- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
günaydın canım hayırlı cumalar amin inşallahGünaydınnnnnn Hayırlı cumalar :) Bugünkü işlerimizde Allah kolaylık versin inşallah hepimize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım hayırlı cumalar amin inşallahGünaydınnnnnn Hayırlı cumalar :) Bugünkü işlerimizde Allah kolaylık versin inşallah hepimize![]()
günaydın kuzu hayırlı cumalarAminn :) Günaydın, hayırlı cumalar
günaydın yarın son ve bügün çooookk zor uyandımGünaydınlar herkeseee :) Bugün son amaa![]()
Günaydınnnnnn Hayırlı cumalar :) Bugünkü işlerimizde Allah kolaylık versin inşallah hepimize![]()
Günaydınlar herkeseee :) Bugün son amaa![]()
günaydınn herkeseGünaydın kızlar , hayırlı cumalar
günaydın kızlar
Günaydınnnnnn Hayırlı cumalar :) Bugünkü işlerimizde Allah kolaylık versin inşallah hepimize![]()
Günaydın kızlar , hayırlı cumalar
aynennnGünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin İnşallahhBugün benim son iş günüm olmasada son iş günü olan arkadaşları kutluyorummm
![]()
Öyle canım. Bundan sonra daha dikkatli izlicem olanı biteni artık..Konuyu anladigim kadariyla fotolarini karistirmis patronun kardesi. Biraz fazla merakli herhalde arkadas. Sapiklik boyutunda mi onu bilemiyorum ama insallah degildir.
Ister istemez tedirgin oluyor insan ama![]()
günaydın kızlar
!,Günaydınnnnnn Hayırlı cumalar :) Bugünkü işlerimizde Allah kolaylık versin inşallah hepimize![]()
Aminn :) Günaydın, hayırlı cumalar
günaydın kuzu hayırlı cumalar
Günaydın kızlar , hayırlı cumalar
günaydınn herkese
Günaydın şekerlerrrrr..ünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin İnşallahhBugün benim son iş günüm olmasada son iş günü olan arkadaşları kutluyorummm
![]()
Günaydın şekerlerrrrr..
Bu hafta da bitiyo çok şükür!
Bu gün bitse de gitsek modundayııım :)
cumartesi çalışanlarda var![]()
cumartesi çalışanlarda var![]()
benim yokBizde, cumartesi olmayan bir iş bulabilir miyiz senceumudun var mı
![]()
asıl mesleğime dönersem belkiBizde, cumartesi olmayan bir iş bulabilir miyiz senceumudun var mı
![]()
asıl mesleğin ne canımasıl mesleğime dönersem belkiama umudum yok
burdan başka yere bakmıyorum pek ama merak ettim bakım ne varmış :)Kızlarrr nasılsınız :) bdv de bir konu var dikkat ettiniz mi ? forumdaki gelin ve görümceler baya baya orda ay çok dikkatimi çekti okuyorum. Gelinim diyemi gelinler haklı geliyo acaba ?
çevre mühendisiyim canım ama isg uzmanlığı yapıyorum şuanasıl mesleğin ne canım
Haha çok merak ettim bulmam lazımKızlarrr nasılsınız :) bdv de bir konu var dikkat ettiniz mi ? forumdaki gelin ve görümceler baya baya orda ay çok dikkatimi çekti okuyorum. Gelinim diyemi gelinler haklı geliyo acaba ?
bende arada bakıyorum fena şler dönüyorKızlarrr nasılsınız :) bdv de bir konu var dikkat ettiniz mi ? forumdaki gelin ve görümceler baya baya orda ay çok dikkatimi çekti okuyorum. Gelinim diyemi gelinler haklı geliyo acaba ?
isg sertifikası bende alayım diyorum önerir misinburdan başka yere bakmıyorum pek ama merak ettim bakım ne varmış :)
çevre mühendisiyim canım ama isg uzmanlığı yapıyorum şuan