• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende öyle kuzum tarih belli sadece garantileyeceğiz işte ama gidip tarihi almadan rahat etmiyor içim :-)
İşler yoğun olmasına rağmen sıkıştırdım araya izni :-):-)
İyi yapmışsın canım hallet çıksın aradan rahatlarsın biraz :)

Herkese günaydııın..
Yarın nikah işlemlerini halledeceğiz bakalım nasıl geçecek :KK37:
Hayırlı olsun canım :) ben herşeyi hallettim bi evrakları geri götürmek kaldı hepsi aynı günde bitmiyo malesef pazartesi sabah bir saat daha izin almam gerekcek

kızlar gene bir kampanya ile karşınızdayım :) n11de 150tl lik alışveriişe %11 indirim veriyor. birde saatler var 2al 1öde acaba düğünde takmak için uygun olurmu o saatler ne dersiniz.

kızlar gene bir kampanya ile karşınızdayım :) n11de 150tl lik alışveriişe %11 indirim veriyor. birde saatler var 2al 1öde acaba düğünde takmak için uygun olurmu o saatler ne dersiniz.
Ben göremedim saatleri canım varmı beğendiğin model senin

Bu renk di dimi senin düşündüğün canım bence o koltuk takımına güzel gider bu ona gümüş olanıda gidebilir :) ama fiyata bakkk :KK70: arastırmacı biz asla bu oyuna gelmeyiz :KK70:
Haha kesinlikle kuzu , bu oyunlara gelecek değiliz! :D
Karar versem aldırıcam birini sevdiceğe de dur bakalım :D

Kampanyacıbaşı hoşgeldin :D
Saatler neredeymiş merak ettim :)

Hayırlı olsun canım :) ben herşeyi hallettim bi evrakları geri götürmek kaldı hepsi aynı günde bitmiyo malesef pazartesi sabah bir saat daha izin almam gerekcek

Evet ya bir gün de bitmiyormuş bakalım ne kadarını tamamlayabilicez. Evlenme ehliyeti diye birşey çıkmış o neymiş ya :KK45:

Evet ya bir gün de bitmiyormuş bakalım ne kadarını tamamlayabilicez. Evlenme ehliyeti diye birşey çıkmış o neymiş ya :KK45:
Bize bişey demediler onunla ilgili sen hangi belediyeye başvuruyosun canım. Belediyeden belediyeye fiyat farkı var resmen :D

Bize bişey demediler onunla ilgili sen hangi belediyeye başvuruyosun canım. Belediyeden belediyeye fiyat farkı var resmen :KK70:

Evet ya farklıymış fiyatlar biz İzmir bornova belediyesine başvurucaz biz. Birde memur düğüne geleceği içine ekstra ücret alacak :KK45:
Cevap : Yeni bir para tuzağı tabi kiii . Gıcık oluyoruuum :mad:

Yeni yeni şeyler üretiyorlar ne yapılıyormuş bu ehliyet için para vermek dışında biliyormusun :KK45:

Back
X