- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
fırın çok güzelmiş gerçekten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah çok iyimiş vallaben bu nehir dalyanı almaya karar vermiştim canım.n11de 60 parçalığı var fiyatı uygun.12 kişilik takım ama içinde tatlı bıçağı ve yemek bıçağı yok.bende a101de denk geldim aldım.12 tanesi 60 liraymış meğer kasada öğrendim.annem geçen sene burdan bi mağazadan kaşık ve çatalını 90 liraya almış yani 45e geliyo 12li parçası.mağaxaya sorduğumda 60 demişti aslında ama biraz indirim yapıyo bize.50-55 liraya alabilirdim yani.annem kızdı görünce zaten sen neyi ucuza aldınki diyo.![]()
Valla kuzu sana bunu diyorum ama benim kadar kararsız olabilirmisin bilmiyorum. Ben inanılmaz bi araştırma yaptım cidden çok zaman harcadım. Sonunda verdiğim karar yorumlardan ziyade bana ait oldu yine. Bi faydası dokunmadı çnkü. Ama dediğim gibi özellikle birkaç markayı bir arada satan yerlerden fikir almaya baktım o doğrultuda hareket ettim biarz da.çok düşünmiyceğimi sanmıyorum bütün modelleri almadan önce incelerim kesin internet sitesinden.birde değiştirme huyum var içime sinmediyse hiç acımıyorum.geçen gün duvar kağıdını değiştirdim içime sinmedi diye boşu boşuna paramız gitti.benden çok sözlümün şansa ihtiyacı var inşallah hepsi içime siner
![]()
Hahah çok iyimiş valla
Valla kuzu sana bunu diyorum ama benim kadar kararsız olabilirmisin bilmiyorum. Ben inanılmaz bi araştırma yaptım cidden çok zaman harcadım. Sonunda verdiğim karar yorumlardan ziyade bana ait oldu yine. Bi faydası dokunmadı çnkü. Ama dediğim gibi özellikle birkaç markayı bir arada satan yerlerden fikir almaya baktım o doğrultuda hareket ettim biarz da.
Değiştirme konusuna gelince bende de var kesinlikle. Her aldığım şeyi bi bekletip acaba değiştirsem mi o mu b mu diye kırk kez düşünüyoum. Benim nişanlım da çok fena muzdarip durumdan . Bişey de aldığın gibi kalsın nolur. Onu seçtin aldın işte yeter diyo
Allah onalrın yardımcısı olsun, bize de biraz kararlılık versin ne diyeyim![]()
![]()
Acabaaaa ? Imm hiç de tahmin edemiyorum amaa sarı olabilir mi kiiii :SUuu kızlarr baharatlık yaptım bilin bakalım ne renkk![]()
Uuu kızlarr baharatlık yaptım bilin bakalım ne renkk![]()
Uuu kızlarr baharatlık yaptım bilin bakalım ne renkk![]()
Nasıl bildinnnAcabaaaa ? Imm hiç de tahmin edemiyorum amaa sarı olabilir mi kiiii :S
![]()
FOTO FOTO FOTONasıl bildinnnBaşka renkler var ama ben çeşitlerin arasına zorla sarıyı kabul ettirmeye çalışıyorum
Özellikle sarının iyi duracağı modeller yapıyorum
![]()
İsterdim ama şu an gösteremem canım patent mevzularından dolayı başım belaya girerpembe diycem ama sen sarıyı da seviyodun galiba.bize de göstersene çok merak ettim.
İçime işledisarı :)
piyasaya çıksın inşallah canım :)FOTO FOTO FOTO![]()
İsterdim ama şu an gösteremem canım patent mevzularından dolayı başım belaya girerDaha tasarım aşamasında, gizlemek gerekiyor. Piyasaya bir çıksın inşallah o zaman gösteririm :)
O zaman seninki bir nebze daha şanslı şükretmesi gereksenin kadar değilimdir ben canım.benim içime sinmesi çok önemli eğer sindiyse hiç kararsızlık yaşamam zaten.amin canım bazen gerçekten endişe ediyorum onun için.![]()
Haha ne fenasın yaaNasıl bildinnnBaşka renkler var ama ben çeşitlerin arasına zorla sarıyı kabul ettirmeye çalışıyorum
Özellikle sarının iyi duracağı modeller yapıyorum
![]()
En az 2-3 ay bi üretim aşaması var. Piyasaya yayılması da sürer. En iyi ihtimal 4-5 aya çıkar gibi geliyor. Bazen yurtdışına daha erken gönderilebiliyor.ne zaman çıkarki![]()
ÖyleyimdirO zaman seninki bir nebze daha şanslı şükretmesi gerek
Haha ne fenasın yaa![]()
Yapmayın bana bunlarııN Nyks01 Kuzum sen bunları gördün mü
https://www.markafoni.com/evde-yeni-trend-sari-yesil/all/kampanya/36912/
sarı şeyler var :):) aklıma sen geldin
O zaman seninki bir nebze daha şanslı şükretmesi gerek
Haha ne fenasın yaa![]()