• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim kafamdaki model hiç değişmedi gelinlikçilerde hemen hemen hep aynı şeyler var zaten canım
İnşallah benim de değişmez. Ben de baktığım modeli çok beğendim . Ama çok fazla kararsızımdır ben. Hani bi seçenek daha bulsam işim yaş öyle diyeyim. Baya zorlicak beni gelinlik olayı biliyorum..
Sanırım cesaret edemiyorum bulaşmaya :D

İnşallah benim de değişmez. Ben de baktığım modeli çok beğendim . Ama çok fazla kararsızımdır ben. Hani bi seçenek daha bulsam işim yaş öyle diyeyim. Baya zorlicak beni gelinlik olayı biliyorum..
Sanırım cesaret edemiyorum bulaşmaya :KK70:
Nasıl birşey beğendin canım bakiim :))

kizlar ne yazmsssiniz.vallah biz burda iken kimse olmaz.bugun herkes burda ooooo neler almislar neler bakmislar
ay basi kredi kart odemeleri gorup sasiranlar:)
ecn ve yeni gelenler hosgeldiniz
kizlar o makineyi bende alaacam.

kizlar ne yazmsssiniz.vallah biz burda iken kimse olmaz.bugun herkes burda ooooo neler almislar neler bakmislar
ay basi kredi kart odemeleri gorup sasiranlar:)
ecn ve yeni gelenler hosgeldiniz
kizlar o makineyi bende alaacam.
Hoşgeldin canım.
Elektrik süpürgesini mi diyosun? :)

kızlarrr ne çok konuşmuşsunuz :D ama görebildiğim kadarıyla cevaplar vericem size :D
Kızlar benimde elektrik süpürgem yok rowenta ro 6221 öneriyorlar bilginiz varmı ?
Benim için önemli olan saçları iyi toplayan bir başlığı olması açıkcası
Homend de çok uygunmuş ama
tatlım benimkinden :D annemede aldım daha önce bundan gayet memnun. benim saçlarım çok dökülür ve uzundur evde sıkıntı yok :) bir arkadaşta demiş hayvan tüyleri için öneriliyor bu makinalar bende iyidir diyee düşünmüştüm :) anneme 400 tl ye aldım ama bana n11den aldım 290 namı ne gelmişti kuponlarla tavsiye ederim.
Ay sağol kuzu , başka kuponlarım da vardı birleşir mi ki acep :KK70:
malesef birleştirmiyorlar ya :D bende yemeğe inmeden önce gördüm aldım hemen kupon sizede yazacaktım yemek dönüşü iyi olmuş sizinde görmeniz.
Hmm garanti hemen başlıyormu oyleyse eğer kötü ya bizde tv aldık geçen hafta garantisi hemen başladı :KK43:
ne kadar doğru ama bir yerde okumuştum çeyiz garantisi diye birşeymi ne varmış. gidip servislerine aldığın ürünün garantisini onaylatıyromuşsun. dğünden sonra garantisi başluıyromuş. ben yapmadım ama bir araştır istersen.
Bak bunu şuan ben de hatırlayamadım.
Kim gidiyor önce çıksın ortaya :KK70:
Benimki 5 Eylül :)
benimki 9 ağustos ben den önce varmı :D
Evet ben de meraktayım, hayatperisinin sorunları vardı ne oldu acaba
bende çok merak ediyorum @hayatperisi7 nerdesinnnn
Tekrar selamm kızlar :KK25:

Çkb takımınızı aldınızmı ?
tatlım bende iki takım aldım annemin tavsiyeleriyle. düşününcede mantıklı geldi. günlük olan nehir marka. misafir için olan korkmazın ikiside 12 kişilik büyük takımlardan.
:KK70::KK70: Benim en azından modelim belli canım senin kafanda varmı birşeyler ?

modelin resmini görelim ozman öyl demekle olmuyor :D

Ay kızlar ne eğlenirdim şunlardan biri yapsaydım birineee! :D
1 Nisan şakalarııı! :D :D
Untitled1nsn.webp
Untitled2.webp
Untitled3.webp
Untitled4.webp

Eklentiler

• AAagcdr.webp
    AAagcdr.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 63
kızlarrr ne çok konuşmuşsunuz :KK70: ama görebildiğim kadarıyla cevaplar vericem size :KK70:

tatlım benimkinden :KK70: annemede aldım daha önce bundan gayet memnun. benim saçlarım çok dökülür ve uzundur evde sıkıntı yok :) bir arkadaşta demiş hayvan tüyleri için öneriliyor bu makinalar bende iyidir diyee düşünmüştüm :) anneme 400 tl ye aldım ama bana n11den aldım 290 namı ne gelmişti kuponlarla tavsiye ederim.

malesef birleştirmiyorlar ya :KK70: bende yemeğe inmeden önce gördüm aldım hemen kupon sizede yazacaktım yemek dönüşü iyi olmuş sizinde görmeniz.

ne kadar doğru ama bir yerde okumuştum çeyiz garantisi diye birşeymi ne varmış. gidip servislerine aldığın ürünün garantisini onaylatıyromuşsun. dğünden sonra garantisi başluıyromuş. ben yapmadım ama bir araştır istersen.

benimki 9 ağustos ben den önce varmı :KK70:

bende çok merak ediyorum @hayatperisi7 nerdesinnnn

tatlım bende iki takım aldım annemin tavsiyeleriyle. düşününcede mantıklı geldi. günlük olan nehir marka. misafir için olan korkmazın ikiside 12 kişilik büyük takımlardan.

modelin resmini görelim ozman öyl demekle olmuyor :KK70:

Aa süpürgeyi kullanan birini buldupğuma çok sevindim :KK70: Benim saçlarımda çok dökülür o yüzden düşünüyorum bu modeli. Şu kuponları araştırayım madem ben 290 çok iyi fiyat.

Aldığımız yerde ki görevli yeni yasa böyle artık yok çeyiz garantisi dedi.

Canım ya eklicem resmide site değişmiş resim eklemeyi bulamadım :cry::KK53::KK53:

Aa süpürgeyi kullanan birini buldupğuma çok sevindim :KK70: Benim saçlarımda çok dökülür o yüzden düşünüyorum bu modeli. Şu kuponları araştırayım madem ben 290 çok iyi fiyat.

Aldığımız yerde ki görevli yeni yasa böyle artık yok çeyiz garantisi dedi.

Canım ya eklicem resmide site değişmiş resim eklemeyi bulamadım :cry::KK53::KK53:
Aaa yorum yaparken altında dosya yükle var ya kuzuu :)

Back
X