• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ikametgahın olduğu yere mi canım?
Yok canım evlendikten sonraki evininiz olduğu yere..Sonuçta bu hekim sanada eşinede hep lazım olacak..Gidin klasik bi dilekçesi var doldurun, hemen sisteme giriyor yeni hekimin o sağlık ocağındaki oluyor.Hemen o anda da muayene olabiliyorsun.Biz taşındık ben yeni evin oradaki sağlık ocağına gittim mesela sizin başka mahalle dediler.Değiştirelim mi dedim değiştirin bir dilekçeyle değişti ve sıra aldım ordan evlilik raporumu aldım.

Yok canım evlendikten sonraki evininiz olduğu yere..Sonuçta bu hekim sanada eşinede hep lazım olacak..Gidin klasik bi dilekçesi var doldurun, hemen sisteme giriyor yeni hekimin o sağlık ocağındaki oluyor.Hemen o anda da muayene olabiliyorsun.Biz taşındık ben yeni evin oradaki sağlık ocağına gittim mesela sizin başka mahalle dediler.Değiştirelim mi dedim değiştirin bir dilekçeyle değişti ve sıra aldım ordan evlilik raporumu aldım.

Bende bir süre sağlık ocağı inşaatında bulunmuştum..orada bir abla ile tanışmıştım..onu aradım şimdi bu işler ile ilgileniyordu..benim aile hekimimden yararlanabilirmiş misafir olarak ..baklaım yarın sabah denicem..olmazsa senin dediğin gibi yapıcaz..zaten dediğini gibi hep işimiz olacak sağlık ocağı ile

Fiyatlar nasildi? Bende kadikoye bakip umraniyeyle anlasicam galiba. Kadikoy ucuk fiyatlar verebiliyoro_O

Fiyatlar 2500-4000 arası değişiyor..en aşağı rakam 2000 di benim sorduklarımda ..ümraniye nasıl fiyat olarak?

kuzu selam. ankarada olan sendin dimi sen yazmıştın :) ben de ankaradayım yardımcı olurum ama benim daha söz nişan vs yok o yüzden çok çeyiz işine girmedim :)
ayyy hosgeldin canim benim.ne guzel bir ankarali cikti.kampanya ve ceyiz alacagim yer.dugunler nerde yapiliyor.
nisanlimla ankaraya geldiginde nerelere gidip gezebilirim.buunun gibi daha neeler soracam

Gunaydin gelin adaylari.
yavas yavas isiniyorum buraya:)
tanistikca iyi olacam burda
Hoşgeldin aramıza :)

Kızlarrr bakın ne bulduumm az maliyeti olan bir gelin çiçeği buketi hemde kendimiz yapabiliriz :KK73::KK73::KK73:

Uuu çok iyi. Bunu da ucuza kapatıveririz :KK53:

Kızlarr bu arada bizim düğün seneye nisan ya da mayısta olacak gibi görünüyorrr :KK73: Sonunda bir şeyler netleşmeye başladı:KK68:

Kızlarr bu arada bizim düğün seneye nisan ya da mayısta olacak gibi görünüyorrr :KK73: Sonunda bir şeyler netleşmeye başladı:KK68:

Evet canım bir de çiçeğe para vermeyelim :D :D
Çok sevindim adına canım tarih netleşmesi ne güzelll darısı tarihi netleşmeyenlerin (benimmm ) başıma :KK30::KK30:

Evet canım bir de çiçeğe para vermeyelim :KK70: :KK70:
Çok sevindim adına canım tarih netleşmesi ne güzelll darısı tarihi netleşmeyenlerin (benimmm ) başıma :KK30::KK30:

hayırlısı olsun inşallah canım :) belirsizlikten kurtuldun :)

Teşekkürler canlarım inşallah bir değişiklik olmaz gelemiyorum böyle planlardaki değişikliklere de :D Aman ne uyuzum ya :P Orya Orya cım darısı başına inşallah seninde :)

ayyy hosgeldin canim benim.ne guzel bir ankarali cikti.kampanya ve ceyiz alacagim yer.dugunler nerde yapiliyor.
nisanlimla ankaraya geldiginde nerelere gidip gezebilirim.buunun gibi daha neeler soracam

burda bi iki kişi daha var onlar daha çok yardımcı olur canım :) ben düğün fotoğrafçısı konusnda yardımcı olurum:KK76:
eviniz nerde peki? bütçeye göre değişiyor tabi. oteller dışında gölbaşında çok güzel kır düğünü tarzı yerler var. fiyatlar hakkında bilgim yok ama..
çeyizi ben netten alıyorum daha çok ya da avmlerden. izmir caddesine bakabilirsin kızılayda. kampanya olarak karaca ceyiz setleri 2 bin di onu gördüm en son. kızılayda evkurda elden taksit yapabiliyorsun :KK66: bi bakabilirsin canım:KK60:

Kızlarrr bakın ne bulduumm az maliyeti olan bir gelin çiçeği buketi hemde kendimiz yapabiliriz :KK73::KK73::KK73:

ben bunu dün tv de gördm canımm :)

evvt :KK70: keisnlikle çok heyeccanlı :KK70: hele naptımı anlatıyım size. hatırlarsınız nişanlımla bu gelinlik mevzusundan tartışmıştık. kendisi yatıp dinlenmek istiyordu. bu pazarda onun çalıştığı pazardı bende annemle gittim. siparişi verdim anlaştım. ama ona söylemedim. ve uzun bir sürede söylemeyi düşünmüyorum. biraz kıvrandırmak istiyorum. o bakalım bakalım diye yalvarsın isiyorum. ve doğru bir karar verdiğimi öyle güzel anladımki. dün akşam işten çıkmış hesapta akşam bize gelecekti. işten çıkıp gelmesi lazım bekliyorum yok. aradım işte otobüs bekliyorum falan gibi geveledi. tabiki yalan ben bunu yermiyim. sabahta sıkıştrıdım. beyfendi iş arkadaşlarıyla iş çıkışı oturup tatlı yemişler. banada söylememiş. nedennn ben peşimde sürüklermişim gene biryerlere. arkadaşları ile takılıyor diye kızarmışım. ben tabi kudurdum ama hiçç bir şey sölemedim sonra sorucam hesabını şuan sadece surat asıyorum.
e hak etmiş ama

hoşgeldin aramıza bende ankaradayım düğün konusunda cok güzel yerler biliyorum ama bütçe nedir?
gezilecek mekanlarıda yazarım sana araba var mı kuzu

Hoşgeldin aramıza :)

süper artık herşey netlik kazansın heyecan dorukta erkek arkadaşımın ailesi gitti 15 gün sonra dönüyor ve gelecekler dün annemle tartıstık beni deli ediyor hersey onun istediği gibi olsun istiyor karşı taraf yokmuş gibi bende üzüldüm ama gecti

Back
X