• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yüyük yazmısım bide elim ayağıma dolaştı dün konuştuk nişan olacak gibi
Olsun yahu nolacak bi kere daha fazladan eğlenmiş olursunuz kimsenin hevesi kırılmasın :) Fiyatları iste bence canım en önemlisi o. Sonra beğenip oranın bütçeyi aştığını görünce üzülüyor insan. Tabi bütçe sıkıntısı yoksa ayrı :KK53:

Seni gidi görümcecik :KK70: :KK70: :KK70:

Yok değil tabi ki ama biz nasıl kendi nişanımızda-düğünümüzde kendi isteklerimize göre hareket ediyorsak o kızda onu düşünüyordur

hehehehh senide görelim hatun :KK54::KK54::KK54::KK48::KK48:

elbette kendi isteklerine göre hareket edilmeli, kullanmayacağın hiç bir şeye para vermenin anlamı yok..karşındaki insanı da düşünmelisin ama..yolunacak kaz gibi görürsen eğer, orada işler değişiyor maalesef :KK19:

Olsun yahu nolacak bi kere daha fazladan eğlenmiş olursunuz kimsenin hevesi kırılmasın :) Fiyatları iste bence canım en önemlisi o. Sonra beğenip oranın bütçeyi aştığını görünce üzülüyor insan. Tabi bütçe sıkıntısı yoksa ayrı :KK53:
teklif alıyorum henüz geri dönmediler 10bintl bütçe ayırdım fazlasına yetmez gücüm

hehehehh senide görelim hatun :KK54::KK54::KK54::KK48::KK48:

elbette kendi isteklerine göre hareket edilmeli, kullanmayacağın hiç bir şeye para vermenin anlamı yok..karşındaki insanı da düşünmelisin ama..yolunacak kaz gibi görürsen eğer, orada işler değişiyor maalesef

Evet haklısın canım :D :D :D :KK19:
Erkek kardeşim bakalım birini karşımıza getirince ne yapacaz :)
bazı kızlar işi abartıyor zaten ben utanırım birşey istemeye bi kere ya
bide neden benim makyaj malzememi çamaşırımı alsınlar aayyyy

Bende onu diyorum karışmamak lazım yarın öbür gün kardeşim evlense bende karışmam yani kötü olmaktansa kendi haline bırakmak daha iyi.. 1000 tl muhabbeti çok saçmaydı zaten çeyizi bırak yenisini al daha iyi :)

ayy daha neler var da , unutmaya çalışıyorum :KK19: ben para istesem babam beni camdan atardı heralde :KK50:

Evet haklısın canım :KK70: :KK70: :KK70: :KK19:
Erkek kardeşim bakalım birini karşımıza getirince ne yapacaz :)
bazı kızlar işi abartıyor zaten ben utanırım birşey istemeye bi kere ya
bide neden benim makyaj malzememi çamaşırımı alsınlar aayyyy

İnşallah bu tarz şeyler yaşamazsın canımm..inan çok kötü etkiler bırakıyor..

eklif alıyorum henüz geri dönmediler 10bintl bütçe ayırdım fazlasına yetmez gücüm
Ohoo nişan için fazla bile geldi bana bütçe gayet iyi. Bulursun gayet iyi bi yer canım .
Bakalım dönsünler de ne diyecekler

Back
X