• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Girerim valla :KK70: Ben öyle yapıcam ya gerek yok altın sete ama kayınvalidem kesin olmaz diyecek :KK51: İlle de gösterişli olsun taktığımız belli olsun kocaman dursun istiyor ama ben sevmiyorum çok pis bastırırım vallahi safir set alıcam :63:

Teşekkğr ederimm seni de görelim hele bi :cool:
yükledimm fotoları:):)

Haha ay büyükler der öyle belki ama ben takamıyorum sarı sarı ya. İncecik bişey olursa anca yani.
1 ay önce bi arkadatş evlenmişti. Düğünden sonraki sabah evde ilk kahvaltımız diye foto paylaşmıştı kolunda altınları.
Fotoya bakamamıştım yani öyle söyliyim ben sana sen anla :KK70: :KK70: :KK70:

Girr kanıma giiirrr :KK70:
hihih bende öyle olucam hahaha :D
incili setleri hiç konuşmadım ben canım pek bilgim yok.hiç bakmadım nedense ama onlarda güzelmiş ya.sormak lazım bi :)
canım ya sana zahmet bir öğrenip bilgilendirsen beni :D
çok pahalı canım boşver :)

YAtırım için aldıysan boşver canım çok da mühim değil. 1 2 kere takmış olsan yeter :KK70:
Ben öyle düşünmüyorum. İşe gelirken tabi ki takmicam ama özel günler vs kullanırım satmayı düşünmüyorum yani.
O yüzden 14lere bakabilirim sanırım. Dediğim gibi değeri çok önemli değil kullanmak istediğimden.
Akşam bi göreyim de :)
benimkide saçma olur yatırım amaçlı zaten dükkanlar benimkinin üstüne bi,şey de istemem o zaten alıp getiriyor hosuna gideni valla o konuda iyi ama dekolte giymeyim diye kolye almıyor sinirrrr

bu da aynı şekilde satmak istediğinde çok değer kaybediyomuş.pırlanta tektaş damla küpe falan alınabilir küçük parçalar ama bence bunu almak çok mantıksız :)
aynen işçiliği çok o yüzden satmayı düşünüyosanız almayın derim

Girerim valla :KK70: Ben öyle yapıcam ya gerek yok altın sete ama kayınvalidem kesin olmaz diyecek :KK51: İlle de gösterişli olsun taktığımız belli olsun kocaman dursun istiyor ama ben sevmiyorum çok pis bastırırım vallahi safir set alıcam :63:
Haha çirkef geliiin, en sevdiğim gelin modeli :D :D
ende öyle düşünmüştüm işte akşam biyere giderken falan takabilirim dedim.bilezikler neyse set de o şuan benim için.satmak istediğimde ilk elimden bunu çıkarırım heralde.zaten o bilezikler takılarla tam bi köylü kızı olucam :KK73::KK70:
Haha evet sarı sarı öyle oluyo biraz ama takıp çıkacak değilsin boşver :D
Yaaaa işte buuu! Bayıldııımm:KK36:

canım kafein_ kafein_ inle bu ayar olayını konuşmuştukta. bozduracaksan 22 ayar daha iyi oluyor daha az değer kaybediyor. ama dediği gibi 14 ayarlarında modelleri daha güzel oluyor. bu su yolları artık herkeste var sanırım ben ondan vazgeçtim. beyazı bende düşünüyordum ama sonra baktım set gibi durmuyorki sanki gümüş bi set almışsın. biizm oraalrda derler ya takacaksınki yeni gelin olduğun belli olsun hahaha :KK70: şöle sarı sarı :KK70: ay bir arkadaşım vardı eşofman takımının içine bile takardı sarı sarı setini bileziklerini :KK70: bende yapcam çok özendim bak şimdi :KK70:

evet canım. bu incili setler için ne düşünüyorsun canım. bilgin varmı. bu inciler gerçek incimi oluyor nasıl oluyor.

ayyy benim etrafımda da var öyle bir model, özellikle düğünde falan takıyorlar :KK53: Annem sevmediğimi bildiği için dalga geçiyor benimle bak millete takılarını gösterecekler diye ne hallere giriyorlar diyo :KK53: Nişanda bana pırlanta set takmışlardı, ben hiç takı takamam küpe bile..Belki onu takarım sadece küpelerini o da düğünde :KK53: Biz hiç altın konusunu konuşmadık, ne alınacağını bile bilmiyorum :cool:

