• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kilolar aldı başını gidiyor, sırf bel bölgesinden oluşmaya başladım :KK70:

Evin rengi belli mii. Ne güzel ya aksesuar alışverişi çok eğlencelii :p

Gel sen de başla beraber yapalım :KK70: Aynaya bakamıyorum ya :KK70:
Yok canım değil :D sayfaları dolaşırken buldum alıcam ama önümüzdeki ay :) bu iki rengi kombinlerim zaten salonda bu renkleri düşünüyodum

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-06-21-08-33.webp
    Screenshot_2015-04-06-21-08-33.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 59
Evet dün görmüştüm bunu da kuzu ama diğerinin rengini daha bi sevdim sanki. Bak ben de şuradan gördüm ilk :KK70: Sonra araştırmaya başladım
Evet turkuaz çok yakışmış gerçekten :) ben beyazla teak karışık düşünüyorum bu renk on numara olur :) senin mobilya ne renk.. Gecen perde de gördümm onuda bununla kombinledin mi tamamdır :D herşey bitti perdeye geçtim maşallah :D

Evet turkuaz çok yakışmış gerçekten :) ben beyazla teak karışık düşünüyorum bu renk on numara olur :) senin mobilya ne renk.. Gecen perde de gördümm onuda bununla kombinledin mi tamamdır :KK70: herşey bitti perdeye geçtim maşallah :KK70:
Benimde genel anlamda beyaz olucak ama ikinci renk için hala bi kaç fikirden birini seçemedim. Yani koltukları eve getirmeden 1 ay önce falan söylicez yapıcaklar. O sırada rengi belirlemiş olmam gerek. O yüzden buna da karar veremiyorum şuan. 1. fikir büyük koltuğu mürdüm yapıp diğerlerini kırık beyaz-krem yapmak. Diğeri de koltukları ilk gördüğüm hali. Pudra ile krem. Kafamda deli sorulaar :D

Benimde genel anlamda beyaz olucak ama ikinci renk için hala bi kaç fikirden birini seçemedim. Yani koltukları eve getirmeden 1 ay önce falan söylicez yapıcaklar. O sırada rengi belirlemiş olmam gerek. O yüzden buna da karar veremiyorum şuan. 1. fikir büyük koltuğu mürdüm yapıp diğerlerini kırık beyaz-krem yapmak. Diğeri de koltukları ilk gördüğüm hali. Pudra ile krem. Kafamda deli sorulaar :KK70:
Salon ufaksa büyük koltuğu renkli yapma canım oda çok küçük gözükür. Berjerleri renkli yapıp diğerlerini krem yapıp renkli yastıkla on numara yaparsın bende vardı öyle bi resim :D

Bak canım büyüklerin ikisi krem olsa tekliler de renkli olsa hem sıcak olur hemde içi açılır insanın ben kaba koltuk istemiyorum salona böyle olabilir kibar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar Gunaydin nasilsiniz.
aldiginiz yeni seyler ve gelismeleriniz hayirli olsun.
kac gundur rahatsizdim.

Salon ufaksa büyük koltuğu renkli yapma canım oda çok küçük gözükür. Berjerleri renkli yapıp diğerlerini krem yapıp renkli yastıkla on numara yaparsın bende vardı öyle bi resim :KK70:
Bak canım büyüklerin ikisi krem olsa tekliler de renkli olsa hem sıcak olur hemde içi açılır insanın ben kaba koltuk istemiyorum salona böyle olabilir kibar
İşte o meçhul yaa kiralık olacağı için salonun boyutunu bilmiyorum kiii :KK43:
Dur ben sana atıcam bulursam koltukları şimdi. Bi de evet gönderdiğin cok güzel ama 2. odada daha çok renk kullanmak istiyorum ben sanırım

İşte o meçhul yaa kiralık olacağı için salonun boyutunu bilmiyorum kiii :KK43:
Dur ben sana atıcam bulursam koltukları şimdi. Bi de evet gönderdiğin cok güzel ama 2. odada daha çok renk kullanmak istiyorum ben sanırım
izmirde yeni yapılanların hepsi saolsun hap gibi salon yapıyo. Ben de büyük koltukları tek renk yaparımda yastıklar berjerler renkli olabilir. azıcık içim açılsın :D tamam at canım

BAk kuzu koltuklar 1. fotodaki krem olan renkli yastıkları var. Bunu istediğim renk yapabiliyorum. Ben de 2. fotodaki renkleri sevdim ama bilemedim. Pudrası da 3. ve 4. fotoda :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-07-09-28-45.webp
    Screenshot_2015-04-07-09-28-45.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 65
  • PL3-133.webp
    PL3-133.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20141207-WA0000.webp
    IMG-20141207-WA0000.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20141207-WA0001.webp
    IMG-20141207-WA0001.webp
    28 KB · Görüntüleme: 72
Cok tesekkur ederler kizlar.
bir tarafta sevdicek bir tarafta havalar
iflahimizi kestiler:mad:

BAk kuzu koltuklar 1. fotodaki krem olan renkli yastıkları var. Bunu istediğim renk yapabiliyorum. Ben de 2. fotodaki renkleri sevdim ama bilemedim. Pudrası da 3. ve 4. fotoda :)
Klasikmiş koltuklar o zaman 2.resim çok beğendimm bu koltukları severim de zaten ama bizim alan küçük olmuyo böyle

Back
X