İnsan hep olmayani istiyor işte kuzuak ya hep daha iyisi sormayanlar sorsun ister soran daha iyisi der

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan hep olmayani istiyor işte kuzuak ya hep daha iyisi sormayanlar sorsun ister soran daha iyisi der
Ya mesela şuna da sinirlendim. Orada yas var, hala daha parti liderleri ve partiyle alakası kalmamasına rağmen öyleymiş gibi davrananlar birbirlerine laf atma derdindeler. Hepsi birbirini kötülüyor ama birbirlerinden farkı yok hiçbirinin.birirnin ölümü ardından bile siyaset yapılıyor Allah ailesine yardım etsin bir can gitti hala siyaset peşindeler
Aynen öyle, susuyoruz işte hep...Kızlar duygularınıza okadar katılıyorumki.. ve daha söylemek istediğim onca şey var ama forumdanda olmayalım derim ben.
Sızım sızım sızlasın o vicdan yıhahahah
olay bambaşka aileye sabır diliyorum burda susmalıyızO biri de siyaset yüzünden ölüyor ayrıca. Yazık ne hallere gelmişiz nelere şahit oluyoruz artık![]()
Haha bak yaaa teessüf ediyorum sanaaaSızım sızım sızlasın o vicdan yıhahahah![]()
Bak şuna bak ya hahaha kızım bayılıcam burda gülmektenhttp://www.mynet.com/haber/yasam/dugunden-hastaneye-1781392-1
Kızlar olay duygusal falan da benim gözüm gelinliğe takıldı :) Çok hoş olmamış mı?
Kız gülme ciddiyim benBak şuna bak ya hahaha kızım bayılıcam burda gülmekten![]()
çok zarif ya bende hep böyle isterdim. ama hep kandırdılar beni gelinlik dediğin kabarık olacak diyeKız gülme ciddiyim benHaberi okuyamadım gelinliği incelemekten
hakikatten alemsin öncehaber başlığını okudum gülmeye başladım cok fenasınhttp://www.mynet.com/haber/yasam/dugunden-hastaneye-1781392-1
Kızlar olay duygusal falan da benim gözüm gelinliğe takıldı :) Çok hoş olmamış mı?
ben düz elbise diyorum annem cinnet geciriyor sacmalama olur mu hiççok zarif ya bende hep böyle isterdim. ama hep kandırdılar beni gelinlik dediğin kabarık olacak diye![]()
tam olarak kızdığım bu maleseffYa mesela şuna da sinirlendim. Orada yas var, hala daha parti liderleri ve partiyle alakası kalmamasına rağmen öyleymiş gibi davrananlar birbirlerine laf atma derdindeler. Hepsi birbirini kötülüyor ama birbirlerinden farkı yok hiçbirinin.
he yaben düz elbise diyorum annem cinnet geciriyor sacmalama olur mu hiç![]()
Yaa işte ben de beğeniyorum bunları ama bir yandan da diyorum kabarık elbise bir daha ne zaman giyerim ki ? Bir de bunu giymek için bi daha diyet yapmak lazım yaçok zarif ya bende hep böyle isterdim. ama hep kandırdılar beni gelinlik dediğin kabarık olacak diye![]()
Ama ölen giden yok ki. Ne güzel durumu da iyiymiş görmüş torununun mürüvetini. Ne güzel de gelin olmuşhakikatten alemsin öncehaber başlığını okudum gülmeye başladım cok fenasın
Sonra kız görümceye gıcık olmasın değil mihe yabende diyorum artık kardeşimin düğününde giyerim valla böyle bir elbise
![]()
Kelimeler kifayetsiz kaldı yaa , haberi ben de okuyamadım senin bakış açın bana yettiKız gülme ciddiyim benHaberi okuyamadım gelinliği incelemekten
artık öyle yapacağız ne yapalım belki ikna ederim bir ihtimalhe yabende diyorum artık kardeşimin düğününde giyerim valla böyle bir elbise
![]()
hakikatten ya düğünde beyaz giyenlere gıcık oluyorum demeden gecemiycem farklı renk seçer demi amaYaa işte ben de beğeniyorum bunları ama bir yandan da diyorum kabarık elbise bir daha ne zaman giyerim ki ? Bir de bunu giymek için bi daha diyet yapmak lazım yaBen saldım gidiyorum 55i de geçtim hayırlısıyla
Ama ölen giden yok ki. Ne güzel durumu da iyiymiş görmüş torununun mürüvetini. Ne güzel de gelin olmuş
Sonra kız görümceye gıcık olmasın değil miKızın tahtını elinden alıcan illa
![]()
Bu elbiseyle gelini her türlü geçer derim ben. Siyah bile olsahakikatten ya düğünde beyaz giyenlere gıcık oluyorum demeden gecemiycem farklı renk seçer demi amacurlygirl
Yaa işte ben de beğeniyorum bunları ama bir yandan da diyorum kabarık elbise bir daha ne zaman giyerim ki ? Bir de bunu giymek için bi daha diyet yapmak lazım yaBen saldım gidiyorum 55i de geçtim hayırlısıyla
Ama ölen giden yok ki. Ne güzel durumu da iyiymiş görmüş torununun mürüvetini. Ne güzel de gelin olmuş
Sonra kız görümceye gıcık olmasın değil miKızın tahtını elinden alıcan illa
![]()
hakikatten ya düğünde beyaz giyenlere gıcık oluyorum demeden gecemiycem farklı renk seçer demi amacurlygirl
hahahaBu elbiseyle gelini her türlü geçer derim ben. Siyah bile olsa![]()