- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
aman azcık kaldı tamam mı hersey:)sonunda yaşıtım biri çıktı.bende 22 yaşındayım ankaradayım.ocakta sözlendik haftaya pazar nişanım var.eylülde de evleniyorum.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman azcık kaldı tamam mı hersey:)sonunda yaşıtım biri çıktı.bende 22 yaşındayım ankaradayım.ocakta sözlendik haftaya pazar nişanım var.eylülde de evleniyorum.:)
modelini görelim canım :) birde sen nekadara anlaştın?
Günaydın gelincikleeer! :)
Ay kuzu süper ya hayırlı olsun , aradan çıkardın onu da bir rahatlama olmuştur :)
Ne kadara anlaştın orayla? Of 3000Tl veresim hiç yok, çok üzülüyoruuum.
Her insan biraz deli olabilir tabi. Kargocu aradı zaten dedim komşuya bıraksanız olmaz mı bırakmadılarhoşgeldin nida :):) bende ankaradayım
hey yo bu koşuş bana sarı rengi ve yeşil tencere almış birini hatırlattı:)
aman azcık kaldı tamam mı hersey:)
Haha sana da teessuf ederimm yaniiAy sen de bi hoşmuşsun
Sana bdediller oldu iyice cadı yüzünü görmeye başladık bakalım daha neler çıkacak bekliyorum![]()
Ay sen de haklisin ben de daha az fiyat verenini gormedim yaa.. Yok ki zatenn . hayirli olsun tekrar kuzum :)Nakit 3000e anlaştık, kiralık olcak üzerime dikilcek. Modeli yok, sadece kalıp olarak nasıl olacağına işte ne kadar kabarık olcak (ki hiç kabarık olmıycak :) ) nereye kadar dar olcak falan onlara karar verdik bir de dantelime karar verdik. Sırf dantel olcak fransız güpürü, yakası kolları ve sırtı en son provada yapılacak o an karar verilecek.
Haklısın canım 3000 az bi rakam değil ama her yer hemen hemen aynı, en düşük aldığım rakam 2800 idi. onun pazarlığı yapılmamıştı gerçi.
Valla işin maddi kısmını düşünmekten deliricem
En son kaç olur deseydin yaaHer insan biraz deli olabilir tabi. Kargocu aradı zaten dedim komşuya bıraksanız olmaz mı bırakmadılar7ye kadar açığız diyor yahu benim mesai zaten 7de bitiyor uçayım mı oraya. Sonra 7.30 dedi yetişemem dedim bazen 8 de oluyor dedi nasıl iş anlamadım.
hayırlı olsun ne zamana :)Günaydınn kızlarrr nasılsınızz ?
Nikah günümüzü aldık çok şükürr![]()
hayırlı olsun ne zamana :)
Hadi hayırlı olsun :)Günaydınn kızlarrr nasılsınızz ?
Nikah günümüzü aldık çok şükürr![]()
Amiin teşekkür ederimHadi hayırlı olsun :)
Bi ücret falan verdinizmi canım ?Amiin teşekkür ederim![]()
Bi ücret falan verdinizmi canım ?
Ooo baya soyuyolar yani ücreti nikah gününden 15gün önceye kadar ödeyebilirsiniz deniyodu o yüzden sordum canım275 lira verdik canım aile cüzdan bedeli+düğün mekanına gelecek memur.
Bir de memur geldiğinde ona ücret veriliyor artık ne kadar verirsen
Ooo baya soyuyolar yani ücreti nikah gününden 15gün önceye kadar ödeyebilirsiniz deniyodu o yüzden sordum canım
Hımm iyiymiş o zaman :)Evet bize de 1 hafta öncesine kadar dediler ama biz çıkmışken halledelim dedik