• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahahaha çok konuşan insanlar çok komik oluyor ya ben çok eğleniyorum :KK70: Ayrıca gösterme diyosun ben napayım her gün bakmak zorundayım bunlara, içim gide gide bakıyorum :KK70:
Haha sen de haklısın acılar paylaştıkça azalır dimii paylaş kuzum paylaşşş :D

Kızlar yaa muhteşem bir foto. paketi var. Trash Days denen biçimde :D
Tüm gün 4-5 farklı yerde geçicek çekimler ve kuaförde dahil. Adam 3,500 den 2.200 e inebilirmiş. O da erken rez. ve haftaiçi istediğim için..
Nişanlıma söylesem beni boğar bence dimi hahah :D

Haha sen de haklısın acılar paylaştıkça azalır dimii paylaş kuzum paylaşşş :KK70:

Kızlar yaa muhteşem bir foto. paketi var. Trash Days denen biçimde :KK70:
Tüm gün 4-5 farklı yerde geçicek çekimler ve kuaförde dahil. Adam 3,500 den 2.200 e inebilirmiş. O da erken rez. ve haftaiçi istediğim için..
Nişanlıma söylesem beni boğar bence dimi hahah :KK70:
Ya o paketler çok iyi de şöyle düşün sen daha azına razıyken azıcık daha ekleyip kuaför de ekleniyor, az daha ekleyelim o da olsun diye diye bi bakmışsın fiyat nerelere çıkmış :D O yüzden bence biraz frenle kendini canım :D Düşün ki neredeyse yarı fiyatına halledip kalan parayla başka ciciler alabilirsinn :KK53:

Hahahaha çok konuşan insanlar çok komik oluyor ya ben çok eğleniyorum :KK70: Ayrıca gösterme diyosun ben napayım her gün bakmak zorundayım bunlara, içim gide gide bakıyorum :KK70:

Evett güzel olur ama ben sizden 1 yıl sonra evleniyorum hatunlar bunu da unutmayalım :KK53:

Hepimiz aynı durumdayız :KK70:

daha iyi işte ilk önce biz test etmiş oluruz evlilik nasıl bir şeymiş :KK51: sizde daha tecrübeli olursunuz :KK53:

Nişanlılık içinde tadını çıkarın çok güzel zamanlar vs diyordu arkadaşlarım , ben güzel bir şey göremiyorum ya neyse :KK53: fakirlikten sanırsam :KK45:

Ya o paketler çok iyi de şöyle düşün sen daha azına razıyken azıcık daha ekleyip kuaför de ekleniyor, az daha ekleyelim o da olsun diye diye bi bakmışsın fiyat nerelere çıkmış :KK70: O yüzden bence biraz frenle kendini canım :KK70: Düşün ki neredeyse yarı fiyatına halledip kalan parayla başka ciciler alabilirsinn :KK53:
Yaa tamm da dediğin gibi oldu iştee ben de onu düşünüyodum.
Ben önce normal bir dış çekim olsun. Kuaföre falan hiç gerek yok vs diyodum. Şimdi Trash Daysler kuaförler 5 farklı mekanlar falan havada uçuşuyo.
Deli ettiler beni, kızdım şuan :D

Aslında trash days çeken başka bir adam 1200 tlye inmişti. AMa bu akdar detaylı değildi sanki ya :(
Kafa bi milyoon :D

daha iyi işte ilk önce biz test etmiş oluruz evlilik nasıl bir şeymiş :KK51: sizde daha tecrübeli olursunuz :KK53:

Nişanlılık içinde tadını çıkarın çok güzel zamanlar vs diyordu arkadaşlarım , ben güzel bir şey göremiyorum ya neyse :KK53: fakirlikten sanırsam :KK45:
Haha çok güldüm :D
Tamamen ondan kuzu. Şuan herşeyi takır takır şıp diye alabiliyo olsak dert mi kalır ki :D
Onu mu istiyosun al, bumu al ooh ne güzel Dünya :D

HAhaah bir de kaç kurtar kendini bir şey yokmuş dermişsin :D Niye ya güzel nişanlılık bence :KK36: Hani ne yaptın dersen ortada bir şey yok ama daha iyi anlaşır olduk cancağızımla :KK37: Hatta benimkine kalsa sonsuza kadar nişanlı kalsak olurmuş. Safiye faik ikilisi gibi gezeriz artık :D

Haha çok güldüm :KK70:
Tamamen ondan kuzu. Şuan herşeyi takır takır şıp diye alabiliyo olsak dert mi kalır ki :KK70:
Onu mu istiyosun al, bumu al ooh ne güzel Dünya :KK70:

önümüzdeki ay 3 bin tl yatak odasının geri kalan parası var ödenecek..500 tl de kredi kartı :KK55::KK55: kendime üzülüyorum şu an :KK53: ek iş mi yapsam acaba :KK53:

HAhaah bir de kaç kurtar kendini bir şey yokmuş dermişsin :KK70: Niye ya güzel nişanlılık bence :KK36: Hani ne yaptın dersen ortada bir şey yok ama daha iyi anlaşır olduk cancağızımla :KK37: Hatta benimkine kalsa sonsuza kadar nişanlı kalsak olurmuş. Safiye faik ikilisi gibi gezeriz artık :KK70:

aslında senin için daha iyi olucak canım..her şeyini alıp rahat rahat ödersin .. :KK76::KK76: biz nişanlanmadan fink fink geziyorduk :KK55: şimdi ev için eşya için dolanıyoruz :KK69:

bu arad safiye faik olayına sesli güldüm..ne değişik insan onlar :KK57:

