• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kafein_ kafein_ Ohh ne güzel gelmiştir şimdi o alışveriş vallahi. Baya kapsamlı olmuş :) Güle güle giy hepsini çok güzel olmuşlar. Ayrıca nişan elbiseni de hep ben bu renk düşünmüştüm tam kafamdaki gibi çıktı niyeyse :)

kafein_ kafein_ Ohh ne güzel gelmiştir şimdi o alışveriş vallahi. Baya kapsamlı olmuş :) Güle güle giy hepsini çok güzel olmuşlar. Ayrıca nişan elbiseni de hep ben bu renk düşünmüştüm tam kafamdaki gibi çıktı niyeyse :)

evet çok iyi geldi gerçekten.trencoatlar fazla oldu biraz ama sözlüm istedi almamı.çok ilginç bahsetmemiştimde burda sanırım.kırmıxı sade balık model istiyodum.kayık yakalı düşünmüştüm ama bunu bulabildim.teşekkür ederim canım :)

evet çok iyi geldi gerçekten.trencoatlar fazla oldu biraz ama sözlüm istedi almamı.çok ilginç bahsetmemiştimde burda sanırım.kırmıxı sade balık model istiyodum.kayık yakalı düşünmüştüm ama bunu bulabildim.teşekkür ederim canım :)
Helal olsun ama 1 günde halledebilmek marifet ister :) İyi karar vermişsin

Helal olsun ama 1 günde halledebilmek marifet ister :) İyi karar vermişsin

10 da çıktık 7de eve geldik.birde set falan aldık görgüsüzlük gibi olmasın diye koymadım onu :KK53: ama baya oyaladı onlar bizi iç çamaşırlarıyla falan.abiyeyi de acele aldık ama en son şu ceket gömlek pantolon elbise trencoatları falan en son aldık.nası aldığımı hiç bilmiyorum hıxlı hıxlı giyip çıkardım güzel geleni düşünmeden hemen ayırdım.artık başım dönmüştü.herkes 4 bi yandan bişey gösteriyo :KK70:

Hahah hepimizi zarara sokacaksıııınnn :KK70:

Ay ne çok şey almışsınııız :)
Bi günde halledebilmek de cidden başarııı :)
Hepsi çok güzel canım. Güle güle giy İnşallaah :KK68:

teşekkür ederim canım 3-4 farklı yere gittik zor oldu gerçekten.şanslıymışım yine eve gelince de beğendim.sadece babetle bu ayakkabının bebek mavisini de alsadım keşke diyorum onuda çok beğenmiştim.fiyatı da uygundu.birde iç çamaşırı işte.onlarıda sonra alırım artık.

Kuzu ben tv ünitesi derim. Yani yer çok geniş değilse öyle yap ferah ferah olsun diyorum.

Teşekkür ederim kuzuu :)

Haha sana aşk olsun der, başkada bişey demem yaniii :KK70:
Yaklasık 24m2 falan işte ama çok kararsızım ya oturma odasına tv koyucam burayada koysam mı koymasammı . kafamda deli sorular :D

Çok güzeller canım güle güle giy :)

Yaklasık 24m2 falan işte ama çok kararsızım ya oturma odasına tv koyucam burayada koysam mı koymasammı . kafamda deli sorular :KK70:
Bu odayı kullanmayacakmısın pek anlamadım. Kullanacaksanız tv koy ya. Birine iyi bişey az kullanılacak olana daha uygun bişey bakarsınız mesela.

teşekkür ederim canım 3-4 farklı yere gittik zor oldu gerçekten.şanslıymışım yine eve gelince de beğendim.sadece babetle bu ayakkabının bebek mavisini de alsadım keşke diyorum onuda çok beğenmiştim.fiyatı da uygundu.birde iç çamaşırı işte.onlarıda sonra alırım artık.
E o kadar olur kuzu %98 i falan bitmiş gitmiş yani daha ne olsun :D
Ayakkabı da uygunmuş madem içinde kalırsa sonradan ekleyiverirsin bişey olmaz :)

cok iyi olmus elbisenin rengi güzel cok düsünceli davranmıs sözlün

Back
X