• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hoşbuldum canım ama kimsecikler yok noluyor böyle :) denetimde benim açımdan iyiydi. benden istenenlerde sorun yok ama idare bazlı sıkıntılar yaşıyorlar sanırım. orasıda beni ilgilendirmiyor :) sıradan geziyorlarmış yakında sizede gelirler.

elektrik kesintisi var ya , o yüzden yok kimse galiba :KK53:
Bizim şantiyeye geldiklerinde iş kazası olmuştu..:KK43:

hep ona korktum biliyormusun. ya kaza olursa diye. şimdilik atlatık sanırım. tekrra gelicekler ama inş ozmanda sorun olmadan göndeririz. elektrik kesintisinde haklısın snaırım biz jeneratörlüler her daim buradayız :D

hep ona korktum biliyormusun. ya kaza olursa diye. şimdilik atlatık sanırım. tekrra gelicekler ama inş ozmanda sorun olmadan göndeririz. elektrik kesintisinde haklısın snaırım biz jeneratörlüler her daim buradayız :KK70:

Kötü sonuçlanmıştı maalesef , sonra zaten karıştı şantiye ..... inşallah bir daha yaşamayız..hiç kimse tabi.

Ben her zaman mesafe olması taraftarıyım. Annelerin çocuklarının artık o aileden çıkıp kendi ailelerini kurduklarını kabullenmeleri lazım. Artık o saatten sonra o bizim kendi aile hayatımız, istersek her gün makarna yeriz, istersek yeni zellandaya taşınırız.
Al benden de o kadar valla. Bi aile kurucamizi algilamalari zaman alicak herhalde. Neyse ben her turlu istediğimi yaparim amaan :)
Merhaba canım, bende mademe amoura baktım, ama burada bir gelini mağdur etmişler o yüzden vazgeçtim oradan..Kadıköyde miss defneye baktım bende..ama aysiradaki gelinlikleri çok beğendim.Fiyat aralıkları da maalesef dediğin
gibi..
AA hangi konuda mağdur etmişler iki. Ck merak ettim simdi. Ben orayi düşünüyorum baya fiyata gore

Al benden de o kadar valla. Bi aile kurucamizi algilamalari zaman alicak herhalde. Neyse ben her turlu istediğimi yaparim amaan :)
AA hangi konuda mağdur etmişler iki. Ck merak ettim simdi. Ben orayi düşünüyorum baya fiyata gore

Gelinliğin balenleri kırılmış birinci düğününde galiba..gelinliği götürdüğünde de bu gelinlik size büyük dikilmiş demiş..benim güvenim sarsıldı o yüzden..

Elektrik kesntisi vudu bizi heralde evet :D
3de ciktik bz de elektrik gekmeyincr. Tam eve binaya girdim elektrik geldi cok komik :D

Gelinliğin balenleri kırılmış birinci düğününde galiba..gelinliği götürdüğünde de bu gelinlik size büyük dikilmiş demiş..benim güvenim sarsıldı o yüzden..
okudum bende onu bugün. üstüne büyük dikilmiş olayını anlamaıdm ama. gerçekten mümkün olabilirmi böyle birşey.

okudum bende onu bugün. üstüne büyük dikilmiş olayını anlamaıdm ama. gerçekten mümkün olabilirmi böyle birşey.

o kısmı bende anlamadım..ben dikilen gelinlikleri de gördüm yakından..ya herkesin zevki farklı ama bana güzel gelmeyen başkasına gelebilir..bilemiyorum o yüzdenn ne yapmalı?

o kısmı bende anlamadım..ben dikilen gelinlikleri de gördüm yakından..ya herkesin zevki farklı ama bana güzel gelmeyen başkasına gelebilir..bilemiyorum o yüzdenn ne yapmalı?
evet zevkler farklı bende oyüzden anlaşırken. mağzadaki modelleri önemsemedim kalitesine baktım. yani istediğimden bambaşka yapılmış demiş birde büyük gelmesi şaşırttı. yani nette görüyoruz modellere nasılda tam oturmuş falan. birde içindeki balenmi demişti hanımefendi yani o ney ben bilmiyorum mesela ama içindeki tellerden bahsediyor sanırım onlar okadar çabuk kırrılacak şeylermi bilemedim.birsürü arkadaşım evlendi çok kaliteli gelinlik giyende oldu berbat kalitesiz şeyler giyende oldu böyle birşey hiç duymadım görmedim. oyüzden benim kafam karıştı yani.

