• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sabah sabah ne dertliymişiz eniştelerden hayır bide bizden küçük bana abla der erkek arkadaşıma adıyla hitap eder
Allahtan takılı kalmayız böyle seylere
Hahaha ben aileye girdim zamanında az çekmedim hadi şimdi de şununla bi uğraşayım diye eğlencesine vuruyorlar orada yani ben de şu an anlık çıkarımımı yaptım :D

Hahaha ben aileye girdim zamanında az çekmedim hadi şimdi de şununla bi uğraşayım diye eğlencesine vuruyorlar orada yani ben de şu an anlık çıkarımımı yaptım :KK70:
herhalde ama çekeceği bi kişi var halamın oğlu down sendromu var ama acayip tatlıdır ailenin tüm kızlarını erkeklerini kıskanır yani benim ailem algısı olduğu için dışardan geleni kabul etmez 13 yaşında o çok bunaltmıstı muhtemelen bizide bunaltır çok dövmüştü enişteyi ama iyi oluyor ailede herseyi açık sözlülükle sözleyen ve kızılamayan tek insan:)

aynen çok güzeldi çok sıcaktı eve gitti teşekkür etti ailesi sormuş nasıl geçti diye ailesi çok iyi annesi çok tatlı çok iyi demiş kıyamam cok iyi anlaştılar:):nazar:
maşallah canım inş bir ömür öyle devam eder.
Ay bak aklıma geldikçe dellendim. Yiyosa yapsın düğünde de. Kendini düğün arabasının önüne atıcakmış. O dobidik göbeğiyle bi yuvarlarım yola görür valla :KK62:

Kardeşinin eşi olması daha kötü tabi. Olsun yani elbet çıkacak böyle şeyler umursamamak lazım
göbek fikri iyiymiş bende deneyeyim bunu :D
Yaaa deme. Aman gelmiş geçmiş sıkma canını kuzuuu. Önümüze bakalım di miiii :)
kesinlikle ;)
Anlık çıkarımlarımı da yaparım diyorsun :KK70:

Ay deme ya, aman neyseki sıkıntı olmamış geçmiş gitmiş. Ne günleri geride bıraktık ya :)

Ohh maşallah hep böyle olun ne güzel :)
:)
neler atlatılmış olsun güzel günler bizi bekler.....
inş :)
kız enişte değil erkek arkadaşım kel :KK23::KK23:
benimkide kel merak etme :D en başta sorun yapıyordum artık çok seviyorum :D

maşallah canım inş bir ömür öyle devam eder.

göbek fikri iyiymiş bende deneyeyim bunu :KK70:

kesinlikle :KK66:

:)

inş :)

benimkide kel merak etme :KK70: en başta sorun yapıyordum artık çok seviyorum :KK70:
yok valla ben hiç sorun yapmadım ne bileyim tatlı geliyor gözüme
annem dedi ki bizimkiler çok elestirir sakın takma dedi
ben zaten takmam sen relax ol

kizlar Gunaydin.Hayirli cumalar
kelli enisteler:)
dombik enisteler:)
patavatsiz enisteler:)
kuzular keyfinize bakin
sevdiceklerle mutlu olmaya bakin
Allahtan sevdicek kel degil kafasini surter surter dururdum:)

herhalde ama çekeceği bi kişi var halamın oğlu down sendromu var ama acayip tatlıdır ailenin tüm kızlarını erkeklerini kıskanır yani benim ailem algısı olduğu için dışardan geleni kabul etmez 13 yaşında o çok bunaltmıstı muhtemelen bizide bunaltır çok dövmüştü enişteyi ama iyi oluyor ailede herseyi açık sözlülükle sözleyen ve kızılamayan tek insan:)
Severim öyle insanları :) En azından içi dışı bir oluyor.
yok valla ben hiç sorun yapmadım ne bileyim tatlı geliyor gözüme
annem dedi ki bizimkiler çok elestirir sakın takma dedi
ben zaten takmam sen relax ol
Ya zaten dış görünüşle yargılamak nedir ben hiç anlamam onu. Ya herkes güzel yakışıklı manken gibi mi olmak zorunda? Önemli olan içinde nasıl bir insan. Nişan öncesi bi yengem merak etti resmini gösterdim anaa bu mu e sen çok güzelsin o nasıl duracak yanında dedi nasıl sinirlendim anlatamam. Bu nasıl bir mantık ki ? Ona kalsa ben ellerinde büyümüşüm kimseyi yakıştıramazlarmış yanıma. E aksini de karşı taraf düşünebilir ki o da saçma olur yani. İnsanın içi dışına yansır bir kere :) Sonra canlı görünce hepsinin dibi düştü ama fotoğraftan çok farklıymış diye. Yahu öyle ya da böyle ben o adamı seçmişim, demek ki o adam güzel bir adam değil mi? İnsanların ne dediğini taktığımdan değil de yaptıkları yanlış geliyor işte. Ayrıca bence çok da yakışıyoruz :63:

zeroglu canim havadisler anlat kuzum.
masallah cok guzel gecmis
kiz seni gorunce nedense kiziroglu parcasi aklima geliyor:KK28:

Severim öyle insanları :) En azından içi dışı bir oluyor.

Ya zaten dış görünüşle yargılamak nedir ben hiç anlamam onu. Ya herkes güzel yakışıklı manken gibi mi olmak zorunda? Önemli olan içinde nasıl bir insan. Nişan öncesi bi yengem merak etti resmini gösterdim anaa bu mu e sen çok güzelsin o nasıl duracak yanında dedi nasıl sinirlendim anlatamam. Bu nasıl bir mantık ki ? Ona kalsa ben ellerinde büyümüşüm kimseyi yakıştıramazlarmış yanıma. E aksini de karşı taraf düşünebilir ki o da saçma olur yani. İnsanın içi dışına yansır bir kere :) Sonra canlı görünce hepsinin dibi düştü ama fotoğraftan çok farklıymış diye. Yahu öyle ya da böyle ben o adamı seçmişim, demek ki o adam güzel bir adam değil mi? İnsanların ne dediğini taktığımdan değil de yaptıkları yanlış geliyor işte. Ayrıca bence çok da yakışıyoruz :63:
cok haklisin onemli olan sevdicekle olan kalbi asklardir

Back
X