• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biz de öyle düşünüyoruz ama düğün masraflarıyla bir arada zor olacağı için düğünden bir kaç ay sonra düşünüyoruz. Biraz saçma olacak 2 kez taşınmak ama napalım el mahkum. Bir de ben gelin gittiğim evde kalmak isterdim herhalde hep, aşırı bağlanıyorum bazı şeylere :)
Düğünden önce alıp düğünden sonrakilerle ara ödeme yapılandırma yapabiliriz diye düşünüyoruz bizde canım bakalım zor olcak tabi ama ilk 4 ay

Düğünden önce alıp düğünden sonrakilerle ara ödeme yapılandırma yapabiliriz diye düşünüyoruz bizde canım bakalım zor olcak tabi ama ilk 4 ay
Ama düğüne kadar ödeme yapılması gerek her ay, sürekli düğün masraflarına giderken kenara bir de ev için ayırabileceğimiz bir para olmayacak, o yüzden düğün masraflarını kapamadan gözüm yemedi açıkçası. Bizde durum bu yani :/

ne cok iş varmış bezdim :KK53::KK53:
Sen de benim gibi melun melun bakıyor musun :KK57: Gören hasta sanıyor bişeyim yok diyorum ekrana bakmaktan ama anlatamadım :D Küçükken annelerimiz televizyona yakından bakma gözlerin bozulur derdi, şimdi günde 11 saat o televizyondan büyük ekrana yapışık yaşıyorum nasıl gözlerim mahvolmasın. Yakında gözlük takarım zaten kaçarı yok.

Şöyle bi okudum bunalıma girdim yaa yapmayııııın :D
Bizde şu düğünü aradan çıkarıp sonra duruma göre bakiciğiz ev işine.
Cidden kiraya vereceğine kendi evinde oturursun kafan da rahat olur içinde ooh mis!
Ama önce düğün varsa kalan ufak tefek borçlar kapanacak ondan sonra.
Sıkıya gelemiyorum da pek :D

Oyy mesai bugün hatta bu hafta için finish!
Arada kaçabilirsem kaçarım yanınıza. Mesela yarın bebeği beklerkeeen :)
Yarından itibaren bir vasfım olacak havaya girdim hahaha :D
Öpüyorum hepinizi kızçeleeeer :KK37:
:KK36:

Sen de benim gibi melun melun bakıyor musun :KK57: Gören hasta sanıyor bişeyim yok diyorum ekrana bakmaktan ama anlatamadım :KK70: Küçükken annelerimiz televizyona yakından bakma gözlerin bozulur derdi, şimdi günde 11 saat o televizyondan büyük ekrana yapışık yaşıyorum nasıl gözlerim mahvolmasın. Yakında gözlük takarım zaten kaçarı yok.
hahah aynen feci durumda gözlerimi büyüttüm öyle bakıyorum ekrana

Yarından itibaren bir vasfım olacak havaya girdim hahaha :KK70:
hayırdır ne oldu ben kaçırdım sen git uyu bügün

Şöyle bi okudum bunalıma girdim yaa yapmayııııın :KK70:
Bizde şu düğünü aradan çıkarıp sonra duruma göre bakiciğiz ev işine.
Cidden kiraya vereceğine kendi evinde oturursun kafan da rahat olur içinde ooh mis!
Ama önce düğün varsa kalan ufak tefek borçlar kapanacak ondan sonra.
Sıkıya gelemiyorum da pek :KK70:
Hayat zor kuzu, tek güvence düğün takıları :D
Yarından itibaren bir vasfım olacak havaya girdim hahaha :KK70:
Hadi bakalım teyzecik geliyor :) Bizim için de öp diyemiyorum, kokla ama mis gibi olur şimdi yeni bebek kokusu :KK68:

Hayat zor kuzu, tek güvence düğün takıları :KK70:

Hadi bakalım teyzecik geliyor :) Bizim için de öp diyemiyorum, kokla ama mis gibi olur şimdi yeni bebek kokusu :KK68:
ayy evet miss kokar o bende işle alakalı bir durum oldu sanıyorum beynim sallanıyor şuan:KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama düğüne kadar ödeme yapılması gerek her ay, sürekli düğün masraflarına giderken kenara bir de ev için ayırabileceğimiz bir para olmayacak, o yüzden düğün masraflarını kapamadan gözüm yemedi açıkçası. Bizde durum bu yani :/
Zor ya işte bizim 4 ay bi zorlugumuz olucak eger basarırsak tabi

Back
X