canım bu iyi bir fiyat :) aynı modeli gösteriğimde 2700-3000-3500 diyen oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu iyi bir fiyat :) aynı modeli gösteriğimde 2700-3000-3500 diyen oldu
geçen sene arkadaşım 2250 ye kiraladı canım madameamour yan taraflarından birindebattık
aynı canım :)ben anlamadım kızlar ben gelinliği aysiradan baktım ama pierre cardin de yazıyordu tabelada..ve bilgilendirme fotmundada pierre cardin yazıyor..bu iki mağaza aynı mı?
Günaydın hatunlarrr :)
Günaydın kızlar..Ne var ne yok bakalım..Naptınız ben yokken:)
Ben çeyizleri kolilemekle uğraşıyorum en berbat aşama buymuş..Hayatımdan bezdimkızlar nerelerdesiniz neler yapıyrosunuz bakalım :)
evet cnaım biraz öyle. geçen bir arkadaşlar görüştüm. ümraniyede bir yerle görüşmüş. 1500 tl demiş.benimkiyle çok farklı bir model değil. arkadaş diyor birde pazarlık yapmadık daha inebilirde. görmdeim gerçi nasıl bir yer bilmiyorumBu gelinlik işinde birazda isim yapmış moda evleri fiyatları şişiriyor bence kızlar.
Ben bir yere gittim 2500den başlıyor dedi başka bir yer istediğin danteli kumaşı seçeceksin, maksimum fiyatlarımız 2500 dedi![]()
ayy kız deme öyle çok zevklidirBen çeyizleri kolilemekle uğraşıyorum en berbat aşama buymuş..Hayatımdan bezdim![]()
O zaman benim beğendiğim gelinliğin fiyatı çok çok iyi kalmış. Hem marka bilindik hem de satın alıcam 2950ye. Hazır riski de yok.geçen sene arkadaşım 2250 ye kiraladı canım madameamour yan taraflarından birinde
Sizin düğün ne zamandııBen çeyizleri kolilemekle uğraşıyorum en berbat aşama buymuş..Hayatımdan bezdim![]()
26 nisanda..O zaman benim beğendiğim gelinliğin fiyatı çok çok iyi kalmış. Hem marka bilindik hem de satın alıcam 2950ye. Hazır riski de yok.
Sizin düğün ne zamandıı
canım benmki satılık 2500 tl dedi.ben satılık istemiyorum ama seninkide düşününce çok abartı olmuyor normal fiyatO zaman benim beğendiğim gelinliğin fiyatı çok çok iyi kalmış. Hem marka bilindik hem de satın alıcam 2950ye. Hazır riski de yok.
Sizin düğün ne zamandıı
Yok ya bu neymiş ne gerek varmış keşke yavaştan taşınsaymışım...ayy kız deme öyle çok zevklidir![]()
Ay en erken sen gidiyosunnn26 nisanda..
Nasıl yani niye kaplamak gerek kiYok ya bu neymiş ne gerek varmış keşke yavaştan taşınsaymışım...
Bu kolilerin dışı için fikriniz var mı kağıt ya da tülle kaplamak mı lazım illa off![]()
orasını düşünmemiştim benYok ya bu neymiş ne gerek varmış keşke yavaştan taşınsaymışım...
Bu kolilerin dışı için fikriniz var mı kağıt ya da tülle kaplamak mı lazım illa off![]()
Hiç heyecan filan yok aksine bıkkınlık var bende..Ay en erken sen gidiyosunnnNasıl heyecan var mı, son günler nasıl geçiyor
ihihihHiç heyecan filan yok aksine bıkkınlık var bende..
İznim başlayıp işe gelmediğimde belki odaklanırım da olaya heyecanlanırım
Avize, halı, kına müziği, davetli listesi vs vs..Hepsi ayrı dert valla kaçsaymışım iyiymiş![]()