• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tabi kiii hoşgeldinnn :)

VAlla cuma bereketiyle geldii :KK70:

Al al bitmiyor diyen biri daha :KK70:
Bitmiyo , bitmeyecek. Galiba bi ömür çeyiz alıcaz biz :KK70: :KK70:

Aaa haftaya pazar mı ben yeni duymuş gibiyiim :KK70:
Hoşbuldukk önceliklee :))
bitmiyor vallahi geçen gece evi su basmıştı sular gitmişti,çeşme acık kaldığından. Neyse 3 te bir uyandık ev ahalisii, benim bir koşuşum var çeyizleriim diye :KK70::KK70: gözümün nuuru onlar :KK68:

bitmiyor vallahi geçen gece evi su basmıştı sular gitmişti,çeşme acık kaldığından. Neyse 3 te bir uyandık ev ahalisii, benim bir koşuşum var çeyizleriim diye :KK70::KK70: gözümün nuuru onlar :KK68:
Hahaha çok iyimişşş :D
ayy deme öyle yaaa :KK69: heycanlanınca fena oluyorum
Aaa azcık heyecan lazım ama heyecansız olmaz :D

Ya valla en yakın arkadaşlarım nişanlandı sözlendi. O güne kadar gayet relaxlardı. Hatta demişlerdi ki, o stresten heyecanı falan unutuyosun :D

Ay sen de bi hoşmuşsun :D
Aaa kiiim :KK75:
Aşk olsun sanaaa :KK70: :KK6:
Sana bi haller oldu iyice cadı yüzünü görmeye başladık bakalım daha neler çıkacak bekliyorum :D

Ya valla en yakın arkadaşlarım nişanlandı sözlendi. O güne kadar gayet relaxlardı. Hatta demişlerdi ki, o stresten heyecanı falan unutuyosun :KK70:
hoşgeldin nida :):) bende ankaradayım

Ay sen de bi hoşmuşsun :KK70:

Sana bi haller oldu iyice cadı yüzünü görmeye başladık bakalım daha neler çıkacak bekliyorum :KK70:
hey yo bu koşuş bana sarı rengi ve yeşil tencere almış birini hatırlattı:)

Back
X