- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
aaaa nişanada az kalmış :)
evet canım geçen alışverişe çıktık ya :) sanki benim değilmiş gibi rahatım şuan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa nişanada az kalmış :)
Tabi kiii hoşgeldinnn :)
VAlla cuma bereketiyle geldii
Al al bitmiyor diyen biri daha
Bitmiyo , bitmeyecek. Galiba bi ömür çeyiz alıcaz biz![]()
Aaa haftaya pazar mı ben yeni duymuş gibiyiim![]()
ooo sen hızlısın baya :) Allah utandırmasın hiç birimizi kızlar..
Ay söylemedin mi diye düşündüm ben de yanii. Şaşırdım çünkü baya bayaben size söylemedim mi acaba.kimse bilmiyomuş :)
ben tarihleri aklımda tutamıyorum ilk syafaya bakıyorum ara ara kimin ne zaman diye seni atladımmı acaba dedim ama sen yazmıyormuşsun oyüzden bilemedim ben :)ben size söylemedim mi acaba.kimse bilmiyomuş :)
Hoşbuldukk önceliklee :))Tabi kiii hoşgeldinnn :)
VAlla cuma bereketiyle geldii
Al al bitmiyor diyen biri daha
Bitmiyo , bitmeyecek. Galiba bi ömür çeyiz alıcaz biz![]()
Aaa haftaya pazar mı ben yeni duymuş gibiyiim![]()
Ay söylemedin mi diye düşündüm ben de yanii. Şaşırdım çünkü baya baya
Demek şimdilik heyecan yok .. O da gelir yavaştan sen hiiiiç merak etme :)
ben tarihleri aklımda tutamıyorum ilk syafaya bakıyorum ara ara kimin ne zaman diye seni atladımmı acaba dedim ama sen yazmıyormuşsun oyüzden bilemedim ben :)
Biz yıllar yıllar sonra haziranda nişan yaptık.. imzamdan da anlaşıldığı üzere 8 ağustosta düğünümüz var inşallahHadi kızlar sizde bahsedin accuk kendinizden![]()
ne mutlu size canım .) darısı başımıza bizimde.. ALLAH tamamını erdirsin inşalah.Biz yıllar yıllar sonra haziranda nişan yaptık.. imzamdan da anlaşıldığı üzere 8 ağustosta düğünümüz var inşallah![]()
Hahaha çok iyimişşşHoşbuldukk önceliklee :))
bitmiyor vallahi geçen gece evi su basmıştı sular gitmişti,çeşme acık kaldığından. Neyse 3 te bir uyandık ev ahalisii, benim bir koşuşum var çeyizleriim diyegözümün nuuru onlar
![]()
Aaa azcık heyecan lazım ama heyecansız olmazayy deme öyle yaaaheycanlanınca fena oluyorum
Aminnn cümlemizinkini inşallah :)ne mutlu size canım .) darısı başımıza bizimde.. ALLAH tamamını erdirsin inşalah.
Hahaha çok iyimişşş
Aaa azcık heyecan lazım ama heyecansız olmaz![]()
Haha sendeeeeçok tatlısın
![]()
Ay sen de bi hoşmuşsunHoşbuldukk önceliklee :))
bitmiyor vallahi geçen gece evi su basmıştı sular gitmişti,çeşme acık kaldığından. Neyse 3 te bir uyandık ev ahalisii, benim bir koşuşum var çeyizleriim diyegözümün nuuru onlar
![]()
Sana bi haller oldu iyice cadı yüzünü görmeye başladık bakalım daha neler çıkacak bekliyorumAaa kiiim
Aşk olsun sanaaa![]()
![]()
hoşgeldin nida :):) bende ankaradayımYa valla en yakın arkadaşlarım nişanlandı sözlendi. O güne kadar gayet relaxlardı. Hatta demişlerdi ki, o stresten heyecanı falan unutuyosun![]()
hey yo bu koşuş bana sarı rengi ve yeşil tencere almış birini hatırlattı:)Ay sen de bi hoşmuşsun
Sana bi haller oldu iyice cadı yüzünü görmeye başladık bakalım daha neler çıkacak bekliyorum![]()