• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben anlamadım kızlar ben gelinliği aysiradan baktım ama pierre cardin de yazıyordu tabelada..ve bilgilendirme fotmundada pierre cardin yazıyor..bu iki mağaza aynı mı?

Bu gelinlik işinde birazda isim yapmış moda evleri fiyatları şişiriyor bence kızlar.
Ben bir yere gittim 2500den başlıyor dedi başka bir yer istediğin danteli kumaşı seçeceksin, maksimum fiyatlarımız 2500 dedi :KK64:

Bu gelinlik işinde birazda isim yapmış moda evleri fiyatları şişiriyor bence kızlar.
Ben bir yere gittim 2500den başlıyor dedi başka bir yer istediğin danteli kumaşı seçeceksin, maksimum fiyatlarımız 2500 dedi :KK64:
evet cnaım biraz öyle. geçen bir arkadaşlar görüştüm. ümraniyede bir yerle görüşmüş. 1500 tl demiş.benimkiyle çok farklı bir model değil. arkadaş diyor birde pazarlık yapmadık daha inebilirde. görmdeim gerçi nasıl bir yer bilmiyorum

geçen sene arkadaşım 2250 ye kiraladı canım madameamour yan taraflarından birinde
O zaman benim beğendiğim gelinliğin fiyatı çok çok iyi kalmış. Hem marka bilindik hem de satın alıcam 2950ye. Hazır riski de yok.
Ben çeyizleri kolilemekle uğraşıyorum en berbat aşama buymuş..Hayatımdan bezdim:KK1:
Sizin düğün ne zamandıı

O zaman benim beğendiğim gelinliğin fiyatı çok çok iyi kalmış. Hem marka bilindik hem de satın alıcam 2950ye. Hazır riski de yok.

Sizin düğün ne zamandıı
canım benmki satılık 2500 tl dedi.ben satılık istemiyorum ama seninkide düşününce çok abartı olmuyor normal fiyat

Yok ya bu neymiş ne gerek varmış keşke yavaştan taşınsaymışım...
Bu kolilerin dışı için fikriniz var mı kağıt ya da tülle kaplamak mı lazım illa off:KK43:
orasını düşünmemiştim ben :( sadece kurdele taksan olmamzı acaba

Ay en erken sen gidiyosunnn :rolleyes: Nasıl heyecan var mı, son günler nasıl geçiyor
Hiç heyecan filan yok aksine bıkkınlık var bende..
İznim başlayıp işe gelmediğimde belki odaklanırım da olaya heyecanlanırım:D
Avize, halı, kına müziği, davetli listesi vs vs..Hepsi ayrı dert valla kaçsaymışım iyiymiş:rolleyes:

Hiç heyecan filan yok aksine bıkkınlık var bende..
İznim başlayıp işe gelmediğimde belki odaklanırım da olaya heyecanlanırım:KK70:
Avize, halı, kına müziği, davetli listesi vs vs..Hepsi ayrı dert valla kaçsaymışım iyiymiş:rolleyes:
ihihih :D az kaldı azz :D balayını düşün

Back
X