• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne bu suskunluuuk :)
Bakın sizi geçtiğimiz Pazar gününün ganimetleri ile tanıştırayım :D
Masaörtüsü ve önlük tabi ki Coco'cuğumdan :D
Amerikan servis rengi her ne kadar bruada güzel çıkmasa da güzel bir mor, Paşabahçeden.
Salata kasesini de dün aldım Paşabahçeden . Yine yemeğe diye çıkıp elim dolu döndüğüm günlerden biriydiii

Eklentiler

• coco2.webp
    coco2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 82
  • FO,15483,23,fincan-desen-onluk-seti.webp
    FO,15483,23,fincan-desen-onluk-seti.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 66
  • Untitled.webp
    Untitled.webp
    108,8 KB · Görüntüleme: 74
  • FotorCreated.webp
    FotorCreated.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 69
Bakın sizi geçtiğimiz Pazar gününün ganimetleri ile tanıştırayım :KK70:
Masaörtüsü ve önlük tabi ki Coco'cuğumdan :KK70:
Amerikan servis rengi her ne kadar bruada güzel çıkmasa da güzel bir mor, Paşabahçeden.
Salata kasesini de dün aldım Paşabahçeden . Yine yemeğe diye çıkıp elim dolu döndüğüm günlerden biriydiii
çok güzeller :) bu keçe amerikan servisler beni düşündürüyor hep. çatalı kaşığı üstüne koyunca tüyleri yapışacakmış gibi geliyor. ne düşünüyorsun bu konuda. suskunluk konusundada evet ya gelincikler nerdeki :(

çok güzeller :) bu keçe amerikan servisler beni düşündürüyor hep. çatalı kaşığı üstüne koyunca tüyleri yapışacakmış gibi geliyor. ne düşünüyorsun bu konuda. suskunluk konusundada evet ya gelincikler nerdeki :KK43:
Teşekkürler kuzuusuu.
Yok ya hiç öyle bir yapısı yok. Hepsi aynımıdır bilmem ama bu böyle üstü tüylü tüylü değil hiç. Gayet tok bi zemin yani nasıl anlatılır bilemedim ama. , dümdüz işte öyle saçaklı değil hiç:D
Bi tanede netten bi hatuna sipariş verdim bugün gelebilir. Ona da bakayım o nasıl çıkacak bilmiyorum. İsim yazılı onlar, evlenince göstereceğim sevdiceğime . Aşk servisleriymiş :D:D

masa örtüsünü beğenmiştim internet sitesinde ama canlı canlı görmek istedim.çekip gönderebilirmisin canım.jakarlı mı anlayamadım tam.

masa örtüsünü beğenmiştim internet sitesinde ama canlı canlı görmek istedim.çekip gönderebilirmisin canım.jakarlı mı anlayamadım tam.
Canım benim çektiğim de var tel.de bak bu. Anlarmısın bilmem ama bi bak :)

Eklentiler

• IMG_20150322_181914.webp
    IMG_20150322_181914.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 87

Güle güle kullan canım ;)

Güle güle kullan canım :) :)

Tünaydın kızlar merhabaa :)

Güle güle kullan canımm :) Mutfak önlüğümüz aynı çok cici ya :)
çok güzeller :) bu keçe amerikan servisler beni düşündürüyor hep. çatalı kaşığı üstüne koyunca tüyleri yapışacakmış gibi geliyor. ne düşünüyorsun bu konuda. suskunluk konusundada evet ya gelincikler nerdeki :KK43:
Benim işler yoğun şu an kafayı sıyırmakla meşgulüm gözlerim zombi gibi oldu kaç gündür ekran başında :KK57:

Offf kendime çıkıyorum ben siz de kızsanıza azcık banaa :D
Güya ders çalışıcaktım Kayıt yenilemeden hemen sonra Ama nafileee..
Kitaplar notlar önümde ama elime alıp alıp bırakıyorum ben. Bi satır okuyorum köşeye atıyorum
Kafada hep başka tilkiler dönüyo çünküüü :(
Biri bana kızsıııın :(

Offf kendime çıkıyorum ben siz de kızsanıza azcık banaa :KK70:
Kitaplar notlar önümde ama elime alıp alıp bırakıyorum ben. Bi satır okuyorum köşeye atıyorum
Kafada hep başka tilkiler dönüyo çünküüü :KK43:
Biri bana kızsıııın :KK43:
Hahaha yapmak isterdim ama o konudaki en yanlış kişiyim galiba :D Benden suç ortağı olur anca :D

Offf kendime çıkıyorum ben siz de kızsanıza azcık banaa :KK70:
Kafada hep başka tilkiler dönüyo çünküüü :KK43:
Biri bana kızsıııın :KK43:
Benimde çalışmam lazım sınav yakınlardamı ki :KK51:

Back
X