- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
kız enişte değil erkek arkadaşım kelHaha tabi canııım, yeri gelmişken yapmasam olmaz
Amaan yazık değil, uslu dursunlar o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız enişte değil erkek arkadaşım kelHaha tabi canııım, yeri gelmişken yapmasam olmaz
Amaan yazık değil, uslu dursunlar o zaman![]()
Aminn canım.. aman maşallahhçok güzel heyecanlar ne bileyim cok sevindim güzeldi tatlı heyecanlar Allah tüm isteyenlere nasip etsin
ayy sağol canım sende ne olmustu :)
Ayyykız enişte değil erkek arkadaşım kel![]()
açma o zaman canım hiç patavatsız enişte vakası mı diye düşünmüştüm:)açıp canımı sıkmayım şimdi ama bizimkiler istememişti canım :)
Hahaha ben aileye girdim zamanında az çekmedim hadi şimdi de şununla bi uğraşayım diye eğlencesine vuruyorlar orada yani ben de şu an anlık çıkarımımı yaptımsabah sabah ne dertliymişiz eniştelerden hayır bide bizden küçük bana abla der erkek arkadaşıma adıyla hitap eder
Allahtan takılı kalmayız böyle seylere
yok kuzum utanma tabi:):)Ayyy
Şimdi anladııım. Neyse kötü bişey dememiştim utanmayayım di mi? :)
Yanlış anlaşılma sen ne biçim bişeysin yaaa![]()
hahah bu da güzel fikir ama benimkide kel
yazık
Ay iyi yaptın yazmaklaaa :)yok kuzum utanma tabi:):)
ay napıyım tutamadım kendimi yazayım dedim
Nerelerdesin sennn ?Günaydın kızlar
herhalde ama çekeceği bi kişi var halamın oğlu down sendromu var ama acayip tatlıdır ailenin tüm kızlarını erkeklerini kıskanır yani benim ailem algısı olduğu için dışardan geleni kabul etmez 13 yaşında o çok bunaltmıstı muhtemelen bizide bunaltır çok dövmüştü enişteyi ama iyi oluyor ailede herseyi açık sözlülükle sözleyen ve kızılamayan tek insan:)Hahaha ben aileye girdim zamanında az çekmedim hadi şimdi de şununla bi uğraşayım diye eğlencesine vuruyorlar orada yani ben de şu an anlık çıkarımımı yaptım![]()
maşallah canım inş bir ömür öyle devam eder.aynen çok güzeldi çok sıcaktı eve gitti teşekkür etti ailesi sormuş nasıl geçti diye ailesi çok iyi annesi çok tatlı çok iyi demiş kıyamam cok iyi anlaştılar:)![]()
göbek fikri iyiymiş bende deneyeyim bunuAy bak aklıma geldikçe dellendim. Yiyosa yapsın düğünde de. Kendini düğün arabasının önüne atıcakmış. O dobidik göbeğiyle bi yuvarlarım yola görür valla
Kardeşinin eşi olması daha kötü tabi. Olsun yani elbet çıkacak böyle şeyler umursamamak lazım
kesinlikleYaaa deme. Aman gelmiş geçmiş sıkma canını kuzuuu. Önümüze bakalım di miiii :)
:)Anlık çıkarımlarımı da yaparım diyorsun
Ay deme ya, aman neyseki sıkıntı olmamış geçmiş gitmiş. Ne günleri geride bıraktık ya :)
Ohh maşallah hep böyle olun ne güzel :)
inş :)neler atlatılmış olsun güzel günler bizi bekler.....
benimkide kel merak etmekız enişte değil erkek arkadaşım kel![]()
yok valla ben hiç sorun yapmadım ne bileyim tatlı geliyor gözümemaşallah canım inş bir ömür öyle devam eder.
göbek fikri iyiymiş bende deneyeyim bunu
kesinlikle
:)
inş :)
benimkide kel merak etmeen başta sorun yapıyordum artık çok seviyorum
![]()
Haha kesinlikle kuzum
açma o zaman canım hiç patavatsız enişte vakası mı diye düşünmüştüm:)
Severim öyle insanları :) En azından içi dışı bir oluyor.herhalde ama çekeceği bi kişi var halamın oğlu down sendromu var ama acayip tatlıdır ailenin tüm kızlarını erkeklerini kıskanır yani benim ailem algısı olduğu için dışardan geleni kabul etmez 13 yaşında o çok bunaltmıstı muhtemelen bizide bunaltır çok dövmüştü enişteyi ama iyi oluyor ailede herseyi açık sözlülükle sözleyen ve kızılamayan tek insan:)
Ya zaten dış görünüşle yargılamak nedir ben hiç anlamam onu. Ya herkes güzel yakışıklı manken gibi mi olmak zorunda? Önemli olan içinde nasıl bir insan. Nişan öncesi bi yengem merak etti resmini gösterdim anaa bu mu e sen çok güzelsin o nasıl duracak yanında dedi nasıl sinirlendim anlatamam. Bu nasıl bir mantık ki ? Ona kalsa ben ellerinde büyümüşüm kimseyi yakıştıramazlarmış yanıma. E aksini de karşı taraf düşünebilir ki o da saçma olur yani. İnsanın içi dışına yansır bir kere :) Sonra canlı görünce hepsinin dibi düştü ama fotoğraftan çok farklıymış diye. Yahu öyle ya da böyle ben o adamı seçmişim, demek ki o adam güzel bir adam değil mi? İnsanların ne dediğini taktığımdan değil de yaptıkları yanlış geliyor işte. Ayrıca bence çok da yakışıyoruzyok valla ben hiç sorun yapmadım ne bileyim tatlı geliyor gözüme
annem dedi ki bizimkiler çok elestirir sakın takma dedi
ben zaten takmam sen relax ol
cok haklisin onemli olan sevdicekle olan kalbi asklardirSeverim öyle insanları :) En azından içi dışı bir oluyor.
Ya zaten dış görünüşle yargılamak nedir ben hiç anlamam onu. Ya herkes güzel yakışıklı manken gibi mi olmak zorunda? Önemli olan içinde nasıl bir insan. Nişan öncesi bi yengem merak etti resmini gösterdim anaa bu mu e sen çok güzelsin o nasıl duracak yanında dedi nasıl sinirlendim anlatamam. Bu nasıl bir mantık ki ? Ona kalsa ben ellerinde büyümüşüm kimseyi yakıştıramazlarmış yanıma. E aksini de karşı taraf düşünebilir ki o da saçma olur yani. İnsanın içi dışına yansır bir kere :) Sonra canlı görünce hepsinin dibi düştü ama fotoğraftan çok farklıymış diye. Yahu öyle ya da böyle ben o adamı seçmişim, demek ki o adam güzel bir adam değil mi? İnsanların ne dediğini taktığımdan değil de yaptıkları yanlış geliyor işte. Ayrıca bence çok da yakışıyoruz![]()