önümüzdeki ay 3 bin tl yatak odasının geri kalan parası var ödenecek..500 tl de kredi kartı :KK55::KK55: kendime üzülüyorum şu an :KK53: ek iş mi yapsam acaba :KK53:
Ben de düşünmüyor değilim bunu kuzuu haha :D
N Nyks01 Safiye Faik miii haha çok iyi ya :D
Hayat arkadaşım diye tanıştırırsın olmadı, biliyosun onların isimleri o oluyo haha :D

Oyşşş, ama senin mobilyalar da baya tuzluydu. Ne yalan söyleyeyim bayılmıştım onlara ama içimde kalacak vallahi :D Baktıklarım arasında en güzeli en bana göresi diyebilirim, güzel güzel oturun :)
Ek iş bulursan bana da desene ya valla ne iyi olur :KK53:
aslında senin için daha iyi olucak canım..her şeyini alıp rahat rahat ödersin .. :KK76::KK76: biz nişanlanmadan fink fink geziyorduk :KK55: şimdi ev için eşya için dolanıyoruz :KK69:

bu arad safiye faik olayına sesli güldüm..ne değişik insan onlar :KK57:
Ama türk toplumu olaraktan işimizi son dakikaya bırakmazsak olmaz, bizim de öyle olur yani :D
Onlar bomba ya, tam tencere kapaklar :D
Ben de düşünmüyor değilim bunu kuzuu haha :KK70:
N Nyks01 Safiye Faik miii haha çok iyi ya :KK70:
Hayat arkadaşım diye tanıştırırsın olmadı, biliyosun onların isimleri o oluyo haha :KK70:
Evlenince olmuyo muydu o :KK53: Bişey daha öğrendim amanınn ne cahilmişim :D

Oyşşş, ama senin mobilyalar da baya tuzluydu. Ne yalan söyleyeyim bayılmıştım onlara ama içimde kalacak vallahi :KK70: Baktıklarım arasında en güzeli en bana göresi diyebilirim, güzel güzel oturun :)
Ek iş bulursan bana da desene ya valla ne iyi olur :KK53:

Ama türk toplumu olaraktan işimizi son dakikaya bırakmazsak olmaz, bizim de öyle olur yani :KK70:
Onlar bomba ya, tam tencere kapaklar :KK70:

Evlenince olmuyo muydu o :KK53: Bişey daha öğrendim amanınn ne cahilmişim :KK70:
Hha yok kuzu evlenmeden birlikte yaşıyolar ya bu ünlü kardeşler, artık yıllar geçince adı hayat arkadaşı oluyo.
Bknz: Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Hanım hahaha :KK70: Ya daa İbrahim tatlıses'in hayat arkadaşı Derya Tuna giibi Ay tövbe yaaa

Aşk temalı amerikan servislerim geldiiii :D
Ay çok ciciymiş mutlu oldum bak durduk yere :D

Hha yok kuzu evlenmeden birlikte yaşıyolar ya bu ünlü kardeşler, artık yıllar geçince adı hayat arkadaşı oluyo.
Bknz: Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Hanım hahaha :KK70: Ya daa İbrahim tatlıses'in hayat arkadaşı Derya Tuna giibi Ay tövbe yaaa
Orhan Gencebay evli değil miii :KK57:
Aşk temalı amerikan servislerim geldiiii :KK70:
Ay çok ciciymiş mutlu oldum bak durduk yere :KK70:
Fotoğraf isterim :rolleyes: Benim de kahvaltı takımım bugün gelecek gibi görünüyor :KK73:

Orhan Gencebay evli değil miii :KK57:
Ohooo değil tabi kızııım hahaha :D
Fotoğraf isterim :rolleyes: Benim de kahvaltı takımım bugün gelecek gibi görünüyor :KK73:
İsim yazılı amaa hemen albüme ekleyeyim de oradan bakıver bebiş :D

Bu arada elimdeki iş bitti çok belli değil mi :D Bir ürün daha kalıba yollandıı hadi gözüm aydın azıcık burada fink atarım :D İş bitmez ama bu gözlere de yazık sonuçta, şaşı olucam:KK53:

Ay çok tatlı olmuşlarr etrafında da minik kalpler falan çok hoş :) Aşkla kullanınn :KK68:
Teşekkür ederim kuzuuum.
Eveet birsürü koymuş pakete. Bunu göstermicem nişanlıcığımaa.. :KK68:
Evimizdeki ilk yemekte çıkarır , masayıda o kalplerle süslerim , şamdansız olmaz tabii :D
Ay tutabilirsem kendimi tabiii :)

Teşekkür ederim kuzuuum.
Eveet birsürü koymuş pakete. Bunu göstermicem nişanlıcığımaa.. :KK68:
Evimizdeki ilk yemekte çıkarır , masayıda o kalplerle süslerim , şamdansız olmaz tabii :KK70:
Ay tutabilirsem kendimi tabiii :)
Tut tut zaten düğüne ne kaldı, çok güzel sürpriz olur :)

Back
X