Trpst
Bu aradaa dün nişanlımla buluştuk işte ben kızdırmak için yine konuyu açtım iznini haleettin dimi geliyosun diye

Bu da başladı tabii yok işte sen bi doğum günün için bile gelince surat yapıyosun ben dayınla tanışmak için işten izin alıyorum nasıl iş bu.. Alıştın tabii ne istersen oluyo gel dedin ya gelmem lazım di mi falan diye

İnat etti bi de konu ne anlamadım söylemezsen gelmicem zaten dedi. Ben de konu yok gel tanış dedim. BAk işte önemli bişey var demiştin bi de yalan söylüyosun . Bidaha bana yalan söyleme falan diye kızdı.
Neyse yemek yedik. Başka yere geçtik söyleniyo tabi yalan söyledin , yalan söylemek bu kadar kolaymı diye. En son ben tamam aşkım kapayalım bu konuyu hem bak ben sana doğum günü hediyesi aldım erken ama dayanamicam ya veriym madem dedim. Neyse şaşırdı aldı ne gerek var ben sana bişey alma demiştim sakın falan dedi. Açtııı bak mektup var içinde dedim amaa muzur bi surat ifadesiyşlee amaa başka bişey daha var burdaaa dedi. Aldı baktı. İnanmıyoruuum diye biletlere sarıldı

Bana bakıp gözlerini çevirdi bi de haha

Aşkım çok utanıyorum şuan bi de neler söyledim sana bu tarih dayının geliceği tarih . Bu yüzdenmiydi yanii falan dedi. Evet dedim sarıldı falan. Bu benim aldığım en güzel hediye gerçekten ne dicemi bilemiyorum çok utanıyorum falan dedi.

Akşama kadar konser de konser diyip durdu sonraaa