• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaş ilerledikçe vücut salıyor kendini çok. Üniversiteye kadar sporla çok içli dışlıydım, lisanslı yapıyordum. Bir bıraktım ki eyvahlar olsun, oldu mu bütün kaslar yağ :KK17:Birbirimizi teşvik edelim spor yapalım bence :KK70: Yaz da geliyor, her ne kadar iznim olmayacak deniz göremeyecek olsam da kıyafetlerde düzgün görünmek lazım
aynen teşvik edip yapalım çok önemli artık dikkat etmemiz gerek hem vücüt için hem daha zinde oluruz

çok üşeniyorum spor yapmaya ben :KK43:
İşte o yüzden birbirimizi gaza getirmemiz lazım :D Mesela saat 20.00de evde olup spor yapmaya vakit bulamıyorum diyorum, ama işime geldi mi buluyordum o vakti. İhmale gelmez vallahi kilolar alır başını gider yağ tulumuna döneriz :KK17:

İşte o yüzden birbirimizi gaza getirmemiz lazım :KK70: Mesela saat 20.00de evde olup spor yapmaya vakit bulamıyorum diyorum, ama işime geldi mi buluyordum o vakti. İhmale gelmez vallahi kilolar alır başını gider yağ tulumuna döneriz :KK17:

ben az yiyince çok halsiz oluyorum.çok yoruluyorum.ama yapıcam akşamları azda olsa yapabilirim.

İşte o yüzden birbirimizi gaza getirmemiz lazım :KK70: Mesela saat 20.00de evde olup spor yapmaya vakit bulamıyorum diyorum, ama işime geldi mi buluyordum o vakti. İhmale gelmez vallahi kilolar alır başını gider yağ tulumuna döneriz :KK17:
fitness yapacağım galiba ama oda cok zorluyor

ben az yiyince çok halsiz oluyorum.çok yoruluyorum.ama yapıcam akşamları azda olsa yapabilirim.
Günde 6 öğün yemeni öneririm. 3 ana 3 ara öğün olarak. Öyle olunca çok acıkmıyor insan, çok acıktığındaki gibi gözü dönerek de yemek yemiyorsun. Saatlerini düzenli tutmak da önemli mesela. Ara öğünler sadece atıştırmalık olunca da kilo aldırmaz. Ceviz, kuru üzüm falan at ağzına çok acıkınca yemeğe kadar tok tutar.
Evet kuzu gerçekler daha öncede resimlerini görmüştüm inanamıyor insan
çizgifilmden çıkmış gibi
ne diye alayım ki diye düsündüm
komikler :KK53:
Değişik biraz :D Ama başarılı olmuş gerçekten göz yanıltıyor, fotoğrafın da etkisi vardır tabi kesin.
fitness yapacağım galiba ama oda cok zorluyor
No pain no gain :KK59:

Günde 6 öğün yemeni öneririm. 3 ana 3 ara öğün olarak. Öyle olunca çok acıkmıyor insan, çok acıktığındaki gibi gözü dönerek de yemek yemiyorsun. Saatlerini düzenli tutmak da önemli mesela. Ara öğünler sadece atıştırmalık olunca da kilo aldırmaz. Ceviz, kuru üzüm falan at ağzına çok acıkınca yemeğe kadar tok tutar.

Değişik biraz :KK70: Ama başarılı olmuş gerçekten göz yanıltıyor, fotoğrafın da etkisi vardır tabi kesin.

No pain no gain :KK59:
acı yoksa başarı da yok derdi bizde hocamız:):)
evet senin işin aslında usta elelrden cıkmıs gibi ama günlük hayata uygun mu bilmem

acı yoksa başarı da yok derdi bizde hocamız:):)
evet senin işin aslında usta elelrden cıkmıs gibi ama günlük hayata uygun mu bilmem
Amacını gerçekleştirmiş açısından dedim canım :) Lisede olsam kullanırdım muhtemelen ama şu yaşta yok yani :D İşe bunla gelsem gülerler herhalde :D

Amacını gerçekleştirmiş açısından dedim canım :) Lisede olsam kullanırdım muhtemelen ama şu yaşta yok yani :KK70: İşe bunla gelsem gülerler herhalde :KK70:
aslında hala kullanılan bir slogan ben cokta severdim daha çarpıcı olanları var tabi:)

Ben bu şarkıda da bir duygulanıyorum ya. Grup üyeleri çocukluktan beri beraber, bateristleri öldükten sonra ona yazıyorlar şarkıyı. Bir daha da gruba kalıcı baterist almıyorlar zaten. Hüzünleniyorum böyle şeylere.. Hatta boyunlarında bir kolye var, bateristin küllerini taşıyorlarmış.

Ben bu şarkıda da bir duygulanıyorum ya. Grup üyeleri çocukluktan beri beraber, bateristleri öldükten sonra ona yazıyorlar şarkıyı. Bir daha da gruba kalıcı baterist almıyorlar zaten. Hüzünleniyorum böyle şeylere.. Hatta boyunlarında bir kolye var, bateristin küllerini taşıyorlarmış.

duygusal şarkı ama grubun hikayesini bilmiyordum

Back
X