Teşekkğr ederimm seni de görelim hele bi :cool:
inanırım alınır kesin o safir set cadı:)

benimkide saçma olur yatırım amaçlı zaten dükkanlar benimkinin üstüne bi,şey de istemem o zaten alıp getiriyor hosuna gideni valla o konuda iyi ama dekolte giymeyim diye kolye almıyor sinirrrr
Ay yok artık :D ÇAkala bak çok güldümm :D:D
bu da aynı şekilde satmak istediğinde çok değer kaybediyomuş.pırlanta tektaş damla küpe falan alınabilir küçük parçalar ama bence bunu almak çok mantıksız :)
Ayy evet ne yazık ki beş para etmiyormuş da zaten ben bunu alsam satmam satamam :KK53: Bir de çok pahalı şaka bir yana gerek yok, uygun bi pırlanta alıp hiç satmamayı ömür boyu kullanmayı istiyorum. Düğün takısı olarak taktım çünkü ben kesin safir takıcam dönüşü yok. Maviş maviş canım benim ya :KK37:

ayyy benim etrafımda da var öyle bir model, özellikle düğünde falan takıyorlar :KK53: Annem sevmediğimi bildiği için dalga geçiyor benimle bak millete takılarını gösterecekler diye ne hallere giriyorlar diyo :KK53: Nişanda bana pırlanta set takmışlardı, ben hiç takı takamam küpe bile..Belki onu takarım sadece küpelerini o da düğünde :KK53: Biz hiç altın konusunu konuşmadık, ne alınacağını bile bilmiyorum :cool:
ben severim takmayı zarif olursa ama öyle gösterişlileri bende sevmem takamam

Ay inşallah hallolur büyük stres ya. Günü halledince insanın sırtından bi yük kalkar herhalde

Yeni koydum albüme :KK57:

İnşallah canım ya bakalım haftaya gidicez, diğer şehire
Çok değişik bir şey ya nişanlı olduğumu dün algıladım desem :KK53: Şimdi bir gevşeklik mevcut bende :KK47:

Ay yok artık :KK70: ÇAkala bak çok güldümm :KK70::KK70:

Ayy evet ne yazık ki beş para etmiyormuş da zaten ben bunu alsam satmam satamam :KK53: Bir de çok pahalı şaka bir yana gerek yok, uygun bi pırlanta alıp hiç satmamayı ömür boyu kullanmayı istiyorum. Düğün takısı olarak taktım çünkü ben kesin safir takıcam dönüşü yok. Maviş maviş canım benim ya :KK37:
valla ya ben takıyorum ikide bir kolye takma der en sonunda mezuniyette bi arkadaşım altın güzel bi kolye aldı dedi bu ne ben almıyorum dekolte giyme diye gitmiş almış inanamıyorum ya dedi orda kaçtı ağzından

sağol canım valla sende öyle ben çok beğendim
hemde insan merak ediyor malum ben iki kat daha meraktayım:)
Aynı şekilde ben de tabi :D Ama şimdi bütün gün burada konuşuyoruz insan merak ediyor tabi :)
Haha çirkef geliiin, en sevdiğim gelin modeli :KK70: :KK70:
Ay kırk yıl düşünsem bu lafları duyacağım aklıma gelmezdi :D Vallahi daha ucuza gelecek bak altın setten :D Ucuz gelinim ben :D Giderim altın olanlarından alırım yine de onu mavi yaparım ben :D
Yaaaa işte buuu! Bayıldııımm:KK36:
Sormaa sorma aylardır aşk yaşıyorum birebir gördüm dibim iyice düştü de gel gör ki ben bir kolyeye o parayı versem uyku uyuyamam. Ama gerçi bir gün zengin olucam ya o zaman alabilirim :D
inanırım alınır kesin o safir set cadı:)
Alınır tabi kii :KK30:

yükledimm fotoları:):)
Ayy maşallah sana daaaa.:nazar: Ne güzeliz yahuuu :D :D
Vuuu çok akıllıcaa hahah :D
Benimkide dalga geçer aynı şekilde haha :D Bizde onları görünce şoklar içinde izliyoruz. Ben nişanda takılan bileziklerle evin içinde gezmek istememiştim çıkarsam olmaz mı diyorum. Saçmalama kalsın diyolar.
Teyzem de başka bir kuzene ithafen sakın çıkarma , hava soğuk da olsa kazağın kolunu yukarı çekip gezceksin bunlarla demişti :D

İnşallah canım ya bakalım haftaya gidicez, diğer şehire
Çok değişik bir şey ya nişanlı olduğumu dün algıladım desem :KK53: Şimdi bir gevşeklik mevcut bende :KK47:
Ay olsun bak geç de olsa girdin o moda işte :)
ahahahahh kahkaha attım, :KK70::KK70:
Ahahah deme ya utanıyorum :D:D
valla ya ben takıyorum ikide bir kolye takma der en sonunda mezuniyette bi arkadaşım altın güzel bi kolye aldı dedi bu ne ben almıyorum dekolte giyme diye gitmiş almış inanamıyorum ya dedi orda kaçtı ağzından
Dehşete düşürdü beni zekasıyla :D

Back
X