• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

y kırk yıl düşünsem bu lafları duyacağım aklıma gelmezdi :KK70: Vallahi daha ucuza gelecek bak altın setten :KK70: Ucuz gelinim ben :KK70: Giderim altın olanlarından alırım yine de onu mavi yaparım ben :KK70:
Haha ucuz gelinmişşş, tabi tabii. Gösterdiğin kolyelere bak! :D
Sormaa sorma aylardır aşk yaşıyorum birebir gördüm dibim iyice düştü de gel gör ki ben bir kolyeye o parayı versem uyku uyuyamam. Ama gerçi bir gün zengin olucam ya o zaman alabilirim :KK70:
O zaman şamdan istemem bana da al bi kolye beee :D :D

Ayy maşallah sana daaaa.:nazar: Ne güzeliz yahuuu :KK70: :KK70:

Vuuu çok akıllıcaa hahah :KK70:

Benimkide dalga geçer aynı şekilde haha :KK70: Bizde onları görünce şoklar içinde izliyoruz. Ben nişanda takılan bileziklerle evin içinde gezmek istememiştim çıkarsam olmaz mı diyorum. Saçmalama kalsın diyolar.
Teyzem de başka bir kuzene ithafen sakın çıkarma , hava soğuk da olsa kazağın kolunu yukarı çekip gezceksin bunlarla demişti :KK70:
teşekkürler bebeğim:):)
ya zekice diyosunda bende cok kolye var ben cok severim takamıyorum cinnet sebbi ben renkli kolyeleri falan severim gıcık ya

Sevindim ortak :KK50:
ev için dediğine göre aldın heralde:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:, hayırlı olsun inşallahhhh, Güzel günlerde oturunnn :nazar::nazar: Evraklar hazır olunca pek bir şey sürmüyor canım , rapor elindeyse direkt gidersin belediyeye, yalnız bizim belediye bu işlemler için 15:00 kadar çalışıyordu, son 15 dakika da hallettik biz..Bende özledim seni :KK53::KK24:
Evet canım hallettik, ufak bi evmiz büsbüyük bi kredimiz var artık aminn çok saol , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) Ben gidince 8.30 da gidiyorum ilk açılır açılmaz :D Bizim gün dolmuştu ama akşam 10 da yaparız dedi inşallah biz gidene kadar o da bitmez :KK51:

Benimkide dalga geçer aynı şekilde haha :KK70: Bizde onları görünce şoklar içinde izliyoruz. Ben nişanda takılan bileziklerle evin içinde gezmek istememiştim çıkarsam olmaz mı diyorum. Saçmalama kalsın diyolar.
Teyzem de başka bir kuzene ithafen sakın çıkarma , hava soğuk da olsa kazağın kolunu yukarı çekip gezceksin bunlarla demişti :KK70:
hahaha herkes aynı desenize :D

Evet canım hallettik, ufak bi evmiz büsbüyük bi kredimiz var artık aminn çok saol , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) Ben gidince 8.30 da gidiyorum ilk açılır açılmaz :KK70: Bizim gün dolmuştu ama akşam 10 da yaparız dedi inşallah biz gidene kadar o da bitmez :KK51:

çok güzell güle güle oturun hayırlısıyla ödeyin inş :)

Ay o da iyiymiş :D Hahah ben nişandayken bileziğimi çıakrmamıştım odaya gidiyorduk annemle arada, anne bak nişanlı kız gibi oldum kolumda altın bilezik kurdelesi bile var diyodum gülüyodu bana :D
teşekkürler canım ben seviyorum topiğimizi arada bir topiclere göz atıyorum kavga ediyorlar ne güldüm ya:)
Allah bozmasın :nazar:

Ay yok artık :KK70: ÇAkala bak çok güldümm :KK70::KK70:

Ayy evet ne yazık ki beş para etmiyormuş da zaten ben bunu alsam satmam satamam :KK53: Bir de çok pahalı şaka bir yana gerek yok, uygun bi pırlanta alıp hiç satmamayı ömür boyu kullanmayı istiyorum. Düğün takısı olarak taktım çünkü ben kesin safir takıcam dönüşü yok. Maviş maviş canım benim ya :KK37:

bende zümrüt almıştım tektaşımı.alyans biraz kapatıyo ama güzelliğini.değiştirebilirim ilerde :)

teşekkürler bebeğim:):)
ya zekice diyosunda bende cok kolye var ben cok severim takamıyorum cinnet sebbi ben renkli kolyeleri falan severim gıcık ya
İştee kendince öyle çözüm bulmuş çocuk ama takdir etmek gerek :D
Yoksa ben de severim, biz de aynı dertten muzdaribiz. Sendenim yani :D

Benim abim de aynı belediyeye başvurmuştu, eşinden akciğer filmi istememişler , ee benden istediler ciğersiz gördüler heralde beni :KK53: benim bir şeyim çıkmadı hayret ettim kendime :KK53:..Kansızlık için tedavi ol ama , ya da en azından bitkisel takviye al
Şaka gibi :D ilaçlar etkili olmuyo ya iğnelerde sadece 1 ay toparlıyo hop geri düşüyo çünkü demir eksikliği çok

Haha ucuz gelinmişşş, tabi tabii. Gösterdiğin kolyelere bak! :KK70:

O zaman şamdan istemem bana da al bi kolye beee :KK70: :KK70:
Kız o benim gizli hayalim çaktırma :D Alırım tabi yahu gönlümüz zengin bizim :) İstediğin bol pırlantalı safir bir kolye olsun yani :KK30:
Evet canım hallettik, ufak bi evmiz büsbüyük bi kredimiz var artık aminn çok saol , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) Ben gidince 8.30 da gidiyorum ilk açılır açılmaz :KK70: Bizim gün dolmuştu ama akşam 10 da yaparız dedi inşallah biz gidene kadar o da bitmez :KK51:
Hayırlı olsun güzel günleriniz geçsin orda inşallah :) Ay hadi darısı başımıza
bende zümrüt almıştım tektaşımı.alyans biraz kapatıyo ama güzelliğini.değiştirebilirim ilerde :)
Ayrı ellere taksan olmaz mı ki acaba? Seviyorum renkli taşları ben de

hihih bende öyle olucam hahaha :KK70:

canım ya sana zahmet bir öğrenip bilgilendirsen beni :KK70:

çok pahalı canım boşver :)

canım inciler gerçek oluyo sanırım ama onda da pırlanta gibi değerli olanları var.değer kaybı nasılsır bilemiyorum ama pırlanta kadar değildir diye düşünüyorum.tabi bunlar tamamen benim çıkarımlarım.babamla konuşamadım ama internetten değer kaybını araştır istersen canım altına göre nasıl ona bak :)

Kız o benim gizli hayalim çaktırma :KK70: Alırım tabi yahu gönlümüz zengin bizim :) İstediğin bol pırlantalı safir bir kolye olsun yani :KK30:

Hayırlı olsun güzel günleriniz geçsin orda inşallah :) Ay hadi darısı başımıza

Ayrı ellere taksan olmaz mı ki acaba? Seviyorum renkli taşları ben de

bende seviyorum bu setlere de bakmıştım zümrüt olanından.topa tuttular beni :KK70: iki parmakta da yüzük rahatsız ediyo ama sadece tektaşı taksam olur mu acaba :KK48:

Back
X