greenandblue .!.:
Hadi ya. Balen bu dik tutsun diye olan şey degilmi?
Büyük dikilmesiyle ne alaksı var anlamadım amaçokkötü olmuş.
Ben çok beğeniyodum oranın gelinliklerini. Modeli sevmediğim gelinlikler bile cuk oturmuş duruyodu :(
ohhh ne güzel ya..bizde jenaratör devreye girdi ya
İş yerinde jeneratör en sevmediğim şeydir :D
evet zevkler farklı bende oyüzden anlaşırken. mağzadaki modelleri önemsemedim kalitesine baktım. yani istediğimden bambaşka yapılmış demiş birde büyük gelmesi şaşırttı. yani nette görüyoruz modellere nasılda tam oturmuş falan. birde içindeki balenmi demişti hanımefendi yani o ney ben bilmiyorum mesela ama içindeki tellerden bahsediyor sanırım onlar okadar çabuk kırrılacak şeylermi bilemedim.birsürü arkadaşım evlendi çok kaliteli gelinlik giyende oldu berbat kalitesiz şeyler giyende oldu böyle birşey hiç duymadım görmedim. oyüzden benim kafam karıştı yani.
Cidden ilginç geldi bana dahiç duymamıştım. Bide hele büyükse nasıl olur anlamadım.
Başka bir problem mi var acaba.
Ben çok istemiştim orayıı, fiyatta anlaşsam hiç düşünmem dediğim yer

Konu nerede kuzular baya ilgimi çekti bi göndersenz de baksam :)

bende kumaşlara baktım anladığım kadarıyla tabii..ama işin içinde olmayan biri çok da iyi anlamaz ki.. balen dediği içinde o olan o sert şey sanırım..benimde huyum kurusun çabuk etkileniyorum böyle şeylerden..tam model beğenip onu diktirmek bile benim için risk yani..

bende kumaşlara baktım anladığım kadarıyla tabii..ama işin içinde olmayan biri çok da iyi anlamaz ki.. balen dediği içinde o olan o sert şey sanırım..benimde huyum kurusun çabuk etkileniyorum böyle şeylerden..tam model beğenip onu diktirmek bile benim için risk yani..
canım bende gözümle görmeden alamam diyordum. ama gezdiğim yerlerdekiler nedense hep aynı geldi bana ya. ne kadarda gezsem bulmaıcam gibi. birde zaten her şekilde sana dikiyorlar. mağazadakiler demo oluyor. büyük mağazalardan almazsan tabi. e ona bütçemiz olmadığına göre ha demodan dikilmişüstüme göre ha resimden haha :D bilemedim ya inş güzel olur benimkide. provayada gidemedim halen çok merak ediyorum

canım bende gözümle görmeden alamam diyordum. ama gezdiğim yerlerdekiler nedense hep aynı geldi bana ya. ne kadarda gezsem bulmaıcam gibi. birde zaten her şekilde sana dikiyorlar. mağazadakiler demo oluyor. büyük mağazalardan almazsan tabi. e ona bütçemiz olmadığına göre ha demodan dikilmişüstüme göre ha resimden haha :KK70: bilemedim ya inş güzel olur benimkide. provayada gidemedim halen çok merak ediyorum

Orası da öyle tabi..ayy bilmiyorum ya ...en azından model oturdu kafamda...karar vermem lazım artık..

inşallah seninde hayallerinin de ötesinde olur gelinliğin..:KK49:

Orası da öyle tabi..ayy bilmiyorum ya ...en azından model oturdu kafamda...karar vermem lazım artık..

inşallah seninde hayallerinin de ötesinde olur gelinliğin..:KK49:
inşş :D gösterdiğim arkadaşlarım arasında şuana kadar beğenen çıkmadı haha :D gelinliğimi kimse beğenmiiyor ama ben inatla seviyorum :D

Back
X