• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa ben bugün salı sanıyordum ve perşembe olduğunu öğrendiğimde tepkimi tahmin edersiniz :KK76::rolleyes::KK71::KK73:
Salı mı sanıyodun haha :D
ÇArşamba sansan bir nevii anlardım. Ama tabii bu daha büyük bir sevince sebep olmuştur.
Ben de bu günü Cuma sanıyorum mesela :d YArın işe gelmiyorum diye oldu herhal :D

1200 tl den başlıyor anacım fiyatlar :KK53: yok vücudun şeklini alıyormuş bilmem ne :KK45: şu devlet bari yatak odası indirimi yapsaydı be :KK14:
Oyy o nedir yani mobilya kadar neredeyse :KK53:
Salı mı sanıyodun haha :KK70:
ÇArşamba sansan bir nevii anlardım. Ama tabii bu daha büyük bir sevince sebep olmuştur.
Ben de bu günü Cuma sanıyorum mesela :d YArın işe gelmiyorum diye oldu herhal :KK70:
Senin için bir cuma sayılır bu da ama, önemli olan işe gitmemek zaten:KK53:

Bitti kuzu bitti haftaaa , hemen enerjini topla. Daha demin Salı sanıyodun günü şuan çılgınlar gibi sevinmen lazım :KK70:
Stresli geçiyor bu hafta ve çok yorgun hissediyorum. Başım kötü sürekli ve gözlerim de. Evime gitmek istiyorum :( 4 saat var daha

Hayalimdeki yatak odası takımını buldum (: (başlık hariç)
romantica-ytk1.jpg

Az önce işçiler yataklarını ve battaniyelerini koğuşa taşıyorlardı , yatakları incelerken buldum kendimi :KK57::KK53: kaliteli mi diye bakındım ya resmen :KK45: yatak odası aldık yatak yok :KK53: fakirlik ruhuma işledi benim :KK51::oops:

:D :D :D :D :D Ne güldümmmm

Selamun aleykuum..foruma yeni katıldım :oops: uzun süredir her konuda kadınlarklubu takipçisiyim ama üye olmak bu zamana nasipmiş :KK54:
evlilik hazırlıkları yeni gelin olma heycanını benim gibi yaşayanlarda varmıışş konuyu gördüğüm gibi üye oldum :)
hemen kendimi tanıtayım :anneadayı:
007nura karşınızda .. 20 yaşındayım illa üniversite bitiricem okucam ben evlenmek istemiyorum diyenlerdendim :KK70:
şehirdışını kazanıp okurum korkusuna kapılan annem zorla biriyle görüştürdü ağlaya zırlaya çay bahçesinde buluşmaya gittim damat adayıyla :KK22: anneler de geldi tabi onlar başka masada bix başka masada oturcakmışız..yolda giderken 15 dk dan fazla oturmam diyen ben görüşme sonunda farketttim ki 2saat 45 dk konuşmuşuz :KK60: :rolleyes: sonuç şuan nişanlıyım :KK70: şuna inanıyorum kaderde ne varsa o yaşanıyo muş. :oops:
kusuruma bakmayıın çok uzun yazdım en sadeleştirilmiş hali bu hikayemin :-)

A.s. canım hoşgeldin aramıza neye niyet neye kısmet işte hayırlısı olsun hakkınızda ;) ;)

Back
X