• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar

Günaydınnnnnn Hayırlı cumalar :) Bugünkü işlerimizde Allah kolaylık versin inşallah hepimize :KK68:

Günaydınlar herkeseee :) Bugün son amaa :KK73:

Günaydın kızlar , hayırlı cumalar

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin İnşallahh HoppaBugün benim son iş günüm olmasada son iş günü olan arkadaşları kutluyorummm:KK28::KK28::KK28:

Konuyu anladigim kadariyla fotolarini karistirmis patronun kardesi. Biraz fazla merakli herhalde arkadas. Sapiklik boyutunda mi onu bilemiyorum ama insallah degildir.

Ister istemez tedirgin oluyor insan amao_O
Öyle canım. Bundan sonra daha dikkatli izlicem olanı biteni artık..
günaydın kızlar
Günaydınnnnnn Hayırlı cumalar :) Bugünkü işlerimizde Allah kolaylık versin inşallah hepimize :KK68:
!,
Aminn :) Günaydın, hayırlı cumalar
Günaydınlar herkeseee :) Bugün son amaa :KK73:
günaydın kuzu hayırlı cumalar
Günaydın kızlar , hayırlı cumalar
günaydınn herkese
ünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin İnşallahh HoppaBugün benim son iş günüm olmasada son iş günü olan arkadaşları kutluyorummm:KK28::KK28::KK28:
Günaydın şekerlerrrrr..
Bu hafta da bitiyo çok şükür!
Bu gün bitse de gitsek modundayııım :)

Kızlarrr nasılsınız :) bdv de bir konu var dikkat ettiniz mi ? forumdaki gelin ve görümceler baya baya orda ay çok dikkatimi çekti okuyorum. Gelinim diyemi gelinler haklı geliyo acaba ?

Kızlarrr nasılsınız :) bdv de bir konu var dikkat ettiniz mi ? forumdaki gelin ve görümceler baya baya orda ay çok dikkatimi çekti okuyorum. Gelinim diyemi gelinler haklı geliyo acaba ?
burdan başka yere bakmıyorum pek ama merak ettim bakım ne varmış :)
asıl mesleğin ne canım
çevre mühendisiyim canım ama isg uzmanlığı yapıyorum şuan

Haha çok merak ettim bulmam lazım :D

bende arada bakıyorum fena şler dönüyor :KK70:

Back
X