İyi yapmışsın canım hallet çıksın aradan rahatlarsın biraz :)Bende öyle kuzum tarih belli sadece garantileyeceğiz işte ama gidip tarihi almadan rahat etmiyor içim
İşler yoğun olmasına rağmen sıkıştırdım araya izni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsın canım hallet çıksın aradan rahatlarsın biraz :)Bende öyle kuzum tarih belli sadece garantileyeceğiz işte ama gidip tarihi almadan rahat etmiyor içim
İşler yoğun olmasına rağmen sıkıştırdım araya izni![]()
hayırlı olsun canım Allah işinizi rast götürsünHerkese günaydııın..
Yarın nikah işlemlerini halledeceğiz bakalım nasıl geçecek![]()
hayırlı olsun canım Allah işinizi rast götürsün
Hayırlı olsun canım :) ben herşeyi hallettim bi evrakları geri götürmek kaldı hepsi aynı günde bitmiyo malesef pazartesi sabah bir saat daha izin almam gerekcekHerkese günaydııın..
Yarın nikah işlemlerini halledeceğiz bakalım nasıl geçecek![]()
Kuzu şuna baak :) http://www.trendyol.com/3-lu-Kadeh-Mumluk-Altin-Rengi/UrunDetay/33123/10409800/Ev--YasamGünaydınnnnn :)
Ben göremedim saatleri canım varmı beğendiğin model seninkızlar gene bir kampanya ile karşınızdayım :) n11de 150tl lik alışveriişe %11 indirim veriyor. birde saatler var 2al 1öde acaba düğünde takmak için uygun olurmu o saatler ne dersiniz.
Bu renk di dimi senin düşündüğün canım bence o koltuk takımına güzel gider bu ona gümüş olanıda gidebilir :) ama fiyata bakkk
Haha kesinlikle kuzu , bu oyunlara gelecek değiliz!Bu renk di dimi senin düşündüğün canım bence o koltuk takımına güzel gider bu ona gümüş olanıda gidebilir :) ama fiyata bakkkarastırmacı biz asla bu oyuna gelmeyiz
![]()
Kampanyacıbaşı hoşgeldinkızlar gene bir kampanya ile karşınızdayım :) n11de 150tl lik alışveriişe %11 indirim veriyor. birde saatler var 2al 1öde acaba düğünde takmak için uygun olurmu o saatler ne dersiniz.
Hayırlı olsun canım :) ben herşeyi hallettim bi evrakları geri götürmek kaldı hepsi aynı günde bitmiyo malesef pazartesi sabah bir saat daha izin almam gerekcek
Bize bişey demediler onunla ilgili sen hangi belediyeye başvuruyosun canım. Belediyeden belediyeye fiyat farkı var resmenEvet ya bir gün de bitmiyormuş bakalım ne kadarını tamamlayabilicez. Evlenme ehliyeti diye birşey çıkmış o neymiş ya![]()
Cevap : Yeni bir para tuzağı tabi kiii . Gıcık oluyoruuumEvet ya bir gün de bitmiyormuş bakalım ne kadarını tamamlayabilicez. Evlenme ehliyeti diye birşey çıkmış o neymiş ya![]()
Bence o koltugu aldıysan konustugumuz renge karar ver ben çok beğendim :)Haha kesinlikle kuzu , bu oyunlara gelecek değiliz!
Karar versem aldırıcam birini sevdiceğe de dur bakalım![]()
Koltuk o kuzu da renk belirsiz halaBence o koltugu aldıysan konustugumuz renge karar ver ben çok beğendim :)
Koltuk o kuzu da renk belirsiz hala
Keşke bana seçme hakkı vermeseler ya , bu kararsızlıkla yaşayamıyorum haha![]()
![]()
Bize bişey demediler onunla ilgili sen hangi belediyeye başvuruyosun canım. Belediyeden belediyeye fiyat farkı var resmen![]()
Cevap : Yeni bir para tuzağı tabi kiii . Gıcık oluyoruuum![]()
Haha böyle böyle bu kafalar gider ben sana söyliyiimben karar veremessem uyuyamıyorum gecen çözüm bulana kadar çizim yaptım salonla ilgili
![]()
Ben göremedim saatleri canım varmı beğendiğin model senin
Kampanyacıbaşı hoşgeldin
Saatler neredeymiş merak ettim :)