir oluyorum ikisi hiç kapatmıyor teli başıma ağrılar girdi adam geleli bir saat olmadı hiç kapanmadı teli:KK11:
aaayyy aynen burası da öyle ya tlf olmasa birbirleriyle konuşuyorlar beynim şişiyor akşama kadar :S

Günaydınnnnnnnn musmutlu bi gün olsun inşallah :KK68:

Günaydın hatunlar, hava buzzzzzzz gibi yaaa:KK57:

günaydın kızlarr

Günaydınlar hepinizee

Günaydın kızlarr güzel bir gün olsun inşallahh , sıkı giyinin hava çook soğuk ;)

Kızlar günaydınn..
Bugün allak bullak bi haldeyim. Ne yapacağımı da bilmiyorum. İşe geldim ama çıkıp gidesim var üstüme geliyo herşey...

Nerelerdesin sen göremiyorum hiçç
buralardayım canımm. Nişanlımla aram bozuk olduğu için buraya pek yorum yapmıyorum. Hem kimsenin keyfini kaçırmıyım hemde zaten bi hazırlığım yok düğünle ilgili oyüzden canım online olsamda pek yazmıyorum

buralardayım canımm. Nişanlımla aram bozuk olduğu için buraya pek yorum yapmıyorum. Hem kimsenin keyfini kaçırmıyım hemde zaten bi hazırlığım yok düğünle ilgili oyüzden canım online olsamda pek yazmıyorum
moral bozmazsın sakın öyle düşünme. anlatıp rahatlamak istediğinde burdayız unutma

Back
X