• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarr dün akşamdan kafama takılan bir soru var. Özellikle iki düğün yapacak olanlar. iki düğün için tek gelinlikmi yoksa iki ayrı gelinlikmi?
Canım iki gelinlik masraf değil mi? Ben tek giymeyi planlıyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes öyle yaptı etrafımda da. Biraz temizlenmesi gerekiyor uçlarının o kadar.

Canım iki gelinlik masraf değil mi? Ben tek giymeyi planlıyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes öyle yaptı etrafımda da. Biraz temizlenmesi gerekiyor uçlarının o kadar.
canım. etrfamızından birileri anneme "aaa iki düğün olcaka iki gelinlik neden almıyorlar" gibi bişiler demişler de. bilmem kimin kızına iki tane alınmış.(tanesi 1500 tl ve satın alınmış) ben şaşırdım. hem 1500tl olmasına hem iki gelinlik olmasına. yani ben kimsede böyle birşey görmedim bendemi bir anormallik var

canım. etrfamızından birileri anneme "aaa iki düğün olcaka iki gelinlik neden almıyorlar" gibi bişiler demişler de. bilmem kimin kızına iki tane alınmış.(tanesi 1500 tl ve satın alınmış) ben şaşırdım. hem 1500tl olmasına hem iki gelinlik olmasına. yani ben kimsede böyle birşey görmedim bendemi bir anormallik var
Yok canım bizim tanıdıklarımızda hep tek gelinlik aldılar bence iki tanesi gereksiz masraf

canım dünya kadar masrafa giriyosun zaten iki gelinlik gerek yok ki hem kuru temizlemeye verirsin hemen hallederler
tatlım ben istemiyorum zaten. arkadaşlarımın bir kaçı iki kere giydi. hatta foto çekimi için 3. kez giyende oldu ve hiç bir şey olmamıştı. birinde hava yağmurlu olmasına rağmen. arabadan iniyorsun salona zaten. bende asla istemem ne gerek var. birde abiye bile alıyorsun kaç düğünde giyiyorsun. 2 ayrı gelinlik çok saçma.ama söylenen sanki etrafmızdaki herkese 2 gelinnlik alınmışta aaa 2 gelinlik almıyorlarmı. birde bilmem kime 1500 tl ye alınmış. satılıkmış siz neden kiralıyorsunuz. bu insanların gerçekten dünyadan haberi yok. 1500 tl ye kiralık bile bulamazken. ben dedim onlar çok zevksizmiş heralde 1500 tl lik gelinliği asla giymem ben dedim :D

Günaydın kuzulaaar :)
kızlarr dün akşamdan kafama takılan bir soru var. Özellikle iki düğün yapacak olanlar. iki düğün için tek gelinlikmi yoksa iki ayrı gelinlikmi?
Ay bu çok konuşan millet var yaaa ah aaah diyorum susuyorum :D
Boşversene kuzu mantıksızlık ötesi. Hiç görülmüş şey değil bu yani.
Oldu o zaman ben düğünde başka fotoğraf çekiminde başka alıcam aynı gelinlikle görünemem her fotoda sanki kot tişört den bahsediyoruz :D
Hatta düğünde de mi iki tane giysem :S
:D

Günaydın kuzulaaar :)

Ay bu çok konuşan millet var yaaa ah aaah diyorum susuyorum :KK70:
Boşversene kuzu mantıksızlık ötesi. Hiç görülmüş şey değil bu yani.
Oldu o zaman ben düğünde başka fotoğraf çekiminde başka alıcam aynı gelinlikle görünemem her fotoda sanki kot tişört den bahsediyoruz :KK70:
Hatta düğünde de mi iki tane giysem :S
:KK70:
bir düğünde iki tane daha iyimiş :D bu hesaba göre bana 4 tane lazım :D

curly canim kimsenin lafi ile doldurusa gelme.sanki camasir degistrecegiz.maliyeti yuksek gelinlik bu.bunun gibi daha cok masraflarimiz cikacak.sevdiceklerimizi uzmeyelim kendimizide kasmayalim bence

Hahah ben başka sonuç çıkaramadım. Bence nişanı at , ne demek 5 gelinlik almıyolar , ilk kez duyuyorum yaniiiii :KK70: :KK70:
sabah sabah iyi güldüm he :D
curly canim kimsenin lafi ile doldurusa gelme.sanki camasir degistrecegiz.maliyeti yuksek gelinlik bu.bunun gibi daha cok masraflarimiz cikacak.sevdiceklerimizi uzmeyelim kendimizide kasmayalim bence
yok kuzum ya böyle saçma birşeyden asla huzur bozmam. başka birsürü sorun varken bunlarla uğraşmam.ama hani merak ettim. süreklli bu tarz söylemler oluyor acaba bendemi bir anormallik var dedim

Back
X