• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy nasıl aklımdan çıktı bu :eek:
Hayırlı olsun kuzuuu ay nasıl güzeldir tabi şimdi o, çok merak ediyorum nasıl bir his teyzelik :)
Yaa çok güzel bi duyguymuş. Benim olsa bu kadar hayranlıkla bakardım sanırım :)
Şuan sürekli uyuyo tabii :) Başında beklip izliyorum öyle. Gece ablamdaydık, sabah işe gelmeden şöyle bi bakıp kokladım ama çok özledim şimdiden. Akşam sevdicekle 1-2 saat takılıp yanına koşucam sanırım duramıyorum :D

Yaa çok güzel bi duyguymuş. Benim olsa bu kadar hayranlıkla bakardım sanırım :)
Şuan sürekli uyuyo tabii :) Başında beklip izliyorum öyle. Gece ablamdaydık, sabah işe gelmeden şöyle bi bakıp kokladım ama çok özledim şimdiden. Akşam sevdicekle 1-2 saat takılıp yanına koşucam sanırım duramıyorum :KK70:
Var ya nasıl duygulandım şu an anlatamam :cry: Allah güzel bi ömür versin inşallah :nazar:

Kuzum benim çok teşekkür ederim aminn.
Bilmiyorum kardeşin falan var mı ama darısı başına diyeyim varsa :)

Haha ay çok ilginç ya bende neden çıkmıyo bu renklamlaaar :KK70:
Hala olabilirim ben de ancak, benden küçük erkek kardeşim var ama pek evlilik insanı değil :) Hep teyze olmak istemişimdir hala niyeyse soğuk geliyor söylenince :D

Hala olabilirim ben de ancak, benden küçük erkek kardeşim var ama pek evlilik insanı değil :) Hep teyze olmak istemişimdir hala niyeyse soğuk geliyor söylenince :KK70:
Haha ay çok hoşsun :)
Ama dimi teyzelerle daha yakın olunuyor sankii genelde.
Tabii sen bu düşünceyi kırabilirsin :)

Kızkardeş yakınlığından herhalde, ama bizim farklı olur diye düşünüyorum kırabilirim yani :)
Olabilir kuzu aynen. Kızkardeş olayı biraz başka belki de.
Ama kardeş candır her koşulda :)
http://www.n11.com/homend-set-1908-s3-blender-P44258232
http://www.n11.com/homend-functionall-2805-mutfak-robotu-P44258520
Bu arada tabi alışveriş sitelerinden mahrum kalmıyoruz :) Hangisi daha iyidir bilemedim ya alsam mı çok mu erken diye de düşünüyorum bir yandan :p
Kuzu alabilirsin bunun erkeni yok alınması her halukarda gerekli.
Beyaz olan daha pratik bence.
Diğerinin saklaması da daha zor olabiliir.

En gıcık patron tipii iyi bilirim :KK70: Kaçtım kurtuldum onlardan.
Aybaşı gelirmi artık sence yaa :KK70: haha
Gerçi gelse de bir faydası yok amaa ... :KK43:

gelsin hemen :) :)

selam kızlarrr. napıyosunuzz?

Selam canım çalışmaya çalışıyoruz :)

Ben keyifsizim kızlar ondan pek konuşacak neşem yok

Nişanlımla aramız limoni, ama pek anlatasım da yok öyle düşünmemeye çalışıyorum sadece, keyfim kaçtı. Ama siz bi yerden kurun muhabbeti katılırım ben de bir ucundan :)

Canım sıkma canını düzelir inşallah

Sıkma canını kuzu ya, ne diyeyim bilmiyorum. Ama içini ferah tut. Hayırlısı neyse o olsun artık..
Taze teyzeyim ben biliyıosun dimiii :) Cuma günü oldum yani. Ayy miniğimizi görseniiz. Öpüp yanaklarını sıkmamak için çok zor tutuyorum kendimii büyüse çabucaaak :KK70:

Hayırlı bir çocuk olur inşallah Allah analı babalı büyütsün canım :)

gelsin hemen :) :)

Selam canım çalışmaya çalışıyoruz :)

Canım sıkma canını düzelir inşallah

Hayırlı bir çocuk olur inşallah Allah analı babalı büyütsün canım :)
Sağol canım İnşallah :)
Satıcı farkıdnan oluyo kuzu. Herkes başka başka fiyatlara satyo aynı ürünü

Olabilir kuzu aynen. Kızkardeş olayı biraz başka belki de.
Ama kardeş candır her koşulda :)

Kuzu alabilirsin bunun erkeni yok alınması her halukarda gerekli.
Beyaz olan daha pratik bence.
Diğerinin saklaması da daha zor olabiliir.
Bana da öyle gibi geldi, hem de ne kadar çok fonksiyon o kadar çabuk bozulma ihtimali gibi geliyor. Piyasada daha uygun fiyata da var ama homend iyi geldi bana ya, neyse ayın 5i gelsin de alayım bari :D alışveriş moral de düzeltir :P ayy 5i pazarmış yıkıldım şu an :mad:

Bana da öyle gibi geldi, hem de ne kadar çok fonksiyon o kadar çabuk bozulma ihtimali gibi geliyor. Piyasada daha uygun fiyata da var ama homend iyi geldi bana ya, neyse ayın 5i gelsin de alayım bari :KK70: alışveriş moral de düzeltir :p ayy 5i pazarmış yıkıldım şu an :mad:
Haha ha 5ii ha 6sı amaan aynı hesap :D
Homend iyi bir marka kesinlikle canım.
Servislerine özellikle bayılıyorum ben

5i 6sı da şu yüzden farkediyor n11de homend 5ine kadar %10 indirimdeymiş, kaçırdım :(

Back
X