- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Fuar nerdeymiş canım :) sende bize at fotoğrafbu arada sözlüm mobilya fuarına gidiyo şuan kızlar banada fotoğraf atıcak :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fuar nerdeymiş canım :) sende bize at fotoğrafbu arada sözlüm mobilya fuarına gidiyo şuan kızlar banada fotoğraf atıcak :)
baktım canım çok güzel görünüyolar ama canlı canlı görmem lazım.Fuar nerdeymiş canım :) sende bize at fotoğraf![]()
ayy çok heyecanlı congresiumda fuar:):)baktım canım çok güzel görünüyolar ama canlı canlı görmem lazım.
ankarada canım ama tam nerde bilmiyorum atınca albüme koyarım.
onu da alırsın kuzu maşallah bi çok eksiğini tamamladın aynı şekilde bende başlayacağım desteklerinizi bekliyorum berbar araştıracağızne zamandır aklımda benim ancak sıra geldi.kahvaltı takımı alcaktım ama o kaldı artık :)
:) tamam bekliyorum canımmbaktım canım çok güzel görünüyolar ama canlı canlı görmem lazım.
ankarada canım ama tam nerde bilmiyorum atınca albüme koyarım.
onu da alırsın kuzu maşallah bi çok eksiğini tamamladın aynı şekilde bende başlayacağım desteklerinizi bekliyorum berbar araştıracağız
Kız sen daha gitmedin mi :)onu da alırsın kuzu maşallah bi çok eksiğini tamamladın aynı şekilde bende başlayacağım desteklerinizi bekliyorum berbar araştıracağız
Canım aynen yeni bi kaç ufak bişeyler var tam takırım baştan düzülecek işte yavaş yavaş alayım artıkyok canım baya var daha o kadar çok şey varki al al bitmiyo.elektroniklerin çoğu bitti.tencerelerde öyle.ama yemek takımları ve yatak odasına hiçbişey almadım daha.sen yeni mi başlıyosun canım almaya ne bakıyosun şimdi destek oluruz tabiki :)
malesef cıkamam ki iş bitmeden ama bitmek üzereKız sen daha gitmedin mi :)
Kıyamam yaa hadi bitir bari bi an önce Allah kolaylık versinmalesef cıkamam ki iş bitmeden ama bitmek üzere![]()
Canım aynen yeni bi kaç ufak bişeyler var tam takırım baştan düzülecek işte yavaş yavaş alayım artık
Ay ben gece vakti baktım vallahi. Bu mobilyalarla ev değil saray döşenirbaya baya :)kızlar ekliyorum bi kaç tane ama fiyatları fena :)
Yatak odasına 35 falan isterler canım izmirde bi fuarda görmüştüm çünkü neyseki ev bunları koycak kadar büyük deilAy ben gece vakti baktım vallahi. Bu mobilyalarla ev değil saray döşenirbaya baya :)
CÇok güzeller. Yatak odasına aayrı bayıldım mavis maviiis. Ne kadarmis ya cçok merak ettim şuan , ucuklamaya hazırım:)
Yatak odasına 35 falan isterler canım izmirde bi fuarda görmüştüm çünkü neyseki ev bunları koycak kadar büyük deil
Ay ben gece vakti baktım vallahi. Bu mobilyalarla ev değil saray döşenirbaya baya :)
CÇok güzeller. Yatak odasına aayrı bayıldım mavis maviiis. Ne kadarmis ya cçok merak ettim şuan , ucuklamaya hazırım:)
Bana çok ağır geliyor bu mobilyalar ya. Daha sade modelleri tercih ederim evde, daha sıcak hava katıyor bence :)kızlar ekliyorum bi kaç tane ama fiyatları fena :)