• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım, ne oldu kim gerdi sinirlerini?
canım şantiyede iyi anlaşan 3 kızız. burda kahvaltı oluyor sabah uzun kahvaltı yapıyoruz masada sohbet muhabbet ama mesai saatinde odamızda oluyoruz. Puantörleri bilirsin oda oda dolaşırlar bizide biliyor yemekhanedeyiz var yazıyor odamıza gelmiyor. bazı müdürlerimiz buna laf söylüyormuş. biz neden orda ıokadar oturuyoruz diye. adam rica etti arada ben kalıyorum falan. bende dedim mesai saatinde ben masama geliyorum kimseyi ilgilendirmez. geldim kendi müdürüme söyledim oda araştırıyor bakalım kim söylemiş ne hakla falan diye :) başta sinir oldumda müdürde arkamda olunca umursamadım.

canım şantiyede iyi anlaşan 3 kızız. burda kahvaltı oluyor sabah uzun kahvaltı yapıyoruz masada sohbet muhabbet ama mesai saatinde odamızda oluyoruz. Puantörleri bilirsin oda oda dolaşırlar bizide biliyor yemekhanedeyiz var yazıyor odamıza gelmiyor. bazı müdürlerimiz buna laf söylüyormuş. biz neden orda ıokadar oturuyoruz diye. adam rica etti arada ben kalıyorum falan. bende dedim mesai saatinde ben masama geliyorum kimseyi ilgilendirmez. geldim kendi müdürüme söyledim oda araştırıyor bakalım kim söylemiş ne hakla falan diye :) başta sinir oldumda müdürde arkamda olunca umursamadım.

Kıl kuyruk puantörler :) tövbe yaa...Bizi servisten inerken koyun gibi sayıyorlar..:) Mesai saati dışında olan kısıma hangi akla hizmet karışabilir ki , saçmalık..Takılma ya bırak canını sıkmaya bile değmez.. Zaten müdürde arkandaysa hiiiçç tınlama :KK19:ne güzel anlaştığın 3 kız var , burada kız bile yok :) beni de alsana oraya :)

günaydın kızlar :)
bugün nişan alışverişine çıkıcaz bana dua edin

Günaydın canıım inşallah çok güzel geçicek rahat ol güzel haberlerle dön bize ;)

Günaydın:KK54:
cumartesi günü de çalışan işçi kardeşlerim :KK49::KK49: Sizlere de günaydın haftada iki gün tatil yapan şanslı hatunlar
:KK52:

Günaydııınnnn valla iş iş iş :mad::mad:

Kıl kuyruk puantörler :) tövbe yaa...Bizi servisten inerken koyun gibi sayıyorlar..:) Mesai saati dışında olan kısıma hangi akla hizmet karışabilir ki , saçmalık..Takılma ya bırak canını sıkmaya bile değmez.. Zaten müdürde arkandaysa hiiiçç tınlama :KK19:ne güzel anlaştığın 3 kız var , burada kız bile yok :) beni de alsana oraya :)
haklısın şanslıyım bu konuda :) keşke öyle bir imkan olsa :) beraber olsak belki başka bir şantiyede beraber oluruz :)
hatunlar dün bende mademe coco dan 4 yastık yüklendim :) Burnumun dibinde ki avm de mademe coco olduğunu da yeni öğrendim :)
güle güle kullan canım :) ben 2 tane daha alsammı bilemedim ya annem gerek yok diyor puff

haklısın şanslıyım bu konuda :) keşke öyle bir imkan olsa :) beraber olsak belki başka bir şantiyede beraber oluruz :)

güle güle kullan canım :) ben 2 tane daha alsammı bilemedim ya annem gerek yok diyor puff

hadi bakalım önümüzde ki şantiyelere bakıciz :KK55:

Teşekkür ederim canım, benim yastığım yoktu .nişanlımın annesi almıştı iki tane onlar pamuktu ama..benim aldıklarım silikon..:KK53:

Görmüyorum ki anca dergisinden bakıyorum öyle :KK70:

Aynen öyle ama çalışan insanız nasıl gidelim anneme diyorum git diye o bile gidip bakıyo yok kalmamışş

Canım benim annemin iş yerinin hemen dibi a101 açılmadan sıra oluyormuş öyle söylüyor. Düşünsene iş çıkışı gitmemizin hiç bir anlamı yok yani :KK45:

Back
X