Aslında var canım evet. Ama korkuyorum gidip baktıkça başka şeylere yönelir napıcamı bilemem diye yaBenim en azından modelim belli canım senin kafanda varmı birşeyler ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında var canım evet. Ama korkuyorum gidip baktıkça başka şeylere yönelir napıcamı bilemem diye yaBenim en azından modelim belli canım senin kafanda varmı birşeyler ?
Aslında var canım evet. Ama korkuyorum gidip baktıkça başka şeylere yönelir napıcamı bilemem diye ya![]()
![]()
İnşallah benim de değişmez. Ben de baktığım modeli çok beğendim . Ama çok fazla kararsızımdır ben. Hani bi seçenek daha bulsam işim yaş öyle diyeyim. Baya zorlicak beni gelinlik olayı biliyorum..Benim kafamdaki model hiç değişmedi gelinlikçilerde hemen hemen hep aynı şeyler var zaten canım
Nasıl birşey beğendin canım bakiim :))İnşallah benim de değişmez. Ben de baktığım modeli çok beğendim . Ama çok fazla kararsızımdır ben. Hani bi seçenek daha bulsam işim yaş öyle diyeyim. Baya zorlicak beni gelinlik olayı biliyorum..
Sanırım cesaret edemiyorum bulaşmaya![]()
Telefonu usb ye bağlamaya çalışıyorum ben de kuzu fotoyu almak içinNasıl birşey beğendin canım bakiim :))
Hoşgeldin canım.kizlar ne yazmsssiniz.vallah biz burda iken kimse olmaz.bugun herkes burda ooooo neler almislar neler bakmislar
ay basi kredi kart odemeleri gorup sasiranlar:)
ecn ve yeni gelenler hosgeldiniz
kizlar o makineyi bende alaacam.
Canim hosgeldin.ya burda yanlz kaldim.kızlarr napıyosunuz öldüm çalışmaktan bu hafta bi soluklanayım dedim
evet canim benimde cok hosuma giti.Hoşgeldin canım.
Elektrik süpürgesini mi diyosun? :)
tatlım benimkindenKızlar benimde elektrik süpürgem yok rowenta ro 6221 öneriyorlar bilginiz varmı ?
Benim için önemli olan saçları iyi toplayan bir başlığı olması açıkcası
Homend de çok uygunmuş ama
malesef birleştirmiyorlar yaAy sağol kuzu , başka kuponlarım da vardı birleşir mi ki acep![]()
ne kadar doğru ama bir yerde okumuştum çeyiz garantisi diye birşeymi ne varmış. gidip servislerine aldığın ürünün garantisini onaylatıyromuşsun. dğünden sonra garantisi başluıyromuş. ben yapmadım ama bir araştır istersen.Hmm garanti hemen başlıyormu oyleyse eğer kötü ya bizde tv aldık geçen hafta garantisi hemen başladı![]()
benimki 9 ağustos ben den önce varmıBak bunu şuan ben de hatırlayamadım.
Kim gidiyor önce çıksın ortaya
Benimki 5 Eylül :)
bende çok merak ediyorum @hayatperisi7 nerdesinnnnEvet ben de meraktayım, hayatperisinin sorunları vardı ne oldu acaba
tatlım bende iki takım aldım annemin tavsiyeleriyle. düşününcede mantıklı geldi. günlük olan nehir marka. misafir için olan korkmazın ikiside 12 kişilik büyük takımlardan.Tekrar selamm kızlar
Çkb takımınızı aldınızmı ?
Benim en azından modelim belli canım senin kafanda varmı birşeyler ?
Haha hayinler ya. Ben onlara yapıcamı bilirimmalesef birleştirmiyorlar yabende yemeğe inmeden önce gördüm aldım hemen kupon sizede yazacaktım yemek dönüşü iyi olmuş sizinde görmeniz.
Ooo aman amaanbenimki 9 ağustos ben den önce varmı![]()
kızlarrr ne çok konuşmuşsunuzama görebildiğim kadarıyla cevaplar vericem size
tatlım benimkindenannemede aldım daha önce bundan gayet memnun. benim saçlarım çok dökülür ve uzundur evde sıkıntı yok :) bir arkadaşta demiş hayvan tüyleri için öneriliyor bu makinalar bende iyidir diyee düşünmüştüm :) anneme 400 tl ye aldım ama bana n11den aldım 290 namı ne gelmişti kuponlarla tavsiye ederim.
malesef birleştirmiyorlar yabende yemeğe inmeden önce gördüm aldım hemen kupon sizede yazacaktım yemek dönüşü iyi olmuş sizinde görmeniz.
ne kadar doğru ama bir yerde okumuştum çeyiz garantisi diye birşeymi ne varmış. gidip servislerine aldığın ürünün garantisini onaylatıyromuşsun. dğünden sonra garantisi başluıyromuş. ben yapmadım ama bir araştır istersen.
benimki 9 ağustos ben den önce varmı
bende çok merak ediyorum @hayatperisi7 nerdesinnnn
tatlım bende iki takım aldım annemin tavsiyeleriyle. düşününcede mantıklı geldi. günlük olan nehir marka. misafir için olan korkmazın ikiside 12 kişilik büyük takımlardan.
modelin resmini görelim ozman öyl demekle olmuyor![]()
Haha hayinler ya. Ben onlara yapıcamı bilirim
Ooo aman amaanBilemedim şimdi vaktin çok az kaldıııı!
![]()
kiz bu pis sakalar insani kalpten goturur:)Ay kızlar ne eğlenirdim şunlardan biri yapsaydım birineee!
1 Nisan şakalarııı!![]()
Eki Görüntüle 1476683 Eki Görüntüle 1476684 Eki Görüntüle 1476685 Eki Görüntüle 1476686
Aaa yorum yaparken altında dosya yükle var ya kuzuu :)Aa süpürgeyi kullanan birini buldupğuma çok sevindimBenim saçlarımda çok dökülür o yüzden düşünüyorum bu modeli. Şu kuponları araştırayım madem ben 290 çok iyi fiyat.
Aldığımız yerde ki görevli yeni yasa böyle artık yok çeyiz garantisi dedi.
Canım ya eklicem resmide site değişmiş resim eklemeyi bulamadım![]()
Amann çok feciiisorma ya bugün itibariyle 130 gün![]()
Çok eğlenirdim yapan taraf olsaydım yaaakiz bu pis sakalar insani kalpten goturur:)
Ayyy koca seyi görmemişim yahu çok sağollAaa yorum yaparken altında dosya yükle var ya kuzuu :)